Gündem Somer Sivrioğlu kimdir, Masterchef Somer Sivrioğlu kaç yaşında?

Somer Sivrioğlu kimdir, Masterchef Somer Sivrioğlu kaç yaşında?

05.02.2019 - 10:35 | Son Güncellenme:

Somer Sivrioğlu, Masterchef yarışması ile hayatımıza girdi. Avustralya'da yaşayan ve alanında pek çok ödül kazanan Somer Sivrioğlu, Masterchef ile izleyicilerin gönlünü kazandı. Peki eşinden boşanacağı iddiaları ile gündeme gelen Somer Sivrioğlu kimdir, kaç yaşındadır?

Somer Sivrioğlu kimdir, Masterchef Somer Sivrioğlu kaç yaşında

MasterChef yarışması ile herkes tarafından tanınan Somer Sivrioğlu kariyerine ilk adımlarını atarken annesinden öğrendikleri birikimlerin üstüne eklemeler yaparak kendini geliştirdi. Birçok dalda ödül alan Somer Sivrioğlu, gençlik yıllarında Sdney'de kuzeni ile birlikte restaurant açtı.

Haberin Devamı

SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

1971’de İstanbul’da dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye’de kaldı. Ardından Avusturalya’ya taşındı. Restorancılığa annesinden aldığı eğitimler ile başladı. Uzun yıllar annesinin yanında çalışan Somer Sivrioğlu, öğrendiklerinin üzerine her geçen gün eklemeler yaptı. 25 yaşında kuzeni ile birlikte Sydney’de restaurant açtı. Köşe yazarlığı da yapan Somer Sivrioğlu , ayrıca radyo programı olan Lezzete Yolculuk’u sundu. En iyi et, en iyi restorant, en iyi lezzet ödülü gibi birçok dalda ödül aldı.