Gündem Yunus Emre 39. son bölümde dergaha baskın! İzle

Yunus Emre 39. son bölümde dergaha baskın! İzle

18.04.2016 - 08:43 | Son Güncellenme:

Trt 1 ekranında yayınlanan Yunus Emre dizisinde son bölümde heyecan doruktaydı. Heyecanla beklenen Yunus Emre'de 39. son bölümde neler yaşandı? Yayınlanan tanıtımda Dergah ve konak arasında ikilem herkesi şoke etti. Dergaha yapılan baskın büyük tepki topladı. İşte Yunus Emre son bölüm ve detayları...

Yunus Emre 39. son bölümde dergaha baskın İzle

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği senaryosunu Mehmet Bozdağ ve İsa Yıldız'ın yazdığı, Gökhan Atalay,Payidar Tüfekçioğlu ve Baran Akbulut gibi isimlerin rol aldığı televizyon dizisidir. İlk bölümü 18 Haziran 2015 tarihinde TRT 1'de yayınlandı.Sadece 2015 Ramazan ayı boyunca yayınlanan dizi 19 Ocak 2016 tarihinde ekranlara geri döndü.

Haberin Devamı

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu'nda olaylar sarpa sarıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Yunus Emre dizisinde meraklı bekleyiş sürüyor. Yunus Emre Aşkın Yolculuğu Dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Yönetmen Emre Konuk'tur.

YUNUS EMRE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YUNUS EMRE 39. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 38. Bölümünde Molla Kasım’ın, Yunus’u dinsiz olarak yaftalaması, dergâhta şaşkınlıkla karşılanmıştır. Tapduk Emre ise Yunus ve Molla Kasım’ı huzuruna çağırmıştır. Tapduk Emre, Molla Kasım’ı uygun bir şekilde uyarır. Candaroğlu Argun Bey ise Yunus’un görevine tekrar dönmesini istemektedir. Bu nedenle, Yunus’u çağırmıştır. Yunus, Argun Bey’in huzuruna çıkar ve göreve tekrar dönmek istemediğini iletir. Candaroğlu Argun Bey, beklemediği bu cevap karşısında öfkelenmiştir. Oğlu Şahin Bey’in de dergâhtan konağa dönmemesi sebebiyle, öfkesi bir kat daha artmıştır. Argun Bey, Kolcu Sarı Ağa’yı, Şahin Bey’i, dergâhtan alıp konağa getirmesi için görevlendirir. Sarı Ağa, Şahin Bey’i almak için yanına aldığı adamlarıyla dergâhı basar. İsmail, bu bilgiyi olay sırasında dergâhta olmayan Tapduk Emre’ye iletir. Bunu duyan ahiler de Tapduk Emre’nin peşine takılıp, dergâha gelirler. Arbede yaşanır. Kolcu Sarı Ağa, Tapduk Emre’nin yakasına yapışıp, Şahin Bey’i kendilerine vermesi için tehdit eder.

Haberin Devamı

Yunus Emre 39. son bölümde dergaha baskın İzle

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nda bu hafta; Tapduk Emre Şahin Bey’i Sarı Ağa’ya teslim edecek midir? Yunus’un bu olay karşısındaki tutumu ne olacaktır? Kolcu Sarı Ağa’yı, hangi tehlikeler beklemektedir? Candaroğlu Argun Bey’i, şaşkınlığa uğratan olay ne olacaktır? Candaroğlu Argun Bey’in şaşkınlığı, onu neler yapmaya sevk edecektir? Kadı İlyas’ı dergâha getiren sebep nedir? Yunus’u ve Tapduk Emre’yi hangi sürprizler beklemektedir? Tüm bu soruların cevabı Yunus Emre: Aşkın Yolculuğu 39. Bölümde...

YUNUS EMRE 39. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu İkinci Sezon Genel Hikâyesi

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinde Yunus’un dergâhtan kovuluşunun üzerinden aylar geçmiştir. O günden beridir ne bir gören olmuştur onu, ne de bir halini işiten.

Haberin Devamı

Aynı zamanlarda dergâhta ise Tapduk Emre’nin hastalığından dolayı Molla Kasım her manada işleri devralmıştır. Dergâhın ve vakfiyelerin işleri, ürünün satılıp paraların tahsil edilmesi gibi işler bütün vaktini almaktadır Molla’nın. Her ne kadar yorulsa etse de halinden memnundur çünkü artık dergâhta ve dergâhtan aldığı güçle Nallıhan’da yeni yeni bir ismi bir cismi oluşmaya başlamıştır. Artık çarşıya vardığında Derviş Molla Kasım değil, dergâhı temsilen halife Kasım Efendi’dir. Son günlerde zahireci Muslu ile sorun yaşamaktadır. Yıllardan beri vakfiyeden çıkan ekini alıp satan Zahireci Zeki Çavuş bu sene ürüne az para vermekte Molla’nın ısrarını da canın isterse diyerek geri çevirmektedir. Sebebi öğrenir kısa zamanda Molla. Sivrihisar’dan bir adam daha düşük fiyattan ne kadar buğday isterse ambarlarını dolduracağını söylemiştir. Molla Kasım çaresiz dergâha varır ve Tapduk Emre’ye ahvali anlatır bir bir.

DİZİDE PELİN ORHUNER FARKI

Yunus Emre 39. son bölümde dergaha baskın İzle

Pelin Orhuner 29 Ocak 1988 tarihinde Manisa’da doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimini Manisa’da tamamladıktan sonra2006 yılında Doğuş Üniversitesi İletişim Bilimleri Bölümü’nü burslu olarak kazandı.

Haberin Devamı

Halen Doğuş Üniversitesi’nde öğrenimini sürdüren ve Dream TV‘de sunuculuk da yapan güzel oyuncu, dizi sektörüne Kavak Yelleri dizisiyle girdi. Kavak Yelleri dizisinde 2 sezon Hayal karakterini canlandırdı.

Daha sonra Aile Saadeti dizisinde Nazlı rolünü oynayan güzel oyuncu, Bir Hikayem Var isimli sinema filminde rol aldı. Genç oyuncu son olarak Kanal D’de yayınlanan günlük dizi Alın Yazım‘da Melek Gürel rolüyle izleyici karşısına çıktı.

Alın Yazım dizisinde Pelin Orhuner‘in oynadığı Melek Gürel rolü, adı gibi tertemiz, içinde hiç kötülük barındırmayan, güzelliği ve zerafetiyle dikkat çeken biridir.Küçüklüğünden beri aşık olduğu Selim’in bir gün onu fark edeceğini umarak içindeki aşkı büyütmüştür.