Gündem Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz 20 Nisan'da birinci olan...

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz 20 Nisan'da birinci olan...

20.04.2018 - 15:00 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de birinci olan isim dün akşam belli oldu. Turan Akbaş, Cevdet Sekili, Seynur Güçlü, Nermin Kutlu, Emre Günay'ın yarıştığı Yemekteyiz'de beklenmedik bir sonuç çıktı. İşte Yemekteyiz'de birinci olup 10 bin TL'nin sahibi olan isim.

Yemekteyizde haftanın birincisi kim oldu Yemekteyiz 20 Nisanda birinci olan...

TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Yemekteyiz'de haftanın finalinde sürpriz bir olay yaşandı. Hafta içi her gün yayınlanan yarışmanın finali dün akşam final yaptı.

Haberin Devamı

Yemekteyiz yeni bölümleri ile hafta içi her gün 16.00'da TV 8 ekranında.

YEMEKTEYİZ'DE HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Yemekteyiz'de bu hafta beklenmedik bir sonuç çıktı. 5 yarışmacıdan son ikiye kalan Turan Akbaş ve Cevdet Sekili aynı puanı alarak birinciliği paylaştılar. 10 Bin TL'lik ödül ikiye bölündü. Yarışmacılara ayrıca tencere seti de hediye edildi.

Yemekteyizde haftanın birincisi kim oldu Yemekteyiz 20 Nisanda birinci olan...

YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

TURAN AKBAŞ

Turan Akbaş 23 yaşında. Bekar memleketi Isparta. Modelist olan yarışmacı komşuları ve arkadaşları ile altın günü yapmayı, roman havası oynamayı çok seviyor. Turan Akbaş ilk gün yarışmacısıydı.

CEVDET SEKİLİ

Cevdet Sekili 38 yaşında. Evli ve 4 çocuk sahibi. Aslen Çorumlu. Restaurant işletmecisi olan Sekili'nin bir adet yemek kitabı buluunuyor. Cevdet Sekili ikinci gün yarıştı.

Haberin Devamı

SEYNUR GÜÇLÜ
Seynur Güçlü 51 yaşında. Evli üç çocuk sahibi. Aslen Tokatlı ve aşçı. Gezmek, para harcamak, dizi izlemek en sevdiği aktivitelerden. Kendini 6. hissi kuvvetli biri olarak tanımlıyor. Seynur Güçlü üçüncü gün yarışmacısı.

NERMİN KUTLU

Nermin Kutlu dördüncü gün yarışmacısı. Bilgi Teknolojileri memuru olan Nermin Kutlu 26 yaşında ve evli. Yüzmek, seyehat etmek ve bitkilerle ilgilenmek hobileri arasında yer alıyor.

EMRE GÜNAY

64 yaşındaki Emre Günay evli ve bir erkek çocuk sahibi. Aslen İstanbullu. Emekli yer hostesi olan Emre Günay işi gereği hemen hemen dünyaynın her yerini gezmiş.