Gündem Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi?

13.04.2016 - 08:00 | Son Güncellenme:

Survivor'da eleme akşamı nefes kesti. Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'da eleme heyecanı yaşandı. Peki Survivor'dan kim elendi? Survivor'da Zafer ve Semih diskalifiye edilecek mi? Elenen isim ünlüler takımından rakiplerinden daha az oy alarak adaya veda eden isim Mehmet oldu. İşte tüm detaylar...

Survivorda kim elendi

Survivor 2016'da bu hafta kim elendi? sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor eleme gecesinde Tuğba Özay'ın SMS birincisi olması dengeleri alt üst etti. SMS ikincisinin de elenme adayı söyleme hakkına sahip olacak olması geceye damgasını vurdu. Yaşanan gelişmeler ile Yunus Günce'nin yanında iki isim daha elenme potasına girmiş oldu. Survivor'da ünlüler takımının en çok oy olan ikinci ismi de Ezgi olunca elenme konseyinde bütün hesaplar karıştı. Tuğba Özay eleme potasından çıkıp Mehmet'in adını söylerken, Ezgi'de Nagihan'ın adını söyleyerek eleme potasına üçüncü ismi çıkarmış oldu..

Haberin Devamı

Bu üç ismin arasında SMS sıralamasında en düşük oy alan isim olan Mehmet adaya veda etti..

12 Nisan Survivor oylama sıralaması

1. Tuğba Özay

2. Ezgi Avcı

3.Yattara

4.Yunus Günçe

5. Nagihan Karadere

6. Mehmet Özay Elendi

MEHMET ÖZYAY KİMDİR?

Mehmet Özyay... Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda pozitif bir profil yansıyor.

Survivor'a İngiltere'den katılan Mehmet bir gurbetçi çocuğu. İngiltere Aston Villa doğumlu olan Mehmet, bir kaç yıldır Kıbrıs'ta yaşıyor.

Türkçesi pek de iyi olmayan 'Spartalı' Mehmet, bunun hem İngiltere hem de Kıbrıs'ta uzun yıllar kalmasına bağlı olduğunu düşünüyor.

ACUN ILICALI SURVİVOR'DA DEĞİŞİKLİĞE GİDİYOR!

Acun Ilıcalı Survivor 2016'yı takip eden hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı geride bıraktığımız günlerde sosyal medya hesabından Survivor 2016 ile ilgili sorulara yanıt vereceğini söylemiş, takipçileri tarafından kısa sürede binlerce soru almıştı. Ilıcalı 20 binden fazla soru arasından seçtiklerine yanıt vermeye başladı. Aralarında Semih’e haksızlık yapılıp yapılmadığı sorusu da var yarışmacıların aynı kıyafeti giyip giymediği de… İşte yanıtlar:

1.SORU: Semih ve Gizem Kerimoğlu’nun dokunulmazlık oyununda oynamamaları yarışma kurallarına aykırı değil mi? Bu konuda bir şey yapmayı düşünmüyor musunuz?

CEVAP: Survivor’da her sene yeni şeyler yaşıyoruz. Bu sene yaşadığımız bizim için de bir ilk oldu. Her ikisinin de oynamak istememeleri oyun kurallarına aykırı değil çünkü oynayıp eğer kasten kaybederlerse adalarında daha büyük bir problem yaşanabilir. Ayrıca kimseyi zorla oynatma gibi bir kuralımız yok.

2.SORU: Bu sene diğer senelere göre daha farklı oyunlarla karşılaşıyoruz. Bu oyunları siz mi buluyorsunuz? Bunun için ayrı bir ekip mi var?

CEVAP: 15 kişilik bir oyun ekibimiz var. Bu arkadaşların görevleri oyunların organizasyonlarını sağlamak. Bu sene Endüstriyel Tasarım bölümünden yeni mezun olan iki arkadaşımızı Survıvor’a davet ettik. Bu genç arkadaşların oyun parkurlarına yaptıkları katkılar beni çok mutlu ediyor.

3.SORU: Sembol oyununun sonunda atış olması haksızlık olmuyor mu? Bu kısmı değiştirmeyi düşünmüyor musunuz?

Haberin Devamı

CEVAP: Evet güzel bir soru, değiştirmeyi düşünüyoruz. Hak ya da haksızlık demeyelim ama finali değiştirme ihtiyacı oluştu. Yarışmacılar, önümüzdeki haftadan itibaren çamur oyununda oynanan sapanla atış yapmaya başlayacaklar.

4.SORU: Birleşme partisi ne zaman gerçekleşecek? Özel bir plan var mı?

CEVAP: Birleşme partisi 2 hafta sonra gerçekleşecek. Dünyaca ünlü bir rap yıldızını adaya davet ettik. Yarışmacıların henüz haberi yok ama size haber vermiş oldum böylelikle. Ayrıca 3 Adam olağanüstü skeçler hazırlıyor. Aynı zamanda birleşme partisinde bir şarkı yarışması da yapacağız. Bu sene tek kelimeyle muhteşem bir parti sizleri bekliyor.

5.SORU: Ekranda izlediğimiz görüntüler aslında ne kadar önce çekilmiş oluyor? Ne kadar birebir takip edebiliyoruz yarışmayı?

CEVAP: 3 gün ile 1 gün arası değişiyor. En fazla 3 gün ama bazen 1 güne kadar da düştüğü oluyor çekimlerin. Bu tabii ki değişen bir durum. Ortalama 2 gün diyebiliriz.
6.SORU: Çekimi gerçekleştiren ekip nerede kalıyor?

Haberin Devamı

CEVAP: Çekimi gerçekleştiren ekip yarışmacılara 30-40 km uzaklıkta Las Terrenas adında bir bölgede kalıyor. Ekip her gün yarışmacıların olduğu adaya gidip geliyor. Akşamları ise sabit kameralar ve gece kameraları yarışmacıların adasında devreye giriyor.

7.SORU: Sakatlanan oyuncunun belli bir süre iyileşmezse yarışmadan elenmesi gibi bir kural var mı?

CEVAP: Bu tamamen yarışmacının sakatlığının ciddiyeti ve iyileşme süreciyle ilgili bir durum. Eğer yarışmacının survıvor içine dönebilecek bir durumu var ise biz yeteri kadar tolerans gösteriyoruz. Şunu da unutmamak gerekir ki yarışmacı, yarışma sırasında sakatlanmış oluyor. Bu nedenle de oradan elenmeyi hiç bir zaman hak etmiyor.

8.SORU: Sizce Ütopya yarışmasından geniş bir hayran kitlesine sahip olan Semih’in Gönüllüler takımında yer alması adaletsizlik değil mi?

CEVAP: “Ünlüler” ve “Gönüllüler” konseptinde koyduğumuz “Gönüllü” ifadesi ünsüz demek değildir. Daha önceki yıllarda da Hasan gibi Bozok gibi ünlü olan gönüllüleri yarışmacı olarak değerlendirdik. Survivor bireysel bir yarışma, kimin hangi takımda olduğunun çok bir önemi yok. Ama Ünlü – Gönüllü konseptini şu şekilde değerlendirebiliriz; biz en popüler değil Survivor’a en uygun ünlüleri yarışmaya davet ediyoruz. Ayrıca gönüllüler de ünsüz olacak diye bir kuralımız da yok.

Haberin Devamı

9.SORU: Yarışmacılar başladıkları günden bu güne hep aynı giysilerle mi ada hayatlarına devam ediyorlar?

CEVAP: Eğer yarışmacıların giysileri tamir olamayacak durumda hasar görmezse, aynı kıyafetlerle mücadelelerine devam ediyorlar. Ancak yarışmacılar çok fazla kilo kaybı yaşadıkları için kıyafetlerine yeni dikişler yapılması söz konusu olabiliyor.

Önümüzdeki hafta başında tekrar sorularınıza cevap vereceğim…

SURVİVOR ELEME GECESİNDE NELER OLDU?

TV 8'in izleyenleri ekrana kilitleyen yarışma programı Survivor'da eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler ada konseyinde Yunus Günçe ve Tuğba Özay'ı eleme adayı olarak çıkardılar. Survivor 2016’da Ünlüler takımının bu haftaki birincisi Tuğba Özay oldu. Tuğba Özay birinci olduktan sonra gözyaşlarına boğuldu, çok duygulandı. Tuğba Özay; “Yani, dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından insanların benim yanımda olduğunu bilmek muazzam bir duygu. Açlık, özlem, stres, insanların dedikoduları, her şeye karşı dik durmaya çalışırken, milyonların yanında olması muazzam bir şey, tekrar tekrar teşekkür ediyorum diye konuştu.

