Gündem Survivor Ardahan kimdir? Sadık Ardahan Uzkanbaş kaç yaşında ve nereli?

Survivor Ardahan kimdir? Sadık Ardahan Uzkanbaş kaç yaşında ve nereli?

14.04.2020 - 16:29 | Son Güncellenme:

Survivor'daki renkli kişiliklerden biri olan Sadık Ardahan Uzkanbaş hakkındaki bilgiler yarışmayı izleyen seyirciler tarafından zaman zaman merak ediliyor. İşte Sadık Ardahan Uzkanbaş'ın biyografisi...

Survivor Ardahan kimdir Sadık Ardahan Uzkanbaş kaç yaşında ve nereli

 

Survivor'da finale adaım adaım yaklaşılıyor. Birleşme partisi henüz biterken yarışmacıların biyografileri günlük olarak araştırılıyor. Nu isimlerin başında da Sadık Ardahan Uzkanbaş geliyor. Peki, Survivor Ardahan kimdir? Sadık Ardahan Uzkanbaş kaç yaşında ve nereli?

Haberin Devamı

SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ'NIN BİYOGRAFİSİ

1987 yılında Adana'da doğan ve hala Adana'da yaşayan Sadık, 8 yıl boyunca Adanaspor altyapı takımlarında futbol oynadı ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbola ara vermek zorunda kaldı, zaman bulduğu o arada askerlik görevini yerine getirmek için askere gitti ve askerden geldikten kısa bir dönem sonra ilk yurtdışı tecrübesini yaşadı.

Önce Dubai'ye gidip 2 yıl orada kaldı, sonrasında Türkiye'ye dönüşüyle birlikte spora tekrar zaman ayıran Uzkanbaş, Kazakistan'a geçti ve orada da 6 ay bulundu.

Sadık Ardahan Uzkanbaş kendisini şöyle tanımlıyor:

"Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip, yeni yerler görmek istiyorum. Ve şu an hayallerimden biri olan 2020 Survivor'da bulunduğum için kendimi oldukça şanslı hissediyorum, hayallerime bır adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum.

Haberin Devamı

Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, ben de arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum."

 

Yazarlar