Gündem Şevkat Yerimdar 13. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Şevkat Yerimdar 13. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

13.08.2017 - 10:02 | Son Güncellenme:

Şevkat Yerimdar son bölümüyle Cuma akşamı ekrana geldi. Komik olaylarıyla izleyicileri kahkahaya boğan Şevkat Yerimdar'da Esin Bora ile evlenmek üzereyken yetişmeye çalışan Şevkat kaza geçiriyor. Peki şimdi neler olacak? Şevkat Yerimdar dizisinin merakla beklenen 13. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Şevkat Yerimdar 13. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Şevkat Yerimdar Cuma akşamı 12. son bölümü ile ekrana geldi. Yeni bölümü heyecanla beklenen Şevkat Yerimdar'ın 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Esin evleniyor. Şevkat ise büyük bir kaza geçiriyor. Şevkat'n durumu ne olacak?

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar 18 Ağustos Cuma akşamı FOX TV'de...

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şevkat ve Esin birbirlerine aşık olduklarını anlamışlardır fakat birbirlerine açılamazlar. Esin onun duygularından emin olmak istemektedir. Şevkat ise rahmetli annesine ölüm döşeğinde verdiği sözü çiğnemeyi kendisine yedirememektedir.

Bu arada Cevdet ve Marika, Şevkat ve Esin’e beşik kertmesi olduklarını artık açıklamaya karar verirler. Fakat olaylar öyle gelişir ki, onlar bunu söyleyemeden Şevkat mahalleden gitmeye karar verir. Ankara’dan kendisini çağıran amcasının yanına gidecektir.

Esin ona duyduğu aşkın karşılıksız olduğunu düşünürken, mahalledeki mülklerin üstüne konmak için sinsi planlarını tıkır tıkır yürüten Bora son adımı atar. Esin’e evlenme teklifi eder. Esin’in aklı da kalbi de Şevkat’tedir ama kırgın ve umutsuzdur.

Haberin Devamı

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