21 Kişi

21 Kişi

Son dakika 21 kişi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 21 kişi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 21 kişi haber sayfamızda...

21 Kişi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.212 21 kişi haberi bulunmuştur.
Haluk Levent BM’de Gazze’yi anlattı
Haluk Levent BM’de Gazze’yi anlattı Ahbap Derneği Genel Başkanı Haluk Levent, Kenya’da düzenlenen Birleşmiş Milletler (BM) Sivil Toplum Konferansı’na konuşmacı olarak katıldı.
10.05.2024 Dünya
Brezilya’da sel felaketi: En az sekiz ölü, 21 kayıp
Brezilya’da sel felaketi: En az sekiz ölü, 21 kayıp Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletini vuran şiddetli yağışların sebep olduğu selde en az sekiz kişi hayatını kaybederken, 21 kişi ise kayboldu.
2.05.2024 Dünya
Brezilya'da sel felaketi: 8 ölü, 21 kayıp
Brezilya'da sel felaketi: 8 ölü, 21 kayıp Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların neden olduğu selde 8 kişi hayatını kaybederken, 21 kişi kayboldu. Çok sayıda araç sel sularına kapıldı.
1.05.2024 Dünya
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı'
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı' Geçtiğimiz salı günü Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde yaşanan sel felaketinin ardından ortaya çıkan görüntüler tüm dünyayı şoke etti. Normal koşullarda 1,5 ila 2 yılda yağması gereken yağmurun yaklaşık 24 saat içinde yağmış olması, Dubai’de hayatı tam anlamıyla felç etti. Peki, hayatı durma noktasına getiren yağışların, gökyüzünde beliren şimşeklerin ardındaki neden tam olarak ne?
20.04.2024 Yaşam
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum...
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum... 9 günlük Ramazan bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, onlarca vatandaş memleketlerinden ve tatil noktalarından eve dönüş için yola çıktı. Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerinden İstanbul'a doğru yola çıkanların yolculuğu adeta çileye dönüştü. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolunda trafik bazı bölgelerde zaman zaman durma noktasına geldi, gişelerde kilometrelerce kuyruk oluştu. İşte yollarda son durum…
14.04.2024 Gündem
Kontağını açık bıraktı, aracından ve 2 milyon lirasından oldu
Kontağını açık bıraktı, aracından ve 2 milyon lirasından oldu Arnavutköy’de sürücüsü tarafından çalışır halde bırakılan ve torpido gözünde 2 milyon lira olduğu iddia edilen otomobil çalındı. Sürücü yoldan geçen başka bir araca binerek aracını çalan şüpheliyi takip etti. Polis ekipleri otomobili çalan şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.
14.04.2024 Gündem
İki kentte peş peşe kaza! 21 kişi yaralandı
İki kentte peş peşe kaza! 21 kişi yaralandı Bingöl’de minibüs ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 15 kişi yaralandı. Batman’da ise 1 tanker, 1 hafif ticari araç ve 1 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik İstanbul Gayrettepe’de yaşanan yangın faciası tarihte bir ilk değildi. 1982’de yine İstanbul Ataköy'deki gece kulübünde benzer bir yangın kayıtlara geçmiş ve saniyeler içinde pek çok kişi alevler arasında kalarak hayatını kaybetmişti. 2002 yılına dikkat çeken Prof. Dr. Füsun Demirel, "Eksikler var. Dayanımı yüzde 50 düşüyor" diyerek yangın ile yangının çıktığı binaya dair ölümcül gerçeği anlattı.
3.04.2024 Gündem
Solingen'de kundaklama sonrası hayatını kaybeden Türklerle ilgili yeni açıklama
Solingen'de kundaklama sonrası hayatını kaybeden Türklerle ilgili yeni açıklama Almanya'nın Solingen eyaletinde kundaklama sonrası çıkan yangında hayatını kaybeden Türklerle ilgili diplomatik kaynaklar açıklamada bulundu.
28.03.2024 Dünya
Türk aile yangında yok oldu! Almanya'da korkunç olay, tavan arasında bebek cesedi bulundu
Türk aile yangında yok oldu! Almanya'da korkunç olay, tavan arasında bebek cesedi bulundu Almanya’nın Solingen kentinde Türklerin kaldığı binada yangın çıktı. Korkunç yangında aynı aileden olduğu düşünülen biri bebek dört kişi yaşamını yitirdi.
26.03.2024 Dünya
Bingöl'de kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var
Bingöl'de kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün devrildiği kazada 21 kişi yaralandı.
15.03.2024 Gündem
Dolandırıcıların yeni oyunu! Onlarca vatandaşı böyle kandırdılar
Dolandırıcıların yeni oyunu! Onlarca vatandaşı böyle kandırdılar Denizli'de internet üzerinden onlarca vatandaşı dolandıran suç örgütüne operasyon düzenlendi. Kapora alıp sonra ortadan kaybolan çete üyesi 21 kişi gözaltına alındı.
2.03.2024 Gündem
İsrail'de halk ayaklandı! Netanyahu karşıtı protesto
İsrail'de halk ayaklandı! Netanyahu karşıtı protesto İsrail’in başkenti Tel Aviv’de binlerce kişi hükümeti protesto etmek için sokaklara akın etti. Söz konusu protestolarda 21 kişi gözaltına alındı.