HALK OYLAMASINDA İKİNCİ KİM OLDU

Tuğba Özay Survivor’da gitme adayıydı ve kurallara göre Tuğba Özay en çok oyu aldığı için adaylıktan düştü. Bu durumda isim söyleme hakkı da olmuş oldu

Tuğba Özay “Burada çok iyi performanslar gösteren arkadaşlarım var ve ben onların hakkını yiyemem. Burada erkek gücüne ihtiyacımız var, evet. Ancak Mehmet kardeşimi söylüyorum” diyerek Mehmet’i ikinci eleme adayı olarak gösterdi.

Survivor ünlülerde kim gitti gibi soruların yanıt bulduğu ada konseyi heyecanı herkesi sardı ve elenen isim belli oldu. Survivor’da birleşmeye iki hafta kala, seyircilerin kullandıkları oylar sonucunda Survivor 2016 Ünlüler adasına ve final hayallerine veda eden isim Mehmet oldu. Mehmet Ünlüler takımından elenen isim oldu.

Survivorda kim elendi

SURVİVOR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Survivor ada konseyinde bu hafta Tuğba'nın adı çıktı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Atakan ise Yunus Günçe'nin adını söyledi. Sms sıralamasında birinci gelen isim kim olacak? Heyecan dorukta. Son yapılan ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı ve barbekü ödülünün tadını çıkardı.

Survivorda kim elendi

Survivor'da ünlülerin dokunulmazlığı kaybetmesiyle birlikte ada konseyi karıştı. Tuğba Özay ve Nagihan birbirine girdi. Eski hesapların bir bir döküldüğü Survivor eleme haftasında Tuğba Özay, Nagihan'ı kendisini satmakla suçladı ve Atakan'ın güçlü olmasından dolayı onun yanına geçtiğini söylerken, 'dostunu satmayacaksın, açlıklada boğuşsan duruşunu bozmayacaksın' diyerek Nagihan'a kızgınlığını dile getirdi. Nagihan bu sözlere zehir zembelek cevaplar verdi. Güçsüz isimleri sırtında taşıyamacağını söyleyen Nagihan, ben final yolunda ilerlemek için bir karar aldın ve o tarafa geçtim diyerek kimseyi satmadığını söyledi ve Yunus Günce'den çok rahatsız olduğunu sözlerine ekleyerek tartışmayı farklı bir boyuta taşıdı. Nagihan, Tuğba'ya Yunus Günce'yi yanına aldın o günden sonra sizinle birlikte yürümek istemiyorum diyince, Yunus Günce söze girerek ben kedi yavrusu muyum beni niye sürekli böyle itham ediyorsunuz diyerek gergin ortamı bu espiriyle yumuşattı.

Survivorda kim elendi

SURVİVOR'DA ADALAR NE ZAMAN BİRLEŞECEK?

Survivor 2016'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Tam olarak tarihinin belli olmadığı birleşme partisinin adada belli bir yarışmacı sayısının kalmasının ardından gerçekleşecek. Adalarda toplam 12 kişi kaldığında birleşme partisi yapılacaklar. Nisan aylarının sonunda yada Mayıs ayının başında birleşme partisinin gerçekleşmesi bekleniyor. Bireysel oyunlara geçilecek olan birleşme partisinin ardından adalardaki dengeler nasıl değişecek merak ediliyor.

SURVIVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Survivor'da dün akşam büyük ödül piknikti. Piknik ödülünü almak için kıyasıya rekabet eden Ünlüler ve Gönüllüler takımı Survivor'ın en heyecan verici karşılaşmasını yaşadılar. 8-4 önde olan Ünlüler takımı art arda sayılar vererek 8-9 geride kaldılar. Atakan ve İbrahim'in nefes kesen mücadelesinde galip olan Atakan oldu ve durum 9-9 oldu.

Bayrak yarışı için takımların en iyi kız ve en iyi erkek yarışmacıları seçildi. Ünlüler takımı Atakan ve Nagihan'ı seçerken; Gönüllüler takımı Gizem Memiç ve Semih'i çıkardı. Gizem Memiç'in ilk turda geride kalması sonucu Semih ve Atakan arasındaki yarışın galibi Atakan oldu. Survivor'da piknik ödülünü kazanan Ünlüler takımı eğlenceli vakit geçirip sürpriz yemeklerle buluştu.

Survivorda kim elendi


Survivor’da son ismi SMS oylamasında birinci olan yarışmacı söyleyecek. Geçen hafta Yılmaz Morgül'ün vedasını yaşayan Ünlüler takımı bu haftaki dokunulmazlık oyununu da kaybetti ve konseyde elenmek üzere aralarından iki ismi çıkardı.

Dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde toplanan Ünlüler takımı aralarında yaptıkları oylama sonucu ilk aday olarak Tuğba Özay'ı çıkardı. Tuğba Özay'ın açıklamaları sonrası bireysel dokunulmaz olan Avatar Atakan da ikinci aday olarak Yunus Günçe'nin ismini söyledi. Böylelikle Tuğba ve Yunus elenmek üzere ismi çıkan ilk iki yarışmacı oldu.

Sosyal medyada ise şu yorumlar yapıldı:

Survivorda kim elendi
Survivorda kim elendi


SURVİVOR'DA NELER OLUYOR?

Aralarından Yılmaz Morgül’ü gönderdikten sonra silkelenip kendine gelen ve son oyunlarda Gönüllüler’i mağlup etmeyi başaran Ünlüler takımı 10 Nisan dokunulmazlık oyununa oldukça moralli başladı. Nagihan, Yunus Günçe ve Yattara’nın üst üste sayılarla 4-2 öne geçmeyi başaran Ünlüler takımındaki zayıf halka 10 nisan dokunulmazlık oyununda Atakan oldu. Atakan oynadığı 3 oyunu da kaybetti.

10 Nisan Survivor dokunulmazlık oyununa gönüllüler takımı nerdeyse 1-0 yenik çıkıyordu. Çünkü hem Damla sakattı, hem de Gizem Kerimoğlu ve Semih Öztürk prensipleri gereği dokunulmazlık oyununda oynamıyorlardı. Beş kişiyle mücadele eden Gönüllüler takımında Efecan, Serkay, İbrahim Giydirir, Gizem Memiç ve Zafer oynadı. Zafer’in kötü oyunu Ünlüler’in açık ara öne geçmesinde etken oldu. Gönüllüler takımının göze çarpan tek ismi ise Serkay oldu. Serkay iki defa Yattara’yı birer kez de Mehmet ve Atakan’ı mağlup ederek çıktığı 4 karşılaşmadan da galip ayrıldı ve 10 Nisan dokunulmazlık oyununda skoru 9-9 eşitlemeyi başardı.

Gönüllülerde tek kız Gizem Memiç olduğu için ve en iyi Serkay olduğu için ikisi birlikte, Yattara ve Nagihan’ın karşısına çıktı. Nagihan’ın Gizem Memiç’ten önce bayrağı kaldırdığı parkurda kazananın kim olacağı büyük heyecanla bekleniyordu. 10 Nisan dokunulmazlık oyununu Survivor’da kazanan takım Ünlüler oldu. Gönüllüler takımı geriden gelip zor da olsa 10-9 kazanmayı başardı ve Serkay müthiş bir istek ve beceriyle kazanmayı bildi. Serkay 10 Nisan dokunulmazlık oyununa damga vurdu.

SURVİVOR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Nihal'den Semih itirafı

Survivorda kim elendi

Geçtiğimiz haftalarda Survivor'a veda eden Nihal Candan, İstanbul'a döner dönmez ayağının tozuyla Magazin 8 Ekstra'ya çok özel açıklamalar yaptı. Nihal Candan 'Elenmeyip adada kalsaydı, Semih'le ortak hareket eder miydi' yönündeki soruya "Semih ve Gizem Kerimoğlu ile aynı yolda yürüme ihtimalim yok. Onlarla aynı bakış açısına sahip değiliz" diye yanıt verdi. Nihal, Semih'le ortak noktası olmadığını söylemesine rağmen şaşırtıcı bir de itirafta bulundu.

Survivorda kim elendi

Ödül oyunu sırasında Zafer ve Semih arasında büyük gerginlik yaşandı. Daha sonra Gizem Memiç ve Gizem Kerimoğlu'da tartışmaya dahil oldu.

Survivorda kim elendi

Ünlüler ve Gönüllüler hayranlarında gelen videolu mesaj ödülü için kıyasıya mücadele ettiler. Kıran kırana geçen ödül oyunu sonrasında ödülü kazanan takım ünlüler oldu.

Survivorda kim elendi

Atakan, takım arkadaşlarının kendisinden şüphe etmesinden dolayı üzgünlüğünü dile getirdi.
Renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları ve zorlu ada şartlarıyla “Survivor 2016” 11 Nisan Pazartesi 20.00’de TV8’de.

Yayın Tarihi: 11 Nisan Pazartesi
Yayın Saati : 20.00

SURVİVOR İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.