Gündem Yaz'ın Öyküsü dizisinin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Yaz'ın Öyküsü dizisinin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

10.09.2015 - 09:57 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının yaz dizisi Yaz'ın Öyküsü yeni bölümü için heyecan dorukta. Heyecan dolu gelişmelerin sinyalini veren ve merakla beklenen Yaz'ın Öyküsü 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Final yapacağı konuşulan Yaz'ın Öyküsü yeni bölüm tüm detayları haberimizde...

Yazın Öyküsü dizisinin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Ekranlarda ilgi çekici konusuyla olay yaratan Yaz'ın Öyküsü yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yaz'ın Öyküsü 11. bölüm fragmanında Ferhat, uçurumdan düşüyor. İntihara kalkışan Ekim'i vazgeçirmeye çalışan Ferhat uçurumdan düşmesi gündeme bomba gibi düşecek. Final yapacağı konuşulan Yaz'ın Öyküsü 11. bölümünde izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor. Peki, Yaz'ın Öyküsü yeni bölümünde neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Dizinin bu haftaki bölümüne Ferhat'ın uçurumdan yuvarlanma sahnesi damga vuracak. Başrollerini Vildan Vatansever, Tansel Öngel ve Ece Çeşmioğlu'nun paylaştığı Yaz'ın Öyküsü 11. bölümü 13 Eylül Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 11. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



YAZ'IN ÖYKÜSÜ 11. BÖLÜM ÖZETİ

Yaz'ın Öyküsü yeni bölümünde izleyicileri sürpriz bir sahne bekliyor. Ekim'in intihar etmesine engel olmak isteyen Ferhat, soluğu uçurumun başında alır. Ancak, hiçbir şey Ferhat'ın beklediği gibi gitmez. İkili, uçurumun başında tehlikeli bir bocalama yaşar. Ekim'i ikna etmeye çalışan Ferhat, dengesini bir anda kaybeder ve uçurumdan yuvarlanır. Uzun süredir Ferhat ile arası bozuk olan Yaz, haberi duyunca çıldırır ve soluğu hastanede alır. Ferhat'ın ölüp ölmediği Yaz'ın Öyküsü 11. bölümünde belli olacak.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ'NDEN ÜZÜCÜ HABER

Kanal D'nin pazar günleri ekrana gelen dizisi Yaz'ın Öyküsü; veda etmeye hazırlanıyor. Başrollerini Vildan Atasever ve Tansel Öngel'in paylaştığı dizi, yaz aylarında ekrana gelmeye başlamış, ilk bölümleriyle büyük ses getirmişti. Ancak, reyting oranları istenilen düzeye çıkamayan Yaz'ın Öyküsü 13. bölümüyle Eylül sonunda bitecek.