Gündem Yemekteyiz'te bu hafta kim birinci oldu? 9 Kasım Yemekteyiz haftanın finali

Yemekteyiz'te bu hafta kim birinci oldu? 9 Kasım Yemekteyiz haftanın finali

09.11.2018 - 13:20 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki birincisi belli oldu. TV8'de hafta içi her gün ekrana gelen Yemekteyiz, izleyicilerin fenomen yarışması haline geldi. Peki 9 Kasım Yemekteyiz haftanın finalinde birinci kim oldu? İşte yaşananlar...

Yemekteyizte bu hafta kim birinci oldu 9 Kasım Yemekteyiz haftanın finali

TV8'in heyecanla takip edilen yemek yarışması Yemekteyiz'de yine sürprizlerle dolu bir haftanın sonuna gelindi. Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile Yemekteyiz'de dün akşam birinci olan isim belli oldu.

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ'DE HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. TV8 ekranında yayınlanan Yemekteyiz'de Pazartesi günü Şaziye Hanım'ın konuğu olan yarışmacılar Şaziye Hanım'a 17 puan verdi. Salı günü Serkan Bey'e konuk olan yarışmacılar aynı puanı Serkan Çiftçi için verdi. Çarşamba akşamı Hulki Bey'e konuk olan yarışmacılar 18 puan verdiler. Merve Hanım, Perşembe akşamı yemeklerini yarışmacılara tattırdı ve 15 puan aldı. Son akşam ise Hatice Hanım'a konuk olan yarışmacılar yemekleri tattıktan sonra kendisine 15 puan aldı. Yarışmanın sunucusu Onur Büyüktopçu'nun verdiği puanlarla haftanın birincisi belli oldu.

İŞTE YEMEKTEYİZ'DE HAFTANIN BİRİNCİSİ OLAN O İSİM

Yemekteyiz'de haftanın birincisi toplam 25 puanla Şaziye Hanım oldu. Onur Büyüktopçu'dan 8 puan alan Şaziye Hanım 25 puanla haftanın birincisi oldu.

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ'DE HAFTANIN SIRALAMASI

Yarışmacı arkadaşlarından 15 puan alan Merve Hanım Onur Büyüktopçu'dan 6 puan aldı ve 21 puanla haftanın beşincisi oldu. Haftanın üçüncüleri ise iki isim oldu. 23 puan toplayan Serkan Bey ve Hatice Hanım oldu. Serkan Bey yarışmacı arkadaşlarından aldığı 17 puana 6 puan daha ekledi ve 23 puan topladı. Hatice Hanım, Onur Büyüktopçu'dan aldığı 8 puan ile 23 puan topladı. Son olarak Hulki Bey'de Onur Büyüktopçu'dan aldığı 6 puan ile toplamda 24 puan topladı ve haftanın ikincisi oldu.