Gündem Yer: Adana! Motosikletten kurşun yağdırdı

Yer: Adana! Motosikletten kurşun yağdırdı

09.11.2023 - 09:57 | Son Güncellenme:

Adana’da kaldırımda bekleyen husumetlisi Anıl A.’yı (19) tabancayla bacağından vuran şüpheli Eray İ. (19), yakalanırken, ilk ifade de ortaya çıktı.

Yer: Adana Motosikletten kurşun yağdırdı

Olay, 6 Kasım günü saat 13.00 sıralarında Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Motosikletli şüpheli, kaldırımda arkadaşlarıyla sohbet eden Anıl A.’nın arkasından yaklaşıp, tabancayla ateş açtı.

Haberin Devamı

Sağ bacağından yaralanan Anıl A., koşarak caddedeki bir banka şubesine sığındı. Şüpheli bir el daha ateş etti, kurşun şubenin camına isabet etti. Koşarak olay yerinden uzaklaşan şüpheli, motosikletine binerek kaçtı. Saldırı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Anıl A., ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

SOKAKTA YAKALANDI

Olay yerine gelen Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelinin, Anıl A.’nın borcu nedeniyle husumetli olduğu Eray İ. olduğu tespit edildi. Kaçış güzergahındaki güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelinin Meydan Mahallesi’de olduğunu saptadı. Ara sokaklarda çalışma yapan ekipler, Eray İ.’yi saldırıda kullandığı tabanca ile yakaladı.

Haberin Devamı

Yarbaşı Polis Merkezi’ne götürülen Eray İ., para meselesi nedeniyle husumetli olduğu Anıl A.’yı korkutmak için tabancayla ateş açtığını öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Eray İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.