Gündem Survivor'da 2. Mykonos tatili ödülünü hangi takım kazandı?

Survivor'da 2. Mykonos tatili ödülünü hangi takım kazandı?

28.05.2019 - 23:39 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan fırtınası bu akşam yayınlanan 81. yeni bölümle hız kesmeden devam etti. Finale yaklaştıkça heyecanın arttığı Survivor'da bu akşam eski yarışmacılar ve yeni yarışmacılar arasında dün olduğu gibi bugün de ödülün Mykonos tatili olduğu oyun oynandı. Peki Survivor 81. yeni bölümde eskiler-yeniler Mykonos tatili ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivorda 2. Mykonos tatili ödülünü hangi takım kazandı

TV8'in fenomen yarışması Survivor, bu akşam 81. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Her bölümü ayrı bir heyecanla izlenen yarışmada bu akşam eski ve yeni yarışmacılar arasında ödülün bir kez daha Mykonos tatili olduğu ödül oyunu oynandı. Peki Survivor'da bu akşam 2. Mykonos ödülünü hangi takım kazandı?

SEMBOL OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?

Survivor'da bu gece ilk olarak sembol oyunlarıyla başladı. Oldukça zorlu geçen oyunları erkeklerde Yusuf Karakaya, kadınlarda ise Sude Burcu kazanmayı başardı.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan 81. yeni bölümde 2019 Survivor yarışmacıları ve eski Survivor yıldızları arasında ödülün dün olduğu gibi yine Mykonos'ta tatil olduğu ödül oyunu oynandı. Büyük bir çekişmeye sahne olan oyunu Survivor yıldızları 10-8 skoruyla bir kez daha kazanmayı başardı...

SURVIVOR 82. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sevilen yarışma Survivor'ın 82. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...