Espor dünyasını buluşturan organizasyon! Ortak mesaj: Giderek gelişiyoruz
Espor dünyasını buluşturan organizasyon! Ortak mesaj: Giderek gelişiyoruz Dünyanın en büyük üniversiteler arası VALORANT turnuvası Red Bull Campus Clutch’ın Dünya Finali, 24 Kasım Cuma günü Volkswagen Arena’da gerçekleşti.
6.12.2023 E-Spor
Ateşkes sona erdi! Hamas liderleri hedefte
Ateşkes sona erdi! Hamas liderleri hedefte Gazze’deki ateşkes dün sona ererken, bölgede hava saldırıları ile çatışmalar yeniden başladı. Güneye yönelmesi beklenen İsrail’in bu adımının bölgedeki insani durumu çok daha zor hale getireceği ifade ediliyor.
2.12.2023 Dünya
İsrail, Han Yunus'u savaş bölgesi ilan etti
İsrail, Han Yunus'u savaş bölgesi ilan etti İşgalci İsrail güçleri, Gazze Şeridi'nin güneyinde konumlanan Han Yunus şehrini 'savaş bölgesi' ilan etti.
1.12.2023 Dünya
Erdoğan'dan MİT'e talimat! Esir takasında dikkat çeken detay
Erdoğan'dan MİT'e talimat! Esir takasında dikkat çeken detay İsrail ile Hamas arasındaki esir mutabakatı kapsamında gelişmeler sürerken, dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.
26.11.2023 Gündem
SATIŞA ÇIKTI! BİM 24 KASIM CUMA AKTÜEL KATALOĞU 📌 BİM 24 Kasım Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıktı? Dikey Süpürge 3.299 TL, Derin Dondurucu 5.999 TL
SATIŞA ÇIKTI! BİM 24 KASIM CUMA AKTÜEL KATALOĞU 📌 BİM 24 Kasım Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıktı? Dikey Süpürge 3.299 TL, Derin Dondurucu 5.999 TL BİM market'de bu Cuma satışa sunulan ürünler ve önümüzdeki hafta Salı ve Cuma günleri satışa çıkacak ürünler listesi belli oldu. Önümüzdeki Cuma günü BİM mağazalarında Harry Potter lisanslı birçok ürünün yanı sıra Stanley Termos, Kumtel Inox Set Üstü Ocak, Polar Pijama takımları, Çocuk oyuncakları ve kitap çeşitleri satışta olacak. İşte 24-28 Kasım ve 1 Aralık aktüel katalogları...
24.11.2023 Bilgi Rehberi
CUMA HUTBESİ 24 KASIM 🕌 Cuma hutbesi bu haftaki konusu nedir? İşte Diyanet Cuma hutbesi PDF tam metni...
CUMA HUTBESİ 24 KASIM 🕌 Cuma hutbesi bu haftaki konusu nedir? İşte Diyanet Cuma hutbesi PDF tam metni... Her hafta Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu tarafından yayımlanan Cuma hutbesinin bu haftaki konusu belli oldu. Cuma hutbesinin bu haftaki konu başlığı "İslam, Şefkat ve Merhameti Emreder" oldu. İşte 24 Kasım Cuma hutbesi içeriğinin tamamı...
24.11.2023 Bilgi Rehberi
BUGÜN RAFLARDA SATIŞTA! 📍 24 Kasım Cuma BİM market kataloğunda bugün hangi ürünler satışa sunuldu?  Pijama Takımı, Nevresim Seti, Cüzdan, Çanta, Şemsiye
BUGÜN RAFLARDA SATIŞTA! 📍 24 Kasım Cuma BİM market kataloğunda bugün hangi ürünler satışa sunuldu? Pijama Takımı, Nevresim Seti, Cüzdan, Çanta, Şemsiye BİM yeni aktüel katalogları yayımlandı. Cuma günü mağazalarda Heifer Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge 3.299 TL, Keysmart 4 Çekmeceli Derin Dondurucu 5.999 TL, Fakir Toz Torbasız Süpürge Veyron Turbo Xl 3.299 TL, Tefal Krep Tavası 419 TL, Tefal Manuel Rondo 500 ml 399 TL'den satışa sunulacak ürünlerden bazıları! İşte BİM 24-27 Kasım aktüel ürünler katalogları...
24.11.2023 Bilgi Rehberi
ÖĞRETMENLER GÜNÜ yarım gün mü? 24 Kasım Cuma resmi tatil mi, okullar tatil mi?
