30 Milyon

30 Milyon

Son dakika 30 milyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 30 milyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 30 milyon haber sayfamızda...

30 Milyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 59.321 30 milyon haberi bulunmuştur.
Egeli ihracatçılardan 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat
Egeli ihracatçılardan 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi. EİB’nin 2024 yılının Ocak-Nisan döneminde ihracatı 6 milyar 18 milyon dolar olurken, son 1 yıllık dönemdeki ihracatı 18 milyar 230 milyon dolara ilerledi.
4.05.2024 Ekonomi
Galatasaray'dan dev transfer harekatı! Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızı
Galatasaray'dan dev transfer harekatı! Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızı Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Dursun Özbek 25 Mayıs'ta başkanlık seçimini kazandığı takdirde dev transfer harekatı başlayacak. Yönetim, Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızını kadrosuna katmak istiyor.
4.05.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Artem Dovbyk gerçekleri! 'Bunu anlayamıyorum'
Fenerbahçe'de Artem Dovbyk gerçekleri! 'Bunu anlayamıyorum' La Liga'da Girona formasıyla gösterdiği performansla alkış toplayan Artem Dovbyk ile ilgili Fenerbahçe gerçekleri ortaya çıktı. Tecrübeli forvetin sarı-lacivertlilerin kapısından döndüğü öğrenildi.
2.05.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a Premier Lig kancası! Transfer için rekor beklenti
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a Premier Lig kancası! Transfer için rekor beklenti Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkat çeken Semih Kılıçsoy'a Premier Lig'den talip çıktığı öğrenildi. Genç forvet için siyah-beyazlıların talep ettiği bonservis bedeli netlik kazandı.
2.05.2024 Beşiktaş
Bakan Bayraktar hedefi açıkladı: 10 milyon metreküpe ulaşacağız
Bakan Bayraktar hedefi açıkladı: 10 milyon metreküpe ulaşacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karadeniz'de üretilen gazla ilgili, “Bugün itibarıyla üretimimiz yaklaşık 4,6 milyon metreküp günü buldu. 1,8 milyon hanenin doğal gazını biz kendi gazımızdan karşılar hale geldik. Bunu da artırmayı hedefliyoruz. İlk etapta önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde inşallah 10 milyon metreküpe ulaşmış olacağız” dedi.
1.05.2024 Ekonomi
SON DAKİKA | Bayern Münih'te Sacha Boey depremi!
SON DAKİKA | Bayern Münih'te Sacha Boey depremi! Bayern Münih'in UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında evinde Real Madrid ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Sacha Boey için üzücü haberler geldi. Kışın Galatasaray'dan rekor bir bonservis ücreti ile Alman devine transfer olan yıldız futbolcu, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.
1.05.2024 Almanya Bundesliga
Transfer çalımı! Galatasaray istedi, Fenerbahçe alıyor
Transfer çalımı! Galatasaray istedi, Fenerbahçe alıyor Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim geldi. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın da istediği yıldız futbolcuyu kadrosuna katabilir.
1.05.2024 Fenerbahçe
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İşe göre mesai mümkün mü?
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İşe göre mesai mümkün mü? İşçi, işveren, memur, çiftçi ve hükümeti bir araya getiren Çalışma Meclisi, 5 yılın ardından Ankara’da toplandı. Meclisin gündem maddelerinden biri ise esnek çalışma oldu. Peki esnek çalışma kalıcı olur mu, işe göre mesai mümkün mü? İşte detaylar...
1.05.2024 Ekonomi
Kod adı: Hayalet köpek balığı! Dev silah ABD'yi bile sarstı, üzerine asker bindirip duyurdular
Kod adı: Hayalet köpek balığı! Dev silah ABD'yi bile sarstı, üzerine asker bindirip duyurdular ABD'li gözlemcileri bile şaşırtan insansız denizaltıyı duyuran Avustralya'nın 'Hayalet Köpekbalığı' uluslararası medyada ses getirdi. Cihazın teknik özellikleri ve rakipleriyle kıyasını ise Telegraph gazetesi yazdı.
29.04.2024 Dünya
'Risksiz' çıksa da 'sağlam' olmayabilir! Doç. Dr. Özmen: Depremde yıkıldığında sorumlusu yok
'Risksiz' çıksa da 'sağlam' olmayabilir! Doç. Dr. Özmen: Depremde yıkıldığında sorumlusu yok 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun, Türkiye’deki riskli binaların kaderini belirler nitelikte. Ancak şirketlere yaptırılan testlerde 'riskli bina' kapsamına girmeyenler için sağlam olduğu yönünde hiçbir ifadeye yer verilmiyor. Yani binanın kaderi deprem sonrası yıkılmak dahi olsa, bundan sorumlu tutulacak kimsenin olmaması tam bir muamma.
2.05.2024 Gündem
‘Samanlık’ rekora hazırlanıyor
‘Samanlık’ rekora hazırlanıyor Fransız ressam Claude Monet’nin ikonik ‘Samanlık’ serisinden bir tablo, 15 Mayıs’ta Sotheby’s New York’ta satışa çıkacak.
29.04.2024 Kültür Sanat
Bayern Münih'te Sacha Boey'i şoke eden karar! Veda hazırlığı
Bayern Münih'te Sacha Boey'i şoke eden karar! Veda hazırlığı Bayern Münih'te yazın görevi devralacak olan teknik direktör Ralf Rangnick'in gelişiyle sağ taraftaki oyuncu havuzunun daha da genişleyeceği, bazı isimlerle yolların ayrılacağı belirtiliyor.
26.04.2024 Almanya Bundesliga
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi.
26.04.2024 Süper Lig
Galatasaray yeni Sacha Boey'i İtalya'dan buldu! Görüşmeler başlıyor
Galatasaray yeni Sacha Boey'i İtalya'dan buldu! Görüşmeler başlıyor Trendyol Süper Lig'de şampiyponluk hedefleyen Galatasaray yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sacha Boey'i rekor bedelle Bayern Münih'e gönderen Galatasaray bu bölgeye yine Fransız genç bir oyuncuyu transfer etmek istiyor.
24.04.2024 Galatasaray
Yerel gazeteciye ABD’den teşvik
Yerel gazeteciye ABD’den teşvik ABD’de yerel gazetecilere teşvik yolda... New York’ta yerel gazetecilere istihdam sağlamak için vergi indirimleri onaylandı.
23.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da sahte parfüm operasyonu! 64 bin şişe ele geçirildi
İstanbul'da sahte parfüm operasyonu! 64 bin şişe ele geçirildi Arnavutköy’de bir depoya polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 30 milyon lira olan çok sayıda sahte parfüm ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
21.04.2024 Gündem
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi onların adına Bitcoin almak üzere para toplayıp, yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezası, istinaf mahkemesi tarafından bozulup, tahliye edilen Safiye Gökçe Yüce'nin (44) yeniden yargılanmasına başlandı.
20.04.2024 Gündem
Juventus'un transferdeki hedefi Albert Gudmundsson!
Juventus'un transferdeki hedefi Albert Gudmundsson! Juventus'un Albert Gudmundsson'un menajeriyle temas kurduğu öğrenildi.
19.04.2024 İtalya Serie A
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Galatasaray
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı!
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı! Juventus'ta forma giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız'ın takımdaki geleceği netleşmeye başladı. İtalyan devinin 10 numaralı formayı emanet etmek istediği yıldız futbolcunun yeni sözleşme detayları ortaya çıktı.
17.04.2024 İtalya Serie A
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen ve MLS'te Inter Miami forması giyen Lionel Messi'nin Suudi Arabistan aldığı ve geri çevirdiği teklifi Inter Miami'nin sahibi Jorge Mas açıkladı.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray, Zaniolo'nun bonservisini belirledi! İtalyanlar çılgın rakamı duyurdu
Galatasaray, Zaniolo'nun bonservisini belirledi! İtalyanlar çılgın rakamı duyurdu Galatasaray'ın 2023 yazında İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun geleceği büyük merak konusu. Sarı-kırmızılı takımın özellikle EURO 2024'ten sonra ciddi bir bonservis geliri elde etmeyi beklediği İtalyan yıldızla ilgili yeni gelişmeler mevcut.
16.04.2024 Galatasaray
Papağan ‘Osman’, ilahi duyunca kendinden geçiyor
Papağan ‘Osman’, ilahi duyunca kendinden geçiyor Hobi olarak 10 yıldır kuşlarla ilgilenen ve aynı zamanda muhabbet kuşu yetiştiriciliği yapan Rahim Çakmak, 5 yıl önce, yavruyken aldığı 'Umbrella Kakadu' cinsi papağanına, hayatını kaybeden dedesinin adı olan 'Osman' ismini koydu. Bir yıl boyunca eğitim verdiği papağanına 50'den fazla kelime öğreten Çakmak, aynı zamanda verdiği komutlarla, kendisine söylenenleri yerine getirmesini de sağladı. ‘Osman’ın, komutuyla yürüyerek kafesine gittiğini, çağırınca yanına geldiğini, birisine kızmasını istediğinde de çıkardığı seslerle kızgınlığını ifade ettiğini belirten Çakmak, “Osman'ı ilk aldığımda, bebekken, dedemin ismini koydum. Osman'ı, kendimizden, ailemizden bir parça gibi hissettik. Osman, evimize geldiğinde birkaç ay boyunca bizi ısırdı. Fakat sonrasında bizden bir parça oldu. Çocuklara, anneye, babaya karşı, bana karşı hep hassastır. Benim sesimi duysun yeter ki. Kapıyı vurup, ‘Açın kapıyı’ dediğim zaman, hemen ‘Baba, baba’ diye bağırıyor. Ailemizin bir ferdi olduğunu kendi de biliyor. Yabancılara karşı biraz agresif" diye konuştu.
16.04.2024 Yaşam
Bir yıl boyunca 50 kelime öğretti! Papağan ‘Osman’ı kendinden geçiren ilahi
Bir yıl boyunca 50 kelime öğretti! Papağan ‘Osman’ı kendinden geçiren ilahi Bursa’da sahibinin görüntülerini sosyal medyada paylaştığı 5 yaşındaki 'Osman' adını verdiği papağanın videoları, 30 milyon izlenmeye ulaşırken, en çok da ilahi videoları dikkat çekiyor.
16.04.2024 Gündem
Kuru incirin tadı kaçıyor
Kuru incirin tadı kaçıyor Türkiye’den Fransa’ya ihraç edilen kuru incirde normal değerin 11 katı aflatoksin tespit edildi ve iade edildi. Ege İhracatçıları Birliği, aflatoksinin doğa koşullarında oluştuğunu, UV ışığıyla ayıkladıklarını söyledi. Prof. Ayhan Filazi de uygun depolama şartlarına dikkat çekerek, ‘Havadan gelen mantarların toksinleri ürüne yerleşip bu kanserojen maddeleri ortaya çıkarıyor. Karaciğerleri daha çok etkiliyor’ dedi.
16.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

30 Milyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.