Gündem Yiğit İzik kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler yarışmacısı)

Yiğit İzik kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler yarışmacısı)

30.01.2017 - 15:13 | Son Güncellenme:

Survivor 2017 Gönüllüler takımında yarışan Yiğit İzik, performansıyla dikkat çekyemi başardı. 2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik yapan Yiğit İzik hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik. Peki Yiğit İzik kimdir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında detaylar...

Yiğit İzik kimdir (Survivor 2017 Gönüllüler yarışmacısı)

Survivor 2017 tüm hızı ile başladı ve yine milyonları ekranlara kilitlemeyi başardı. Birbirinden hızlı ve güçlü yarışmacıların yer aldığı programda, Yiğit İzik'de yarışıyor. Survivor yarışmacısı Yiğit İzik hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik. İşte Yiğit İzik'in hayatı ve kariyeri hakında önemli bilgiler...

Haberin Devamı

YİĞİT İZİK KİMDİR?

Yiğit İzik,21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı.

2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik hayatına başladı. 2010 Best Model yarışması ile kariyerini sürdürdü. Oyunculuk hayatına başladı, şanssızlıklar yüzünden yarıda kaldı.

2 yıldır mutlu bir evliliği var. Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Boğa burcu olan Yiğit İzik, sabırlı ve sınırlı biri. Yiğit İzik Survivor'a katılma amacını: 'Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum' sözleriyle anlatıyor.