ÖĞRETMENLER GÜNÜ yarım gün mü? 24 Kasım Cuma resmi tatil mi, okullar tatil mi? 24 Kasım Öğretmenler Günü tatil mi? Öğretmenler Günü, her sene 24 Kasım'da kutlanıyor. Ancak diğer ülkelerde Öğretmenler Günü farklı tarihlerde idrak ediliyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün Başöğretmen olduğu gün Öğretmenler Günü kabul edilmiştir. Bu anlamlı gün Öğretmenler Günü resmi tatil takviminde mi merak konusu! 24 Kasım Öğretmenler Günü okullar tatil mi, yarım gün mü?
24.11.2023 Bilgi Rehberi
23 - 24 KASIM OKULLAR TATİL Mİ? Zonguldak'ta okullar tatil mi oldu? Okullar tatil olan iller...
23 - 24 KASIM OKULLAR TATİL Mİ? Zonguldak'ta okullar tatil mi oldu? Okullar tatil olan iller... Okullarda son durum, öğrenci ve velilerin gündeminde bulunan konulardan. Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı illerde öğrenciler ara tatilin ardından sınıflarını dolduramadı. Valilik açıklamaları peş peşe geldi ve kimi il ve ilçelerde okullar tatil edildi. Peki, 23 Kasım Perşembe ve 24 Kasım Cuma okullar tatil mi, okul var mı?
22.11.2023 Bilgi Rehberi
Tuncay Şanlı'dan Montella övgüsü! 'Gelir gelmez dokunuş yaptı'
Tuncay Şanlı'dan Montella övgüsü! 'Gelir gelmez dokunuş yaptı' Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Şanlı, A Milli Futbol Takımı’nın başına Vincenzo Montella’nın gelişi ile ilgili konuştu.
22.11.2023 1.Lig
ÖĞRETMENLER GÜNÜ ŞİİRİ: 24 Kasım Öğretmenler Günü için en güzel, duygusal ve anlamlı şiirler! İşte 1-2-3-4-5 kıtalık öğretmenler günü şiiri seçenekleri
ÖĞRETMENLER GÜNÜ ŞİİRİ: 24 Kasım Öğretmenler Günü için en güzel, duygusal ve anlamlı şiirler! İşte 1-2-3-4-5 kıtalık öğretmenler günü şiiri seçenekleri 24 Kasım Öğretmenler Günü şiiri, öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. Bu sene 24 Kasım Cuma günü kutlanacak olan Öğretmenler Günü için hazırlıklar başlamışken "24 Kasım Öğretmenler Günü için en güzel, duygusal ve anlamlı şiirler" araması hız kazandı. İşte 1-2-3-4-5 kıtalık öğretmenler günü şiiri seçenekleri
22.11.2023 Bilgi Rehberi
Barış elçileri Filistin için çalacak
Barış elçileri Filistin için çalacak Enstrümanlarını kendi ruhlarının sesi ve bedenlerinin çarpan kalbi olarak nitelendiren Filistinli kardeşlerin ülkeleri için sahneye çıkıyorlar.
22.11.2023 Kültür Sanat
VakıfBank durdurulamıyor! Ligde 10. galibiyet
VakıfBank durdurulamıyor! Ligde 10. galibiyet VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi’nde 10. maçını da kazandı. Namağlup liderliğini sürdüren sarı-siyahlılar, THY’yi 3-1 mağlup etmeyi başardı.
21.11.2023 Voleybol
Fenerbahçe set vermeden kazandı! Arina ve Stysiak iş birliği
Fenerbahçe set vermeden kazandı! Arina ve Stysiak iş birliği Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi 9. hafta mücadelesinde Sarıyer Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli ekip mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.
21.11.2023 Voleybol
CHP’de yerel seçim kampı
CHP’de yerel seçim kampı CHP’de 24-25-26 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yerel seçim gündemli il başkanları çalıştayı gerçekleşecek.
19.11.2023 Gündem
19 Kasım 2023 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları
19 Kasım 2023 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 19 Kasım 2023 Pazar burç yorumu
18.11.2023 Astroloji
Alışveriş festivali!
Alışveriş festivali! Kasım ayı Bekarlar Günü, Şahane Cuma, Siber Pazartesi gibi alışveriş festivalleriyle büyük indirimlere sahne oluyor. Elektronikten kozmetiğe pek çok üründe satışların artması beklenirken, tüketiciler yanıltıcı indirimlere karşı uyarılıyor.
9.11.2023 Ekonomi
Filistinli kardeşler barış için söyleyecek
Filistinli kardeşler barış için söyleyecek Filistinli ud sanatçısı üç kardeş Wissam, Adnan ve Samir Joubran’dan oluşan Le Trio Joubran, 24 Kasım Cuma akşamı Maslak TIM Show Center’da sahne alacak.
