Gündem Ümit Özdağ'dan 'Abdüllatif Şener' sözleri: CHP'deyken bize oy vereceğini söyledi

Ümit Özdağ'dan 'Abdüllatif Şener' sözleri: CHP'deyken bize oy vereceğini söyledi

19.06.2023 - 09:34 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda Sinan Oğan'a oy verip ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını söyleyen eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener ile ilgili Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan çok çarpıcı bir açıklama geldi.

Ümit Özdağdan Abdüllatif Şener sözleri: CHPdeyken bize oy vereceğini söyledi

Abdüllatif Şener'in CHP'den istifası ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na 'oy vermedim' sözlerinin yankıları sürerken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

CHP eski Milletvekili Abdüllatif Şener, kendisine yöneltilen "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Ben zaten istifa ettim" diye yanıt verirken, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söylemişti. Şener, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda Sinan Oğan'a oy verdiğini, ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını söylemişti.

Abdüllatif Şener'in sözleri gündemdeki yerini korurken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan çok konuşulacak bir açıklama geldi.

CHP'DE SIĞINMACI TARTIŞMASI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Abdüllatif Şener'in sığınmacılarla ilgili CHP içerisinde bazı tartışmalar yaşandığını söylediğini aktardı.

"CHP ADAYI OLSAM BİLE ZAFER PARTİSİ'NE OY VERİRİM"

Haberin Devamı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Ben Abdüllatif Bey ile televizyon dışında 2 kez sohbet ettim. Her ikisi de kahvaltı sohbetiydi. Cumhuriyet Halk Partisi vekiliyken bir kahvaltı sohbetinde, birçok insanın içerisinde şunu söyledi. Sizin sığınmacılar politikanız, benim partimin sığınmacılar politikasından daha doğru. Benim partim, bu politikayı sürdürürse seçimlerde CHP'den aday olsam da Zafer Partisi'ne oy veririm. Sadece Sinan Oğan'a oy verdiğini düşünmüyorum muhtemelen Zafer Partisi'ne de oy vermiştir." dedi.