Gündem Trafikte şoke eden anlar! Sürücüler makas atarak tartıştı

Trafikte şoke eden anlar! Sürücüler makas atarak tartıştı

12.09.2023 - 17:35 | Son Güncellenme:

Trafikte makas atarak ilerleyen iki sürücü bir süre sonra tartışmaya başladı. Yaşanan şoke eden anlar kayıt altına alınırken her iki sürücüye de toplam 4 bin 597 lira ceza kesildi.

Başakşehir'de iki sürücü, Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde tartışarak otomobilleriyle tehlikeli şekilde şerit değiştirdi.

Haberin Devamı

O anlar diğer sürücüler tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı. Bir süre birbirini takip ederek makas atmaya devam eden sürücüler, daha sonra araçlarından inerek tartışmaya başladı.

İkiliyi çevredekiler ayırdı. Sürücülerin o anları sosyal medyada paylaşılınca Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı.

Yapılan çalışmalarda araç sürücülerinin H.C.Ç. ve S.Ç. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan sürücülere; saygısızca araç kullanmak, trafiği tehlikeye sokacak şekilde şerit değiştirmek, sağa dönüş hatası, film cam maddelerinden olmak üzere toplamda 4 bin 597 lira idari ceza kesildi. Ayrıca sürücüler hakkında 'trafik güvenliğini tehlikeye sokmak' suçundan adli işlem başlatıldı.