Gündem Survivor 2017'de adaya veda eden isim belli oldu! (İlhan-Fatih kavgasına Acun noktayı koydu)

Survivor 2017'de adaya veda eden isim belli oldu! (İlhan-Fatih kavgasına Acun noktayı koydu)

08.02.2017 - 07:27 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan dozu gün geçtikçe artıyor. Bu hafta eleme adayları olarak konseyde ismi çıkan Adem, Sabriye, Erdi ve Denisa arasından yarışmaya veda eden isim en az oyu alarak Denisa Gültekin oldu. Survivor'da bu hafta eleme konseyine damga vuran bir başka konuşma ise İlhan ve Fatih arasında yarışmanın ardından yaşanan kavga oldu. Acun Ilıcalı konuya açıklık getirdi.

Survivor 2017de adaya veda eden isim belli oldu (İlhan-Fatih kavgasına Acun noktayı koydu)

Survivor 2017'de elenen isim belli oldu. Denisa, Erdi, Sabriye ve Adem'in elenme adayı olduğu Survivor 2017'de bu hafta elenen isim Denisa oldu. Gönüllüler takımına veda eden Denisa duygusal anlar yaşadı..

Haberin Devamı

DENİSA'NIN SON SÖZLERİ..

İsmimi duyunca kötü oldum. Yapacak bir şey yok. Halkımızın kararı böyleymiş. Belki benim için böylesi daha iyi olacak. Şunun için mutluyum. Böyle güzel ve büyük bir projede yer aldım. Survivor benim için burda bitmiş olsa da içimdeki Survivor ruhu asla ölmeyecek. Çünkü dediğim gibi ben kendimi hep buraya ait hissettim. Diyecek bir şeyim yok başka.

DENİSA'NIN ARDINDAN ADADA NELER KONUŞULDU?

Gökhan, Ogeday, Elif ve Gökhan arasında geçen konuşmada Denisa'nın gidişinin doğru bir karar olduğu savunuldu. Gökhan, Sonuçta biz azaldık ama bunun da olması gerekiyordu. Hem tutarsız davranışları, büyük tartışmaların ardından onun ismi çıkması, bence hak yerini bulmuş oldu.

Eser, Erdi ve Berna ise, Denisa'nın öteki yarışmacıların kurbanı olduğu konuşuldu. Erdi, yaşı 19'du üstüne gittiler. İyi kızdı dedi.

Haberin Devamı

İLHAN VE FATİH KONSEYDE YÜZLEŞTİ

Oyun alanında aralarında gerginlik oluşan İlhan ve Fatih'e konseyde söz hakkı verildi. Aralarında tansiyonun yükseldiği ikili konseyde yüzleşti. Acun, oyun alanında tansiyon yükselebileceğini söyledi. Bu kadar yükselecek ve gerilim yaşayacak geçmiş mi var diyerek Fatih ve İlhan'a yöneltti soruyu.

İlhan, Daha öncesi aramızda hiçbir şey geçmedi. Oyun sonrası sözlü ve fiziki bir tahrik oldu. Ben de dayanamayıp üzerine yürüdüm.

Fatih, Benim tek isteğim saygı, saygı olduğu sürece hiç kimsenin arasında bir problem olacağını düşünmüyorum. Benim sözlü bir tahrikim olacğını hiç düşünmüyorum. Ben hayatım boyunca kimseyi sözlü tahrik etmedim. Yani umarım durulur bunlar saygı aramızda kalır.

İlhan , Saygıdan bahsediyor ama saygısızlığı yapan kendisini kafa atmaya çalışan bir insana gösterilebilecek bir tepki gösterdiğimi düşünüyorum.

ACUN'DAN TARTIŞMA İLE İLGİLİ ÇARPICI YORUM

Fatih, ben senin sakin bir mizacın olduğunu gözlemleyen biriyim ama tahrik edici hiçbir şey demedim ve yapmadım diyorsun ya orada iki tane cümlen var. Birincisi İlhan, ben senin kardeşin değilim dedikten sonra üstüne basa basa kardeşim diyorsun. Sonra da öbür kelimeyi de kullanıyorsun. Hiçbir şey yapmadım diyorsun da, görüntüleri seyredelim diyorsun, seyrettiğimiz zaman da bu çıkıyor.

Haberin Devamı

İşte o anlar..


HAFTANIN BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

Bu hafta en çok oyun alan yarışmacılar belli oldu. Kızlardan Sema birinci olurken en çok oyun alan ikinci isim Gönüllüler takımında Elif oldu. Erkek yarışmacılardan ise birinci olan isim Serhat, ikinci isim ise İlhan Mansız oldu.

Bu haftaki ödülü kazanan yarışmacılar kahve ve kurabiye ödülü aldılar.