Gündem Survivor 17. bölüm dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Survivor 17. bölüm dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

04.03.2018 - 09:15 | Son Güncellenme:

Survivor 2018 tüm hızıyla sürüyor. Survivor 17. yeni bölümde dokunulmazlık oyunu ve eleme adayları heyecanı yaşandı. Peki Survivor 17. yeni bölüm dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

Survivor 17. bölüm dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı Eleme adayları kimler oldu

TV8'de ekrana gelen Survivor 2018 yarışması 17. bölümüyle yine nefesleri kesti. Peki Survivor 17. yeni bölümde dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

Haberin Devamı

SURVIVOR 17. BÖLÜMDE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2018'de dokunulmazlık oyunu büyük heyecana sahne oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımı denge oyununda dokunulmazlık için mücadele ettiler. Zorlu oyunda Ünlüler takımı ezici bir üstünlükle Gönüllüler takımını 10-6 mağlup etti ve dokunulmazlığın sahibi oldu. Survivor'da yarın Gönüllüler takımından bir kişi adaya veda edecek.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2018'de bireysel dokunulmazlığı Cumali kazandı. En başarılı performans sahibi ise Anıl oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da konseyde ismi verilen yarışmacı 6 oyla İpek oldu ve İpek eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Cumali ise Melih'in ismini verdi ve 2. eleme adayı Melih oldu. En başarılı performansın sahibi Anıl ise Emre'nin ismini verdi. Böylelikle eleme adayları İpek, Melih ve Emre oldu. Survivor'a veda edecek yarışmacı 18. yeni bölümde belli olacak.