25.02.2024 Dünya
Yer: Çanakkale! Sahte mehdi 200 müridiyle otel kiraladı: Kaçak kazı, ahit sandığı, kız kaçırma...
Yer: Çanakkale! Sahte mehdi 200 müridiyle otel kiraladı: Kaçak kazı, ahit sandığı, kız kaçırma... Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Külcüler köyünde yaklaşık 200 sözde müridiyle birlikte yaşayan Mustafa Çabuk, kendisini sosyal medyada mehdi olarak ilan etti. Mustafa Çabuk geçen yıl çoğunluğu kadın arkadaşlarıyla "depremzede aileyiz" diyerek termal kiraladı. Hilafeti Muhammediye Tarikatı üyeleri olarak kendilerini tanıtan grupla ilgili detaylar şoke etti.
16.02.2024 Gündem
Yer: Çanakkale! Sahte mehdi 200 müridiyle otel kiraladı: Kaçak kazı, ahit sandığı, kız kaçırma...
Yer: Çanakkale! Sahte mehdi 200 müridiyle otel kiraladı: Kaçak kazı, ahit sandığı, kız kaçırma... Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Külcüler köyünde yaklaşık 200 sözde müridiyle birlikte yaşayan Mustafa Çabuk, kendisini sosyal medyada mehdi olarak ilan etti. Mustafa Çabuk geçen yıl çoğunluğu kadın arkadaşlarıyla "depremzede aileyiz" diyerek termal kiraladı. Hilafeti Muhammediye Tarikatı üyeleri olarak kendilerini tanıtan grup, kaçak kazı yaparken yakalandı.
16.02.2024 Haberler
Türkiye nüfusu belli oldu
Türkiye nüfusu belli oldu Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Türkiye nüfusunun 2023'te bir önceki yıla göre 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin 377 kişi olduğunu açıkladı.
6.02.2024 Ekonomi
Büyükçekmece’deki skandalda inşaat alanında şehit kemikleri bulundu, Anıtlar Kurulu devreye girdi
Büyükçekmece’deki skandalda inşaat alanında şehit kemikleri bulundu, Anıtlar Kurulu devreye girdi Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden 8'i tutuklanırken konu olan villalarla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. İnşaat alanında şehitlere ait kemiklerin bulunması üzerine Anıtlar Kurulu belediyeye inşaatı durdurun yazısı gönderdi. Olayla ilgili detayları CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er aktardı.
31.01.2024 Haberler
Büyükçekmece’deki skandalda inşaat alanında şehit kemikleri bulundu, Anıtlar Kurulu devreye girdi
Büyükçekmece’deki skandalda inşaat alanında şehit kemikleri bulundu, Anıtlar Kurulu devreye girdi Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden 8'i tutuklanırken konu olan villalarla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. İnşaat alanında şehitlere ait kemiklerin bulunması üzerine Anıtlar Kurulu belediyeye inşaatı durdurun yazısı gönderdi. Olayla ilgili detayları CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er aktardı.
31.01.2024 Gündem
Büyükçekmece Belediyesi'ne rüşvet operasyonu! 8 kişi tutuklandı
Büyükçekmece Belediyesi'ne rüşvet operasyonu! 8 kişi tutuklandı Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden 8'i tutuklandı.
21.01.2024 Gündem
Japonya’da acı bilanço:  7.6 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı 232’ye yükseldi
Japonya’da acı bilanço: 7.6 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı 232’ye yükseldi Japonya’da 1 Ocak'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı 232’ye, yaralı sayısı bin 37’ye yükseldi. 21 kişi ise kayıp olarak kayıtlara geçti. 22 bin 374 evin depremde hasar gördüğü doğrulanırken, 8 bin 150 hanede elektrik kesintilerinin sürdüğü belirtildi.
17.01.2024 Dünya
Kayseri'de hırsız operasyonu
Kayseri'de hırsız operasyonu Kayseri'de, polis ekiplerinin düzenlediği hırsızlık operasyonunda 21 şüpheli gözaltına alındı.
9.01.2024 Gündem
Texas'ta patlama: Ortalık savaş alanına döndü!
Texas'ta patlama: Ortalık savaş alanına döndü! ABD'nin Texas eyaletindeki bir otelde meydana gelen patlama sonucu 21 kişi yaralandı, ortalık savaş alanına döndü.
9.01.2024 Dünya
Son dakika... Akşener'den İmamoğlu'na açık savaş! Jet yanıt: Oyuna geliyorlar
Son dakika... Akşener'den İmamoğlu'na açık savaş! Jet yanıt: Oyuna geliyorlar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinde yaşanan peş peşe gelişmeler sonrası CHP'ye açık savaş ilan ederken, Ekrem İmamoğlu'ndan jet yanıt geldi.
19.12.2023 Gündem
Manisa, Alaşehir'de İYİ Partili 21 kişi istifa etti
Manisa, Alaşehir'de İYİ Partili 21 kişi istifa etti Manisa’nın Alaşehir ilçesinde İYİ Parti’de 10’u asil 21 yönetim kurulu üyesi görevlerinden istifa etti.
18.12.2023 Gündem
Ankara'da dolmuş ile otomobil çarpıştı: 21 yaralı
Ankara'da dolmuş ile otomobil çarpıştı: 21 yaralı Ankara'nın Elmadağ ilçesinde, otomobilin yolcu indiren midibüs ve çekiciye çarptığı kazada 21 kişi yaralandı.
15.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

21 Kişi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.