Gündem Survivor'da araba ödülünü hangi takım kazanacak? İşte yeni bölümden ilk görüntüler...

Survivor'da araba ödülünü hangi takım kazanacak? İşte yeni bölümden ilk görüntüler...

11.05.2017 - 10:29 | Son Güncellenme:

Survivor 2017'de dün akşam ekrana gelen ödül oyununda heyecan doruktaydı. Kazanan takımın tüm yarışmacılarına birer tane araba hediye edildiği ödül oyununun ilk etabında ünlüler takımı 10-7 kazanarak ödüle bir adım yaklaştı. Bu akşam ekrana gelecek olan ödülün ikinci etabında ise arabayı kazanan takım belli olacak. Peki Survivor'da araba ödülünü hangi takım kazanacak? İşte yeni bölümden ilk görüntüler...

Survivorda araba ödülünü hangi takım kazanacak İşte yeni bölümden ilk görüntüler...

Survivor 2017 son bölümü ile dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Survivor'da oynanan muhteşem ödül oyunu hafızalara kazındı. Ödül oyununun ilk turunu Ünlüler takımı kazandı. Kazanan takımın tüm yarışmacılarına araba verilecek olan ödül oyununun ikinci turu ise yarın akşam ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımından Ogeday, Tuğçe ve Berna eleme potasında yer alıyordu. Survivor'da bu hafta en düşük sms oyunu alarak yarışmaya veda eden isim Tuğçe oldu. Tuğçe'nin elenmesi herkesi şaşırttı.

Survivor'da salı günü yapılan eleme konseyinde gönüllüler takımından elemeye kalan Berna, Tuğçe ve Ogeday'dan en az SMS oyunu alan Tuğçe Survivor'a veda etti. Son bölümde oynanan anlat bakalım oyununu ise gönüllüler kazandı. Survivor son bölümde oynanan anlat bakalım ödül oyunu 5-1 gönüllülerin oldu. Oyunu kazanan gönüllüler zeytinyağlı (fasulye, dolma) yemeklerini yemeye hak kazandı.

Acun Ilıcalı, son bölümde yaptığı açıklamada iddialı bir ödül oyunu olacağını söyledi. Ilıcalı şu sözleri dile getirdi: "Bundan sonraki ilk ödül oyunu Survivor ve Türk televizyonlarında ilk olacak. Şimdiye kadar hiç verilmemiş bir ödül vereceğiz"

Haberin Devamı

Yeni bölüm fragmanında ise ödülün kazanan takımının her yarışmacısına birer otomobil olduğu açıklanıyor.