Gündem The Walking Dead 8. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

The Walking Dead 8. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

23.10.2017 - 16:14 | Son Güncellenme:

The Walking Dead 8. sezon ilk bölüm izleyiciyle buluştu. Hemen arkasından The Walking Dead yeni sezon 2. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki nefeslerin tutularak izlendiği The Walking Dead'de bu sezon neler yaşanacak? İşte yeni fragman...

The Walking Dead 8. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı

The Walking Dead 8. sezon 1. bölümüyle dün akşam izlendi. AMC yapımı olan The Walking Dead 8. sezon 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yayınlandığı günden bu yana milyonları ekrana kilitleyen The Walking Dead'in yeni sezonunda Rick ve Neegan arasındaki mücadele merak konusu oldu.

Haberin Devamı

THE WALKİNG DEAD 8. SEZON 2. BÖLÜM FRAGMANI

Bir Frank Darabont projesi olan The Walkind Dead, ilk olarak 31 Ekim 2010'da yayınlanmıştı. AMC tarafından yayınlanan dizi aradan geçen yedi senede epey farklı bir konuya evrildi. Başlangıçta, zombie salgınından korunmaya çalışan bir grup insanın hikayesine odaklanan The Walking Dead'in bugüne kadar 91 bölümü yayınlandı.

The Walking Dead'in yeni sezonu 22 Ekim akşamı başladı. Alexandria ile Kingdom arasındaki savaşın nerelere varacağı merak konusu. Dizinin ilk 8 bölümü yılbaşına kadar yayınalacak. Sonrasında verilecek bir aranın ardından diğer sekiz bölüm de yayınlanmış olacak. Böylelikle 8. sezon 16 bölümle tamamlanmış olacak.