25.10.2023 Kültür Sanat
Parktaki infaz güvenlik kamerasında
Parktaki infaz güvenlik kamerasında İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, kimliği belirlenemeyen bir kişinin parkta oturan 32 yaşındaki Sinan Soydoğan'ı tabancayla infaz ettiği anlar ortaya çıktı. Meydana gelen olay bir apartmanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Edinilen bilgiye göre, cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenilen 32 yaşındaki Sinan Soydoğan, kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından parkta infaz edilmişti. Olay anı ise bir apartmanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına bir kişi geliyor. Birlikte bankta oturan ikili, konuşmaya başlıyor. Daha sonra da kimliği belirlenemeyen zanlı, yanında getirdiği tabancayı çıkararak, Soydoğan'a doğrultup ateş ediyor. Daha sonra da zanlının hızla olay yerinden kaçarak kayıplara karışması da, güvenlik kameralarına yansıyor. Geniş çaplı soruşturma başlatıldı Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği, Soydoğan'ın cinayeti hakkında geniş çaplı soruşturma başlattı. Ekipler, zanlının kimliğini tespit etmek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ayrıca, olayı gören vatandaşların da ifadesine başvuran Cinayet Büro Amirliği, Soydoğan'ı infaz ettikten sonra kayıplara karışan zanlıyı yakalamak için titiz bir çalışma sürdürüyor. Olay geçmişi Olay, 24 Kasım Cuma günü saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi geldi. İkili kısa bir süre sonra sözlü olarak tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, kimliği belirlenemeyen şahıs yanında getirdiği tabancayla Soydoğan’a ateş açtı. Tabancadan çıkan mermiler, Soydoğan’ın başına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. Zanlı hızla olay yerinden uzaklaşırken, silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine ihbar etti. İhbarı alan ekipler bölgeye intikal ettiklerinde, Soydoğan’ı ye
11.09.2019 Haberler
497 Konutu İki Günde Sattı, Yeni Projenin Lansmanını Bir Yıl Öne Çekti
497 Konutu İki Günde Sattı, Yeni Projenin Lansmanını Bir Yıl Öne Çekti Nef’in, Fiba Grubu arsalarında geliştirdiği ve üç projeden oluşan Çekmeköy projesi, yoğun ilgiyle dikkat çekiyor...
28.11.2017 Proje Haberleri
Beyazıt Öztürk açıkladı! Programı bırakıyor mu?
Beyazıt Öztürk açıkladı! Programı bırakıyor mu? Kanal D ekranlarında 22 senedir yayınlanan 'Beyaz Show'un sezon sonunda biteceği ileri sürülmüştü. Sunucu Beyazıt Öztürk, canlı yayında bu iddiaya yanıt verdi.
25.11.2017 Cadde
Beyazıt Öztürk programı bırakıyor mu?
Beyazıt Öztürk programı bırakıyor mu? Kanal D'de 22 senedir Beyaz Show'u sunan Beyazıt Öztürk'ün sezon sonunda programı bırakacağı ve bir daha yapmayacağı iddia edilmişti. Beyaz Show'un 24 Kasım Cuma akşamı yayınlanan bölümünde Beyazıt Öztürk bu iddialara esprili bir dille cevap verdi.
11.09.2019 Televizyon
'Sevda Çocukları'na film tadında klip
'Sevda Çocukları'na film tadında klip Şarkıcı Gökhan Tepe, yeni single çalışması 'Sevda Çocukları'na film gibi bir klip çekti.
24.11.2017 Cadde
Beyaz Show'un yeni konukları kimler? (24 Kasım 2017)
Beyaz Show'un yeni konukları kimler? (24 Kasım 2017) Beyaz Show haftayı birbirinden özel konukları ağırlayacak. 24 Kasım Cuma gecesini eğlendirmeye hazırlanan Beyaz Show'un bu haftaki konukları büyük hayran kitlelerine sahip. İşte çok merak edilen 24 Kasım Cuma gecesi Beyaz Show konukları...
24.11.2017 Gündem
Bengü 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk oluyor! Çarpıcı itiraflar...
Bengü 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk oluyor! Çarpıcı itiraflar... Bir Hülya Avşar Sohbeti'nin bu haftaki konuğu Bengü... Hülya Avşar'ın sorularını yanıtlayacak olan Pop müziğin sevilen ismi Bengü bilinmeyenlerini paylaşıyor. Hülya Avşar ise çarpıcı itirafları ile herkesi şaşırtacak.
24.11.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri