31 Mart Yerel Seçim

31 Mart Yerel Seçim

Son dakika 31 mart yerel seçim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 31 mart yerel seçim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 31 mart yerel seçim haber sayfamızda...

31 Mart Yerel Seçim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.891 31 mart yerel seçim haberi bulunmuştur.
2024 SEÇİM ÜCRETLERİ (SEÇİM PARASI) YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETİ ödeme tarihi...
2024 SEÇİM ÜCRETLERİ (SEÇİM PARASI) YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETİ ödeme tarihi... Mahalli İdareler Seçimi 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Seçimde sandık görevlisi olarak görev alanlar ise seçim paralarının ödeneceği tarihe odaklandı. YSK tarafından sandık görevlisi parası ne zaman yatacak? İşte, 2024 seçim parası ödeme günleri hakkında detaylar...
21.04.2024 Bilgi Rehberi
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Haberler
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Gündem
Fenomen muhtar adayının akıbeti belli oldu: 'Fakirin değil, zenginin yanındayım'
Fenomen muhtar adayının akıbeti belli oldu: 'Fakirin değil, zenginin yanındayım' Giresun’un Görele ilçesinde "Maaş için muhtar adayıyım. Fakirin değil, zenginin yanındayım” seçim afişine, ceza kesilen muhtar adayı Zafer Fison 31 Mart Yerel Seçimlerine girmedi.
5.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa'da son durum: Oy sayımı sürüyor
Gaziosmanpaşa'da son durum: Oy sayımı sürüyor İstanbul Gaziosmanpaşa'da dün saat 23.00'da ara verilen sayıma bugün devam ediliyor.
4.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de sular durulmuyor! Buğra Kavuncu Teşkilat Başkanlığı görevinden istifa etti
İYİ Parti'de sular durulmuyor! Buğra Kavuncu Teşkilat Başkanlığı görevinden istifa etti İYİ Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu Teşkilat Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kavuncu 'İstanbul'da aldığımız sonuçla doğrudan ilişkili olarak, 8 aydır yürütmekte olduğum Teşkilat Başkanlığı görevimden istifa ediyorum." ifadelerini kullandı.
3.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa'da seçim: Oylar yeniden sayılıyor
Gaziosmanpaşa'da seçim: Oylar yeniden sayılıyor AK Parti'nin itiraz başvurusu sonrası, Gaziosmanpaşa İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nda oyların yeniden sayımı saat 11.00 itibarıyla başladı. AK Parti ve CHP'den 50'şer görevlinin takip ettiği sayım sırasında gerginlik de yaşanıyor.
3.04.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 31 Mart açıklaması: Milletimiz demokratik duruştan geri adım atmadı
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 31 Mart açıklaması: Milletimiz demokratik duruştan geri adım atmadı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan 31 Mart yerel seçim açıklaması geldi. Kurtulmuş "Milletimiz demokratik duruştan geri adım atmadı" dedi.
2.04.2024 Gündem
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü Yerel seçime katılım oranı yüzde 78 düzeyinde kaldı. 14 Mayıs Genel Seçimi’nde katılım oranı zirve yaparak yüzde 88.92’ye ulaşmıştı. Katılımın düşük olduğu seçimde bazı iller dört ve daha üzeri sayıda partinin ilçe belediyelerini paylaşması nedeniyle rengarenk bir haritaya sahip oldu.
2.04.2024 Gündem
Cemil Tugay'dan 31 Mart değerlendirmesi
Cemil Tugay'dan 31 Mart değerlendirmesi Resmi olmayan sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil Tugay açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Gündem
2024'ÜN İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI İLÇE İLÇE 🗳  31 Mart Yerel Seçim İstanbul Belediye Başkanlığı Seçim Sonuçları Oy Oranları! İstanbul seçim sonuçlarında son durum nedir?
2024'ÜN İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI İLÇE İLÇE 🗳 31 Mart Yerel Seçim İstanbul Belediye Başkanlığı Seçim Sonuçları Oy Oranları! İstanbul seçim sonuçlarında son durum nedir? İstanbul yerel seçim sonuçları Milliyet.com.tr'de. Türkiye'de düzenli olarak her beş yılda bir yerel seçim yapılmaktadır. Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Belediye başkanları, Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, ihtiyar heyeti ve muhtarlık seçimi için oy kullanılmaktadır. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen Yerel Seçimlerin sonuçları ise oy sayımının sona ermesinin ardından netleşecek. 2024 Yerel Seçim sonuçlarına Milliyet.com.tr 2024 Seçim ekranında ulaşabilirsiniz. Tüm illerin ve ilçelerin seçim sonuçları, hangi partinin hangi il ve ilçe ne kadar oy aldığı sayı ve yüzdelik dilim olarak Yerel Seçim Sonuçları ekranında görüntüleniyor. Peki, İstanbul seçim sonuçlarında son durum nedir? İşte 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi İstanbul seçim sonuçları ekranı.
1.04.2024 Bilgi Rehberi
İzmir'de ilginç seçim sonucu! Kayınbirader enişteye fark attı
İzmir'de ilginç seçim sonucu! Kayınbirader enişteye fark attı İzmir’in Torbalı ilçesinde, kayınbirader ve eniştenin yarıştığı belediye başkanlığı seçimlerinde kazanan CHP’nin adayı Övünç Demir oldu. Demir’in ablası ile evli olan Özgür Erman Çağlar ise ikinci sırada tamamladı.
1.04.2024 Gündem
Kocaeli’nin 2 ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz
