Gündem Teknede arı sokan iş insanı kurtarılamadı

Teknede arı sokan iş insanı kurtarılamadı

20.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ailesiyle birlikte, yat ile mavi yolculuğa çıkan iş insanı Aydın Berkman (61), başından arı sokması sonucunda fenalaştı. Ekiplerin müdahalesine rağmen kurtarılamayan Berkman’ın arı sokmasına karşı alerjisi olduğu öğrenildi.  

Teknede arı sokan iş insanı kurtarılamadı

KENAN GÜRBÜZ Muğla - Bay Matbaa A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Berkman, dün Orak Adası’nda bir koyda demirli teknede ailesiyle tatil yaparken başından arı soktu. Arı sokmasına karşı alerjisi olduğu belirtilen Berkman kısa süre sonra fenalaştı. Ailesinin ihbarı üzerine adaya gelen Bodrum deniz kurtarma ekibi, kalbi duran Berkman’ı hayata döndürmek için yarım saat boyunca kalp masajı yaptı. Berkman, ekiplerin tüm çabasına rağmen hayata döndürülemedi. Limana getirilen Berkman’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.  

Haberin Devamı

2 ayda 3 ölüm daha 

Öte yandan Aydın Çine’de 11 Ağustos’ta Mustafa Fidan, Şanlıurfa Ceylanpınar’da 11 Temmuz’da Mehmet Almas (60), Trabzon’da da 15 Temmuz’da Ali Öztürk (34) arı sokması nedeniyle yaşamını yitirdi. 3 kişinin de arı alerjisi olduğu öğrenildi.