Gündem Taner Ölmez yaşı ve boyu kaç? Taner Ölmez hangi dizi-filmlerde oynadı?

Taner Ölmez yaşı ve boyu kaç? Taner Ölmez hangi dizi-filmlerde oynadı?

14.11.2019 - 13:18 | Son Güncellenme:

Mucize Doktor dizisinde Ali karakterini canlandıran Taner Ölmez, 9 Ağustos 1986'da Tunceli'de doğdu. Oyunculuk kariyerinde basamakları hızlıca çıkan Taner Ölmez, Mucize Doktor dizisindeki rolüyle büyük beğeni topluyor. Peki Taner Ölmez daha önce hangi dizi-filmlerde oynadı?

Taner Ölmez yaşı ve boyu kaç Taner Ölmez hangi dizi-filmlerde oynadı

Mucize Doktor dizisinin Ali'si Taner Ölmez'in özel yaşamı merak ediliyor. Taner Ölmez kimdir? Taner Ölmez kaç yaşında? Taner Ölmez hangi projelerde yer aldı? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte Mucize Doktor dizisindeki Ali doktoru canlandıran Taner Ölmez hakkında bilinenler...Mucize Doktor dizisinin Ali'si Taner Ölmez'in özel yaşamı merak ediliyor. Taner Ölmez kimdir? Taner Ölmez kaç yaşında? Taner Ölmez hangi projelerde yer aldı? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte Mucize Doktor dizisindeki Ali doktoru canlandıran Taner Ölmez hakkında bilinenler...

TANER ÖLMEZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Taner Ölmez 9 Ağustos 1986 yılında Tunceli'de doğmuştur. 1,79 m boyunda olan ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde öğrenci olan Taner Ölmez birçok dizi ve reklam filminde rol almıştır. Genç oyuncu İstanbul’un Altınları dizisindeki performansı ile dikkat çekmiştir. Kapalı Çarşı , Kül ve Ateş ve Tatar Ramazan dizilerinde de rol alan Taner Ölmez’in geniş kitleler tarafından tanınması ise Kayıp Şehir dizisi ile olmuştur. 1,75 cm boyunda ve 65 kilo ağırlığında olan başarılı oyuncu Taner Ölmez oyunculuğun yanı sıra Ülker Albeni, Ülker Sunny, Piyale Pigafest reklamlarında da oynamıştır. 2012 yılında, Osman Sınav’ın yönettiği Uzun Hikâye filmiyle sinemaya adım atan oyuncu, Star Tv ’de yayınlanan ve dünyaca ünlü The O.C.dizisinin uyarlaması olan Medcezir (Dizi)'de Mert Serez karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda 2014 yılında Katil Joe tiyatro oyununda gösterdiği başarıyla Afife Jale Tiyatro Ödülü'ne layık görülmüştür. 2015 yılında Kırık Kalpler Bankası filminde başrol aldı. 2016 yılında ise yine Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Genç Osman karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında, Müslüm Gürses’in hayatı konu alan Müslüm filminde sanatçının kardeşini oynadı. 2019 yılından itibaren Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterini canlandırmaktadır. 

Rol aldığı diziler

Haberin Devamı

2019- Mucize Doktor Ali Vefa

2018 Müslüm Ahmet Akbaş

2018 Dudullu Postası Tayfur

2016 Muhteşem Yüzyıl Kösem II. Osman

2013-2015 Medcezir Mert Asım Serez

2013 Tatar Ramazan Çoban Ahmet

2013 Çıplak Gerçek Hazal'ın sevgilisi

2012 Kayıp Şehir Sadık

2011 İstanbul'un Altınları Mustafa

2009 Kül ve Ateş Hayati

2009 Kapalı Çarşı Gıyabettin

Yazarlar