Kocaeli’nin 2 ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, AK Parti'nin adayı Şener Söğüt, CHP adayı Tayfun Balıkçı'yı 1395 oyla geçerek belediye başkanı seçilirken, CHP sonuçlara itiraz etti. İlçe Seçim Kurulu itirazı değerlendirmeye alırken, Kandıra ilçesinde de AK Parti'li Erol Ölmez'e 885 oyla kaybeden bağımsız aday Cengiz Kan, sandık sonuçlarını incelediklerini ve itiraz edeceklerini söyledi.
1.04.2024 Gündem
AK Parti'den aday gösterilmedi bağımsız aday oldu! Seçimi kazandı
AK Parti'den aday gösterilmedi bağımsız aday oldu! Seçimi kazandı Ankara’nın Çamlıdere ilçesinde AK Parti'den aday gösterilmeyince bağımsız aday olan Adem Ceylan (61), 4 dönemdir belediye başkanlığı yapan AK Parti adayı Hazım Caner Can'ın önünde seçimi tamamlayarak seçimi kazandı.
1.04.2024 Gündem
Kadın muhtar rakibine fark attı! 'Kadının gücünü gösterdim'
Kadın muhtar rakibine fark attı! 'Kadının gücünü gösterdim' Elazığ merkezin tek kadın muhtarı olan Seda Gündoğan, seçimde kadının gücünü ortaya koydu. Gündoğan bu seçimde de 142 fark atarak güven tazeledi.
1.04.2024 Gündem
20 yıl sonra bir ilk! MHP'de olan Etimesgut, 'Behzat Ç' ile CHP'ye geçti
20 yıl sonra bir ilk! MHP'de olan Etimesgut, 'Behzat Ç' ile CHP'ye geçti Ankara’nın Etimesgut ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre CHP'nin adayı Erdal Beşikçioğlu, 3'ü üst üste 4 dönem belediye başkanı olan MHP'li Enver Demirel'e karşı sandıktan birinci çıktı.
1.04.2024 Gündem
Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: Erken seçim yaygarası aymazlıktır
Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: Erken seçim yaygarası aymazlıktır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yaptı. Erken seçim yaygarasının aymazlık olduğunu söyleyen Bahçeli, 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan devletin başıdır ve desteğimiz sonuna kadar arkasındadır.' dedi.
1.04.2024 Gündem
Simav’ın ilk kadın Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun oldu
Simav’ın ilk kadın Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun oldu Kütahya’nın Simav ilçesindeki Belediye Başkanlığı seçim yarışını Milliyetçi Hareket Partisi adayı Kübra Tekel Aktulun kazandı.
1.04.2024 Gündem
Son dakika... LGS'de başvuru süresi uzatıldı
Son dakika... LGS'de başvuru süresi uzatıldı Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav için başvuru süresiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. LGS'ye başvuru süresinin yarın saat 17.00'ye kadar uzatıldığı bildirildi.
1.04.2024 Gündem
İzmir’de kesin olmayan sonuçlara göre geçersiz oy sayısı 94 bin 435
İzmir’de kesin olmayan sonuçlara göre geçersiz oy sayısı 94 bin 435 İzmir’de kesin olmayan sonuçlara göre, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde 94 bin 435 oy geçersiz sayıldı. 2019 yılında ise 74 bin 528 oy geçersiz sayılmıştı.
1.04.2024 Gündem
Arnavutköy'de muhtarlık seçimi çatışması! Görüntüler ortaya çıktı
Arnavutköy'de muhtarlık seçimi çatışması! Görüntüler ortaya çıktı Arnavutköy’de muhtarlık seçimi nedeniyle tartışan 2 muhtar adayından biri diğerini bıçaklamış, ardından olayların büyümesi sonucu çıkan çatışmada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 1 kişi de ağır yaralanmıştı. Çatışma anlarına ait görüntüler ortaya çıktı.
1.04.2024 Gündem
UŞAK SEÇİM SONUÇLARI 2024| 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Sonuçları
UŞAK SEÇİM SONUÇLARI 2024| 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Sonuçları 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları milliyet.com.tr seçim ekranı üzerinden anlık olarak takip edilebilecek. Uşak il ve ilçelerinde ikamet eden vatandaşlar seçim sonuçlarını seçim yasaklarının YSK tarafından kaldırılmasının ardından görüntülemeye başladı. Uşak'da sabah erken saatlerde başlayacak oy verme işlemi akşam saat 17:00'de sona erdi. Bu saatin ardından sandıkların sayım işlemine başladı. İşte Uşak 31 Mart yerel seçim sonuçları...
1.04.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: YSK'dan seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklama
Son dakika: YSK'dan seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklama Seçim sonuçlarına ilişkin son bilgileri aktaran YSK Başkanı Ahmet Yener, katılım oranının yüzde 78.11 olarak gerçekleştiğini belirtti.
1.04.2024 Gündem
KÜTAHYA SEÇİM SONUÇLARI 2024| 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Sonuçları
KÜTAHYA SEÇİM SONUÇLARI 2024| 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Sonuçları 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları milliyet.com.tr seçim ekranı üzerinden anlık olarak takip edilebilecek. Kütahya il ve ilçelerinde ikamet eden vatandaşlar seçim sonuçlarını seçim yasaklarının YSK tarafından kaldırılmasının ardından görüntülemeye başladı. Kütahya'da sabah erken saatlerde başlayacak oy verme işlemi akşam saat 17:00'de sona erdi. Bu saatin ardından sandıkların sayım işlemine başlandı. İşte Kütahya 31 Mart yerel seçim sonuçları...
1.04.2024 Bilgi Rehberi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün 7 kez üst üste kazandı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün 7 kez üst üste kazandı CHP’nin Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı olan mevcut Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 48,04’ünü alarak 7'nci kez seçildi.
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

31 Mart Yerel Seçim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.