Gündem TRT’ye 5 ödül birden

TRT’ye 5 ödül birden

27.01.2016 - 11:48 | Son Güncellenme:

Son yıllarda reyting rekorları kıran dizi ve yapımlarla dikkat çeken TRT, Anadolu Yayıncılar Derneği’nin her yıl verdiği Anadolu Medya Ödülleri’nde 5 ödüle layık görüldü.

TRT’ye 5 ödül birden

Anadolu Medya Ödülleri sahiplerini buldu. Vizyonu ve nitelikli projeleriyle TRT ekranlarının değişimine öncülük eden TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren, “Yılın Televizyon Yöneticisi” seçildi.

Diriliş Ertuğrul’a 2 ödül
Ekranlarda milli ve yerli dizi kavramını değiştirerek büyük beğeni alan ve reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul, 2 ödül alarak büyük ses getirdi.

Anadolu Medya Ödülleri’nde Diriliş Ertuğrul “Yılın Dizisi” seçildi. “Yılın Kadın Dizi Oyuncusu” ise Hayme Ana karakterini canlandıran Hülya Darcan oldu. Heredot Cevdet Saati’yle bir klasik haline gelen Hasan Kaçan, “Yılın Erkek Dizi Oyuncusu” ödülünün sahibi oldu.

Tören büyük ilgi gördü
Bu yil ilk kez verilen Anadolu Medya Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Törene Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Başbakan Başdanışmanı Osman Sert, Eski Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hayati Yazcı, Ak Parti Konya Milletvekilleri Kerim Özkul, Halil Etyemez, Ak Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ve seçkin davetliler katıldı.

Yazarlar