Facebook'tan Trump için flaş hamle! Kaldırma kararı alındı
Facebook'tan Trump için flaş hamle! Kaldırma kararı alındı ABD merkezli sosyal medya devi Facebook, ABD Başkanı Donald Trump'ın 3 Kasım Başkanlık seçimlerine hile karıştırıldığı iddiası üzerine destekçileri arasında kullanılan "çalmayı durdur" ifadesi içerikli bütün paylaşımların kaldırılacağını duyurdu.
11.01.2021 Teknoloji
Bağımsızlık meşalesi bir asırdır yanıyor
Bağımsızlık meşalesi bir asırdır yanıyor Birinci Dünya Savaşı’nın ardından imzalanan Mondros Mütarekesi sonrası İtilaf güçleri Anadolu’yu kendi aralarında paylaşmış ardından dört bir yandan işgal etmişti. İstanbul Hükümeti ve Padişah işgal güçlerine tam teslimiyet içindeyken Mustafa Kemal Paşa Anadolu’ya geçerek direnişi başlattı... Mustafa Kemal’in çağrısıyla 23 Nisan 1920’de Ankara’da açılan Millet Meclis’i, hem Kurtuluş Savaşı’nı yönetti hem de kurulacak yeni bağımsız devletin temellerini attı. Ulusal bağımsızlığın kazanılmasında hayati önem taşıyan bu kutlu gün Mustafa Kemal tarafından dünya çocuklarına armağan edildi...
23.04.2020 Gündem
Ergin Ataman Kızılyıldız Galatasaray maçına gidecek mi?
Ergin Ataman Kızılyıldız Galatasaray maçına gidecek mi? Kızılyıldız-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? Olaylı maç öncesi Ergin Ataman'ın durumu ne olacak, maça gidebilecek mi? Ergin Ataman konuyla ilgili olarak Galatasaray'da oyuncularla ilgili bir sıkıntının olmadığını söyleyen coach Ergin Ataman, “Olay benim üzerime yoğunlaşmış durumda. Takımda da bir tedirginlik hissetmedim” dedi.
1.07.2020 Futbol
Mevlid Kandili ne zaman?
Mevlid Kandili ne zaman? 2015 yılına Mevlid Kandili ile merhaba diyeceğiz. Peki Mevlid Kandili ne zaman? Peygamber Efendimiz'in doğum günü olan Mevlid Kandili bugün idrak edilecek.
23.07.2015 Gündem
Mevlid Kandili ibadeti ve duası
Mevlid Kandili ibadeti ve duası 2015 yılına Mevlid Kandili ile merhaba diyeceğiz. Peki Mevlid Kandili ne zaman? Peygamber Efendimiz'in doğum günü olan Mevlid Kandili bugün idrak edilecek.
23.07.2015 Gündem
MISIR’DA 30 YILLIK REJİM SALLANIYOR
MISIR’DA 30 YILLIK REJİM SALLANIYOR Mısır’da ayaklanmanın dördüncü gününde halk polisle çatıştı, panzerleri devirdi, bakanlık binalarını istila etti, meydanları ele geçirdi Polisin geri çekilmesinin ardından Mübarek orduyu çağırdı ancak onlar da göstericilere müdahale etmedi. Zenginler ülkeyi terk etti
29.01.2011 Gündem
Dünyaya Türk milenyumu
Dünyaya Türk milenyumu Dünyaya Türk milenyumu