Gündem Son Dakika Haberleri: Bir acı haber daha geldi!

Son Dakika Haberleri: Bir acı haber daha geldi!

22.12.2015 - 16:00 | Son Güncellenme:

Çok üzücü bir son dakika haberi daha. Şırnak'ta PKK'lıların devriye görevi yürüten polis zırhlı aracına düzenlediği roketatarlı saldırıda 1 polis memuru şehit oldu, 2 polis de yaralandı. Bölgeden gelen son dakika haberlerini sizlere anından aktaracağız.

Son Dakika Haberleri: Bir acı haber daha geldi

Şırnak kent merkezindeki Ömer Kabak Meydanı çevresinde devriye görevi yürüten İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ait zırhlı araca PKK'lılar zırh delici roketatarla saldırı düzenledi. Roketatarın isabet ettiği araçta bulunan 3 polis memuru yaralandı. Ambulansla Şırnak Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralı polisler tedavi altına alındı. Ancak sağlık durumu ağır olan 1 polis memuru doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Diğer polis memurunun tedavisi hastanede devam ediyor. Saldırıyı gerçekleştiren PKK'lılar etkisiz hale getirmek için kentte geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.


BİR ACI HABER DE BİTLİS'TEN

Sehi Ormanları’nda dün askerlerin arazi arama tarama çalışmaları sırasında, teröristler araziye yerleştirdiği el yapımı patlayıcıyı uzaktan kumandayla patlatması sonucu uzman çavuş Samet Pişkin ve uzman onbaşı Eren Kılıç şehit oldu, 8 asker ise yaralandı.

Haberin Devamı

Bu saldırının ardından bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı ve bugün devam eden operasyonlar sırasında bir grup teröristle sıcak temas sağlandı.

Çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit olurken, 1 asker de yaralandı. Çatışmalarda 2 PKK’lı teröristin de ölü ele geçirildiği belirtilirken, yaralı asker ise Bitlis Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

ZONGULDUK'A DA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Bitlis’in Sehi Ormanları’nda gerçekleştirilen operasyonda bugün PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen jandarma uzman çavuş 25 yaşındaki İslam Çakar’ın, Zonguldak’ın Kilimli İlçesi’ndeki baba evine ateş düştü.
Bir yıllık evli olan şehit uzman çavuş İslam Çakar’ın Kilimli’de Kozma Mahallesi’nde oturan ailesine acı haber verildi. Şehidin baba evinin bulunduğu sokağa önce 112 Acil Servis ambulansı ile bir jandarma ekip aracı geldi. Bu sırada mahalleli evin önüne gelmeye başladı. Evin önüne çıkan şehidin babası Şeref Çakar, komşuları ile tokalaşırken, telefonda da bir yakınıyla konuştu. Bu sırada İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, Kaymakam Hakan Özarslan ve İlçe Emniyet Müdürü Soner Durgun geldi. Kaymakam Özarslan ve Albay Selvi’yi evin önünde karşılayan şehidin babası Şeref Çakar, telefonda konuştuğu yakınına, jandarmaların geldiğini söyleyerek, "Bilmiyorum niye geldiler, niçin geldiler? Herkes burada" demesi dikkat çekti.
"İÇERİ'DE KONUŞALIM"
Albay Haluk Selvi, telefonu kapatan Şeref Çakar’ı, "İçeride konuşalım" diyerek eve davet etti. Albay Selvi, şehidin babası Şeref, annesi Azime ve 1 ay önce vatani görevini tamamlayarak dönen kardeşi İhsan Çakar’a acı haberi evde verdi. 4 çocuklarından İslam’ın şehit olduğu haberini alan Azime ve Şeref Çakar çifti ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Evin önünde toplanan komşular da gözyaşlarını tutamadı. Eve Türk bayrağı asıldı.
Son Dakika Haberleri: Bir acı haber daha geldi
ÖZEL HAREKAT POLİSİ ŞEHİT DÜŞTÜ
Şırnak'ın Cizre İlçesinde geçen perşembe günü PKK'lı teröristlerin saldırısında ağır yaralanan Özel Hareket polisi 47 yaşındaki Atilla Güneş tedavi gördüğü GATA'da kurtarılamayarak şehit düştü.
Son Dakika Haberleri: Bir acı haber daha geldi
İzmir Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli iken geçici görev ile Cizre İlçesi'ne giden 20 yıllık polis memuru Atilla Güneş, burada geçen Perşembe günü teröristlerin saldırısı sonrası ağır yaralandı.
Tokat'ın Pazar ilçesine bağlı Menteşe köyü nüfusuna kayıtlı Atilla Güneş, ilk tedavisinin ardından Ankara GATA'ya sevk edildi. Durumu ağır olan evli ve 2 çocuk babası Atilla Güneş akşam saatlerinde şehit oldu. Acı haber üzerine yakınları başkante hareket etti.
Şehit Güneş'in cenazesi yarın Ankara'da yapılacak törenin ardından Tokat'a getirilerek köyünde toprağa verilecek.

Haberin Devamı