Gündem Telefon Numarası Sorgulama: Ücretsiz Olarak Gsm Numarasının Kime Ait Olduğu Nasıl Öğrenilir?

Telefon Numarası Sorgulama: Ücretsiz Olarak Gsm Numarasının Kime Ait Olduğu Nasıl Öğrenilir?

08.06.2021 - 15:46 | Son Güncellenme:

Telefon rehberlerinde kayıtlı olmayan numaraların aranması durumu ile karşılaşılabilir. Bu tür numaraların kime ait olduğu daha önceden 118 hizmetleri arasında ücretsiz öğreniliyordu. Ancak şimdi 118 numaralı hattın değişik versiyonlarında ücretli olarak öğrenilmektedir. Peki, bilinmeyen numaraların ücretsiz bir şekilde öğrenme yöntemi bulunuyor mu? İşte, ücretsiz olarak GSM numarasının kime ait olduğunu öğrenme yolları.

Telefon Numarası Sorgulama: Ücretsiz Olarak Gsm Numarasının Kime Ait Olduğu Nasıl Öğrenilir

 Cevapsız çağrıların kime ait olduğunu öğrenme konusunda değişik alternatifler bulunmaktadır. Farklı yöntemlerin denenmesi ile ücretsiz olarak bilinmeyen numaraları öğrenmek mümkündür.

Haberin Devamı

 Telefon Numarası Sorgulama

 Telefon numaralarının kime ait olduğuna ait telefon operatörleri hizmet vermektedir. Burada önemli şart karşıdaki kişinin kendini gizlememesi gerekmektedir. Bu yolun dışında mobil uygulamalar ile WhatsApp üzerinden arayan kişi sorgulama işlemleri de yapılmaktadır. 

 Ücretsiz Olarak GSM Numarasının Kime Ait Olduğu Nasıl Öğrenilir?

 Mobil uygulamalarda Appstore ya da Playstore üzerinden ücretsiz olarak program indirilerek kimin aradığını öğrenmek mümkündür. Diğer bir ücretsiz yöntemde WhatsApp üzerinden öğrenmektir. Bu programın yeni özelliği sayesinde arayan numaranın kim olduğunu öğrenmeye yarıyor. Kişinin profil bilgisinden kolaylıkla kim olduğuna bakılabilmektedir.