Gündem Son dakika! Bakan Soylu acı haberi duyurdu! Şehit ve yaralılar var

Son dakika! Bakan Soylu acı haberi duyurdu! Şehit ve yaralılar var

10.10.2021 - 21:18 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde zırhlı araca PKK/PYD terör örgütünce güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu şehit sayısının 2'ye yükseldiğini duyurdu.

Son dakika Bakan Soylu acı haberi duyurdu Şehit ve yaralılar var

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Kahraman Özel Harekat Polislerimiz Cihat Şahin ve Fatih Doğan, Fırat Kalkanı Bölgesi Mare'de, Tel Rıfat Bölgesi'nden PKK-PYD'nin güdümlü füze saldırısıyla şehit edildiler. Şehitlerimizin ailelerine, milletimize, emniyet teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son dakika Bakan Soylu acı haberi duyurdu Şehit ve yaralılar var

Şahin'in baba evi Türk bayraklarıyla donatıldı

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde zırhlı araca PKK/PYD terör örgütünce güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu şehit olan Gaziantep Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Cihat Şahin'in Elazığ'daki baba evi Türk bayraklarıyla donatıldı.

Harekat bölgesindeki Azez ile Mare arasında zırhlı araca terör örgütü tarafından Tel Rıfat bölgesinden güdümlü füze ile yapılan saldırıda şehit olan Şahin'in Kırklar Mahallesi Öğün Sokak'ta yaşayan anne ve babası ile yakınlarına acı haber verildi.

Elazığ Vali Yardımcıları Abdulkerem Abbasoğlu ve Recep Gündüz baba evine gelerek, şehidin yakınlarına taziye dileklerini iletti.

Acı haberin ulaşmasının ardından şehit Şahin'in baba evinin bulunduğu sokağa ve evine Türk bayrağı asıldı.

Haberin Devamı

Son dakika Bakan Soylu acı haberi duyurdu Şehit ve yaralılar var

Adıyaman'a şehit ateşi düştü

Suriye'de terör örgütü tarafından güdümlü füze ile gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit olan Fatih Doğan'ın (27), Adıyamandaki baba evine acı haber ulaştı.

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesi Azezin Mare ilçesinde güvenlik güçlerinin olduğu konvoya terör örgütü PKK/YPG mensupları tarafından güdümlü füze ile saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda isabet alan zırhlı araçta bulunan Özel Harekat polisi Fatih Doğan şehit oldu. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaparken Fırat Kalkanı bölgesinde görevlendirilen şehidin acı haberi, Adıyaman merkezde Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan Mehmet ve Emine Doğan çiftine askeri yetkililer tarafından verildi. Fatih Doğan'ın acı haberini alan aile, cenazenin bulunduğu Gaziantep'e hareket etti. 2 kız ve 1 erkek kardeşi bulunan şehit Doğan'ın 1 yıl önce evlendiği öğrenildi.

Şehit olan Fatih Doğan ve Cihat Şahinin cenazesi bu sabah saat 10.00'da Gaziantep'te düzenlenecek törenin ardından memleketlerine gönderilecek.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde şehit olan özel harekat polisi Cihat Şahin'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diledi. Oktay, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, "Fırat Kalkanı harekat bölgesinde terör örgütünün kalleş saldırısı sonucu şehit olan kahraman polisimiz Cihat Şahin'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Terör örgütü PKK’nın Fırat Kalkanı Bölgesi’nde gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisimiz Cihat Şahin’e Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terör örgütünden ve hamilerinden, akan her damla kanın hesabını soracağız. Başımız sağolsun.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde teröristlerin menfur saldırısı sonucu şehadet şerbetini içen Özel Harekat Polisimiz Cihat Şahin’e Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa, kederdide ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Şehidimizin kanı yerde kalmayacak.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde şehit olan Özel Harekat Polisi Cihat Şahin'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diledi. Bakanlıktan paylaşılan taziye mesajında, "Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi Azez-Mare'de, zırhlı araçla intikal esnasında uğradıkları silahlı saldırı sonucu şehit düşen kahraman silah arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz." ifadesi kullanıldı.

Haberin Devamı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: Fırat Kalkanı harekat bölgesinde şehit olan kahraman polislerimiz Cihat Şahin ve Fatih Doğan'a Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: İki yiğit polisimiz, Fırat Kalkanı Harekât Bölgesinde zırhlı araca terör örgütünce yapılan hain saldırı sonucu şehit düştü. Polis kardeşlerime Allah’tan rahmet, ailelerine ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Makamı cenneti ala olan şehitlerin kalplerdeki yeri ebedidir.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde teröristlerle mücadele ederken şehadet mertebesine erişen Özel Harekat Polisimiz Cihat Şahin’e Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyoruz. Şehitlerimiz asla unutulmayacak.