Gündem Sosyetik güzel hırsızlıktan tutuklandı

Sosyetik güzel hırsızlıktan tutuklandı

17.09.2008 - 19:42 | Son Güncellenme:

ANTALYA'nın tanınmış ailelerinden birinin gelini olan ve 2,5 yıldır eşiyle boşanma davası süren 1 çocuk annesi 35 yaşındaki N.Ç., bir arkadaşının evinden 25 bin YTL değerinde ziynet eşyası çaldığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sosyetik güzel hırsızlıktan tutuklandı

İddiaya göre olay şöyle gelişti; Antalya'nın tanınmış ailelerinden birinin gelini olan N.Ç., 5 yıldızlı bir otelde üst düzey yönetici olarak çalışan 30 yaşındaki N.T.'nin Çağlayan Mahallesi, 2030 Sokak Yıldızpark Konakları'nda bulunan evine ziyarete gitti. İkili arasındaki sohbet bir süre sonra takılardan açıldı. N.T. bu sırada arkadaşı N.Ç.'ye takı ve ziynet eşyalarını gösterdi. Bir süre takıları inceleyen ikili, daha sonra yemek yedi. Bu sırada N.T. 25 bin YTL tutarındaki altın takı setlerini bir poşetin içerisine doldurup, ayakkabı dolabının içerisine koydu. N.Ç., yemekten sonra evden ayrıldı.
N.T., arkadaşı evden ayrıldıktan sonra altınlarını kontrol etti. 25 bin YTL'lik takılarının yerinde olmadığını gören N.T., polise giderek şikayetçi oldu. Altınlarının arkadaşının çalmış olabileceğini söyleyen N.T., Demircikara Polis Merkezi'nde ifade verdi.

ALTINLAR BALKONDA BULUNDU
Savcılıktan izin alan polis, N.Ç'nin evinde dün gece yarısı arama yaptı. N.T.'nin evinden çalınan ziynet eşyaları, evin balkonunda bulundu. Gözaltına alınan N.Ç., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İfadesinde kendisine komplo kurulduğunu söyleyen N.Ç., “N.T. benim eski arkadaşım. Bana komplo kurdular. Muhtemelen benden ayrılamayan kocamın tuzağı bu. N.T. altınları bana kendisi vererek saklamamı istedi. Ben de sakladım. Sonra polis geldi ve beni hırsızlıkla suçladı” dedi.
N.Ç., ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.