Gündem Yılmaz, Bingöl’de toprağa verildi

Yılmaz, Bingöl’de toprağa verildi

27.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Van’dan uçakla Bingöl Havalimanı’na getirilen Şehit Jandarma Er Yunus Yılmaz’ın cenazesi, helikopterle Karlıova ilçesine, buradan da cenaze arabası ile ilçeye bağlı Dörtyol köyü mezarlığına getirildi.

Yılmaz, Bingöl’de toprağa verildi

Van’dan uçakla Bingöl Havalimanı’na getirilen Şehit Jandarma Er Yunus Yılmaz’ın cenazesi, helikopterle Karlıova ilçesine, buradan da cenaze arabası ile ilçeye bağlı Dörtyol köyü mezarlığına getirildi. Mezarlıkta düzenlenen törende konuşan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, “Bu kurşunlar arkadaşlarımıza sıkıldı ama aynı zamanda bu millete, vatana ve ülkenin geleceğine sıkılmıştır. Bu kurşunları sıkanlar bu topluma, toplumun refahına ve geleceğine hizmet
etmiyorlar” dedi. Şehidin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Tören sırasında şehit cenazesine sarılan yakınlarının ağıtları yürek burktu. Şehidin annesi Aysel Yılmaz askeri personelin yardımıyla ayakta durabildi. Törene Vali İbrahim Taşayapan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Murat Aygün, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, diğer yetkililer, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.