Gündem Seviyor Sevmiyor 5. yeni bölümde heyecan dorukta! - izle

Seviyor Sevmiyor 5. yeni bölümde heyecan dorukta! - izle

01.08.2016 - 16:08 | Son Güncellenme:

Ekranların yeni reyting rekortmeni Seviyor Sevmiyor, ertelenen 5. yeni bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Sevilen dizi Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümünde neler yaşanıyor? Deniz'in oyununu Tuna'dan sonra başka kim anlıyor? Seviyor Sevmiyor yeni bölüm fragman ve detaylarıyla haberimizde...

Seviyor Sevmiyor 5. yeni bölümde heyecan dorukta - izle

Yapımcılığını NTC medya'nın üstlendiği Seviyor Sevmiyor, 5. yeni bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Peki bibirinden eğlenceli fragmanlarıyla Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümünde neler yaşanıyor? Başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı gibi isimlerin yer aldığı Seviyor Sevmiyor, her Çarşamba saat 20:00'da ATV ekranında...

SEVİYOR SEVMİYOR 5. YENİ BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Deniz, Yiğit'in 15 yıl önce ona verdiği yapboz parçasını hiç olmadık bir yerde düşürür. Yiğit'in yapboz parçasını görmesi ve stajyeri olarak bildiği Deniz'in ilk aşkı olduğunu anlaması an meselesidir. Ancak Deniz'in küçük sırrını öğrenen Tuna, yaptığı sürprizle herkesi şaşırtacaktır.

Seviyor Sevmiyor 5. yeni bölümde heyecan dorukta - izle

İrem'in, Deniz'den gizli görüşmeye devam ettiği Yiğit'e olan hisleri giderek artmaktadır. Onunla vakit geçirmek için komik bahaneler yaratır. Deniz, İrem'in odasında Yiğit'in fotoğrafını bulur. İrem köşeye sıkışmıştır.

SEVİYOR SEVMİYOR 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

ZEYNEP ÇAMCI KİMDİR?

Zeynep Çamcı (d. 11 Aralık 1986, Bodrum, Muğla), Türk oyuncu.
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Recep İvedik 3 filmi ile tanındı. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinde çok beğeni topladı , aynı sezon sonunda ayrıldı. Düşük reyting sebebiyle yayından kaldırılan Emir'in Yolu dizisinden sonra TRT1'e transfer oldu. Beni Böyle Sev dizisinde başrolü Alper Saldıran ile paylaştı. Son olarak oynadığı Meryem filmiyle 50.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Ayrıca 2014'te başrolünü canlandıran ve senaryosunu yazan Gupse Özay'ın Deliha filminde Havva rolünü canlandırmıştır. 2015 eylül ayında başlayan Star Tv 'de yayınlanan Eğlendirme Dairesi isimli programda oynamıştır.Program düşük reytingden dolayı kaldırılmıştır.Şu anda ise Atv'de yayınlanan Seviyor Sevmiyor adlı dizide Deniz karakterini canlandırmaktadır.