1 Milyon Dolar

1 Milyon Dolar

Son dakika 1 milyon dolar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 1 milyon dolar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 1 milyon dolar haber sayfamızda...

1 Milyon Dolar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 42.693 1 milyon dolar haberi bulunmuştur.
Yatırım fonları yoğun ilgi görüyor!
Yatırım fonları yoğun ilgi görüyor! Ak Portföy girişim sermayesi yatırım fonları, küresel yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor!
26.04.2024 Ekonomi
Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’yla ilgili yeni iddia
Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’yla ilgili yeni iddia Sahibi olduğu firmanın ürettiği çikolatanın küflü çıktığını belirten bir tüketiciye sosyal medyada alaycı ve kaba bir şekilde yanıt verdikten sonra istifa etmek zorunda kalan Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’yla ilgili iddialar bitmiyor.
26.04.2024 Gündem
Sokakta dilenen milyoner! 'Herkes sıfırdan 1 milyon dolar kazanır' dedi, sonu kötü bitti
Sokakta dilenen milyoner! 'Herkes sıfırdan 1 milyon dolar kazanır' dedi, sonu kötü bitti Pandemi pek çok insanın servetini kaybedip depresyona girmesine neden oldu. Söz konusu bu insanlara ilham olmak isteyen milyoner YouTuber Mike Black de sıfırdan bir hayat kurabileceğini ispatlamak için sokakta yaşamaya başladı. Bir yıl içinde 1 milyon dolar kazanmanın mümkün olduğunu iddia eden genç adam, bu süreçte bir kahve markası kurdu ancak sonu kötü bitti.
26.04.2024 Yaşam
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti Beyoğlu'nda bir apartman... Şimdilerde eskisi kadar olmasa da hâlâ ihtişamlı. Onu 'gösterişli' yapan da mimari görüntüsünden ziyade hikâyesi. Frej Ailesi'nin kızlarına bıraktığı miras, bir karı-koca için sonun başlangıcı oldu. Peki, çoğumuzun belki de her gün önünden gelip geçtiği o binada neler yaşandı?
26.04.2024 Yaşam
Milletler Ligi'nde şampiyon kasayı dolduracak! İşte Filenin Sultanları'nı bekleyen para ödülleri
Milletler Ligi'nde şampiyon kasayı dolduracak! İşte Filenin Sultanları'nı bekleyen para ödülleri Milletler Ligi'nin başlamasına sayılı günler kala turnuvada dağıtılacak para rakamları belli oldu. Filenin Sultanları'nın son şampiyon unvanıyla yarışacağı turnuvada kazananlar kasayı dolduracak.
18.04.2024 Voleybol
Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu! Amerikalı papaz kan dondurdu
Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu! Amerikalı papaz kan dondurdu Her şeyden habersizce yolda gittiği sırada, hareket eden bir araba üzerine ateş açtı. Adım adım her şeyi ortaya döken dedektifler, kurbanın sevgilisinin babası olan papazın devasa ödemeyle zavallı adamı vurdurduğunu keşfetti.
9.04.2024 Dünya
New York belediyesi, başörtüsü zorla çıkarılanlara 17.5 milyon dolar ödeyecek
New York belediyesi, başörtüsü zorla çıkarılanlara 17.5 milyon dolar ödeyecek New York belediyesi, tutuklandıktan sonra fotoğraflarının çekilmesi için başörtülerini çıkarmaya zorlanan iki Müslüman kadının açtığı davayı çözmek için 17,5 milyon dolar ödemeyi kabul etti.
6.04.2024 Dünya
ASELSAN 2023’te ihracat rekoru kırdı
ASELSAN 2023’te ihracat rekoru kırdı Savunma Sanayii devi ASELSAN, 35.1 milyon dolarlık üç yeni ihracat sözleşmesine imza attı. ASELSAN, GÖZDE ve ASELFLIR-500 sistemlerinin de ilk ihracatını yaptı.
28.03.2024 Ekonomi
Futbolcular bankayı sorumlu tuttu
Futbolcular bankayı sorumlu tuttu Seçil Erzan davasında dün eski futbolcular Emre Belözoğlu ve Arda Turan ile kaleci Fernando Muslera ifade verdi. Üç isim de “fon”a para yatırırken Denizbank’a, Genel Müdür Ateş ve Genel Müdür Yardımcısı Aydoğdu’ya güvendiklerini vurguladı.
9.03.2024 Gündem
Sinemasever müzayede
Sinemasever müzayede Bir Star Wars efsanesi el değiştiriyor! C-3PO’nun ikonik altın kaskı, mart ayında Propstore’un eğlence amaçlı hatıra eşyası müzayedesinde satışa sunulacak.
28.02.2024 Kültür Sanat
500 milyon TL'lik saray yavrusu uçurumun kıyısında!
500 milyon TL'lik saray yavrusu uçurumun kıyısında! ABD, Pasifik Okyanusu kıyısındaki malikaneyi konuşuyor. 16 milyon dolarlık evin yanı sıra bölgedeki diğer evler uçurumun kıyısında sallanırken, sahipleri ise taşınmayı kabul etmiyor.
26.02.2024 Dünya
Rus pilot İspanya'da öldürüldü! Helikopterle Ukrayna’ya gitmişti
Rus pilot İspanya'da öldürüldü! Helikopterle Ukrayna’ya gitmişti İspanya basınında yer alan haberlerde, geçtiğimiz yıl kullandığı helikopterle Ukrayna’ya iltica eden Rus pilotun vurularak öldürüldüğü belirtildi.
19.02.2024 Dünya
Eski ABD Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi
Eski ABD Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, banka kredileri ve sigorta işlemleri konusunda daha iyi ticari şartlar elde etmek için fazla mal varlığı bildiriminde bulunmakla suçlandığı sivil dolandırıcılık davasında karar verildi. Buna göre Trump, 354.9 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.
17.02.2024 Dünya
Ajanslar son dakika duyurdu! Trump ve şirketleri için karar verildi
Ajanslar son dakika duyurdu! Trump ve şirketleri için karar verildi New York'taki sivil dolandırıcılık davasında, ABD'nin eski Başkanı Donald Trump ve şirketlerinin yaklaşık 355 milyon dolar ödemesine hükmedildi.
16.02.2024 Dünya
Deniz Ali Yeşil: Sergen Yalçın 3 katı teklifi reddetti!
Deniz Ali Yeşil: Sergen Yalçın 3 katı teklifi reddetti! Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Başkan Vekili Alkan Evren, Nuri Şahin'e 880 bin euro ödeme yaptıklarını açıkladı. Deniz Ali Yeşil ise Sergen Yalçın'ın 3 katı fazla maaş teklifi almasına rağmen Antalyaspor'u tercih ettiğini duyurdu.
16.02.2024 Antalyaspor
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor Yapay zeka işe alımda yüzlerce adayı saniyeler içinde sınıflandırıyor, görüşme ayarlıyor, soru hazırlıyor ve mülakatı yapıp rapor sunuyor. Yapay zeka yazılımcıyla yazılımcı gibi pilotla pilot gibi konuşuyor. Adayın sahip olduğu beceri ve deneyim setini dikkate alarak ücret teklifi sunuyor...
12.02.2024 Milliyet Executive
Super Bowl'da 30 saniyesi 7 milyon dolar! Çılgın reklam geliri
Super Bowl'da 30 saniyesi 7 milyon dolar! Çılgın reklam geliri ABD’deki şov kültürünün sporla harmanlanmış örneklerinden Super Bowl’da, bu sene otuz saniyelik reklama yedi milyon dolar ödeniyor. Amerikan futbolunda şampiyonu belirleyen dünyanın en ticari spor müsabakasına, paranın su gibi aktığı Las Vegas ev sahipliği yapıyor.
11.02.2024 Diğer
Futbola çılgın para! 9.6 milyar dolar, 94 milyon çocuğa çare olabilirdi
Futbola çılgın para! 9.6 milyar dolar, 94 milyon çocuğa çare olabilirdi FIFA 2023 Global Transfer Raporu’nu yayınladı. Rapora göre, uluslararası transfer ücretlerine 9,63 milyar dolar harcanarak 2022 yılına kıyasla yüzde 48,1’lik bir artış kaydedildi. Başarıyı transfere odaklı düşünen kulüpler, bonservis bedeli ödemekten çekinmedi ve futbol tarihinde rekor rakamlara ulaştı.
1.02.2024 Futbol
Basquiat davasında yine para konuştu
Basquiat davasında yine para konuştu Orlando Sanat Müzesi, 2022’de dışavurumcu ressam Basquiat’a ait olduğu iddia edilen beş sahte tabloyu sergileyerek büyük bir skandala imza atmıştı.
22.01.2024 Kültür Sanat
Semih Kaya, Seçil Erzan ile yazışmalarını mahkemeye sundu: Ablacığım Selçuk abi de giriyor mu?
Semih Kaya, Seçil Erzan ile yazışmalarını mahkemeye sundu: Ablacığım Selçuk abi de giriyor mu? Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı davada üçüncü duruşmada dikkat çeken yazışmalar ortaya çıktı.
15.01.2024 Gündem
Trakya’dan 287,8 milyon dolarlık ihracat
Trakya’dan 287,8 milyon dolarlık ihracat TÜİK Verilerine göre Kasım Ayında Trakya’da 287,8 milyon dolar ihracat, 237,9 ithalat yapıldı.
1.01.2024 Ekonomi
Azerbaycan'dan Ermenistan'a: Siyasi irade gösterirlerse barış anlaşmasına giden yol açık
Azerbaycan'dan Ermenistan'a: Siyasi irade gösterirlerse barış anlaşmasına giden yol açık Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, “Ermenistan siyasi irade gösterirse barış anlaşmasına giden yol açıktır” ifadelerini kullanarak, “Fransa’nın Ermeni yanlısı tutumunun yerini Azerbaycan düşmanlığı ve Azerbaycan karşıtı bir tutum aldı” dedi.
28.12.2023 Haberler
Azerbaycan'dan Ermenistan'a: Siyasi irade gösterirlerse barış anlaşmasına giden yol açık
Azerbaycan'dan Ermenistan'a: Siyasi irade gösterirlerse barış anlaşmasına giden yol açık Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, “Ermenistan siyasi irade gösterirse barış anlaşmasına giden yol açıktır” ifadelerini kullanarak, “Fransa’nın Ermeni yanlısı tutumunun yerini Azerbaycan düşmanlığı ve Azerbaycan karşıtı bir tutum aldı” dedi.
28.12.2023 Dünya
Kestaneyle 'yem'lediler! Alarm verildi: Ayırt etmesi çok zor...
Kestaneyle 'yem'lediler! Alarm verildi: Ayırt etmesi çok zor... Kış aylarında tüketilen kestanenin Çin menşelisi piyasaya çıktı. Ucuz Çin kestanesi aslında hayvanlara yem yapılıyor. Özellikle son dönemde kestaneye zarar veren gal arısı verimi düşürürken bu konuda biyolojik mücadele de devam ediyor.
26.12.2023 Ekonomi
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi!
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi! Cumhuriyetimizin bir asrını bitirirken, tam 84 gurur tablosu... Hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden başarılı... Türkiye’yi olimpiyatlarda madalyalarıyla onurlandırdılar, hepimizi gururlandırdılar.
24.12.2023 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

1 Milyon Dolar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.