31 Mayıs

31 Mayıs

Son dakika 31 mayıs haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 31 mayıs gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 31 mayıs haber sayfamızda...

31 Mayıs

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.089 31 mayıs haberi bulunmuştur.
Emekli promosyonları daha da artar mı? İşte en yüksek ödeme yapan 3 banka
Emekli promosyonları daha da artar mı? İşte en yüksek ödeme yapan 3 banka Milyonlarca emeklinin gözü kulağı yeni dönem zam oranlarına çevrildi. Temmuz ayında açıklanacak olan haziran ayı enflasyon rakamlarının ardından emekliler için zam oranı da netleşmiş olacak. Peki emekli maaşlarında yaşanacak bir artış sonrasında bu promosyonlara da yansır mı? Promosyon anlaşması yapmak isteyenler emekliler daha yüksek ödeme almak için temmuz ayını beklemeli mi? İşte en yüksek ödeme yapan 3 banka...
8.05.2024 Ekonomi
TÜBA Akademi Ödülleri’ne başvuruları kaçırmayın!
TÜBA Akademi Ödülleri’ne başvuruları kaçırmayın! Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından düzenlenen Uluslararası TÜBA Akademi Ödülleri’ne başvurular 31 Mayıs’a kadar uzatıldı.
3.05.2024 Eğitim
Ünlü boksörler ringe çıkıyor! Alkayış'tan dövüş gecesi resitali
Ünlü boksörler ringe çıkıyor! Alkayış'tan dövüş gecesi resitali Alkayış Fighting Championship 11’inci Serisi'nde Imad Bouamri ile Kaan Kazgan'ın karşı karşıya geleceği öğrenildi.
2.05.2024 Diğer
Fenerbahçe'den 23'lük Danimarkalı hamlesi! 10 milyon euroluk bonservis
Fenerbahçe'den 23'lük Danimarkalı hamlesi! 10 milyon euroluk bonservis Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların kariyerini İskoçya'da sürdüren yıldız futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin 10 milyon euroluk bonservis bedelini gözden çıkardığı aktarıldı.
2.05.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira Beşiktaş’ta 7 bin 500 kişi yeni üyelik için kulübe başvuru yaptı. Üyelik bedelinin 5 bin liradan 20 bin liraya yükseleceği 31 Mayıs’a kadar bu sayının 10 bine ulaşması bekleniyor. Siyah-beyazlı kulüp 10 bin yeni üyeden 50 milyon lira gelir elde edecek
30.04.2024 Beşiktaş
Furkan Apartmanı davasında 3 tahliye
Furkan Apartmanı davasında 3 tahliye Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 51 kişinin hayatını kaybettiği Gaziantep'in Nizip ilçesindeki Furkan Apartmanı davasında tutuklu yargılanan 4 sanıktan 3'ü tahliye edildi.
27.04.2024 Gündem
Duruşması ertelendi
Duruşması ertelendi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde “ihaleye fesat karıştırdığı” iddiasıyla 3 yıldan 7 yıla kadar hapis talebi ve “siyasi yasak” yargılandığı davanın dün Büyükçekmece Adliyesi’nde görülmesine devam edildi.
26.04.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde kamunun 250 bin lira zarara uğratıldığı iddiasıyla 'İhaleye fesat karıştırma' suçundan 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava 31 Mayıs'a ertelendi.
25.04.2024 Gündem
Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim
Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim Müzik piyasasına 2004 yılında 'Zalim' şarkısı ile adım atan Yalın, profesyonel kariyerinin 20'nci yılında Beşiktaş Park'ta konser verecek. Dev organizasyon öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen popçu, dört senedir beklettiği yeni parçasını da konserde seslendireceğini söyledi.
24.04.2024 Cadde
‘Tam bir delilik’
‘Tam bir delilik’ Beşiktaş Stadyumu’nda 31 Mayıs günü yaklaşık 40 bin kişinin önüne çıkmaya hazırlanan Yalın, “Stadyum noktasına geleceğimi hayal bile edemezdim. Birkaç saatte 10 bin bilet sattık. Şu an 20 bine gelmek üzere… Tam bir delilik ve ortak olduğum için çok mutluyum” dedi.
24.04.2024 Cadde
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların İngiliz yıldızın peşine düştüğü iddia edildi. Bordo-mavililerin gündemine gelen yıldız futbolcunun transferine Abdullah Avcı'nın onay verdiği aktarıldı.
23.04.2024 Trabzonspor
“Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor”
“Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor” Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, halı fuarlarının sektör açısından önemli buluşma noktaları olduğunu söyledi.
23.04.2024 Ekonomi
Galata’dan Drama’ya kurulan köprü
Galata’dan Drama’ya kurulan köprü Sadece geçmişe bir bakış değil, geleceğe dair bir umut ışığı da sunan “Drama - Bir Dostluk Köprüsü” sergisi, Türk ve Yunan halkları arasındaki dostluğun gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.
22.04.2024 Kültür Sanat
Kulüpler Birliği'nden TFF seçimine dair açıklama!
Kulüpler Birliği'nden TFF seçimine dair açıklama! Kulüpler Birliği, TFF'de seçimin haziran ayının ilk haftasında yapılması gerektiğini açıkladı.
19.04.2024 Süper Lig
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2024 Voleybol Milletler Ligi geniş kadrosu açıklandı. VakıfBank'tan ayrılan ve Galatasaray'a transfer olan Carutasu ilk kez kadroya davet edildi. Öte yandan Melissa Vargas ve Carutasu ile ilgili kuralın detayı ortaya çıktı.
16.04.2024 Voleybol
Tatil bitti, okullarda ders zili çaldı
Tatil bitti, okullarda ders zili çaldı İlk ve ortaöğretim kurumlarında, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci ara tatili sona erdi.
15.04.2024 Eğitim
THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili ücretsiz rezervasyon değişikliği kararı
THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili ücretsiz rezervasyon değişikliği kararı THY, İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik nedeniyle iptal edilen Irak, Ürdün ve Lübnan seferleriyle ilgili yaptığı açıklama ile yolcuların ücretsiz rezervasyon değişikliği yapabileceğini açıkladı.
14.04.2024 Gündem
Yeşim Akbaş'ın annesi: Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz
Yeşim Akbaş'ın annesi: Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz Manisa'da polis lojmanında, tabancayla vurulmuş halde ölü bulunan Yeşim Akbaş'ın annesi Aysun Akbaş, "Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz. İnşallah sanık en ağır cezayı alacak" dedi.
12.04.2024 Gündem
Trabzonspor'da 9 aylık bilanço KAP'a bildirildi!
Trabzonspor'da 9 aylık bilanço KAP'a bildirildi! Trabzonspor’un önceki gün Kamu Aydınlatma Platformu’na gönderdiği 9 aylık zarar, kara tabloyu gözler önüne sermeye yetti.
10.04.2024 Trabzonspor
Bu program işte eşitlik sağlıyor
Bu program işte eşitlik sağlıyor İş dünyasında kadınların tüm seviyelerde eşit temsiliyeti ve eşit değerdeki işe eşit ücretin sağlanması için şirketleri desteklemeyi amaçlayan UN Global Compact Hedef Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Programı’nın (Target Gender Equality Accelerator) başvuruları açıldı. Dokuz ay sürecek olan programın başvuruları 31 Mayıs tarihine kadar sürecek.
8.04.2024 Ekonomi
Ne dinlesek
Ne dinlesek Nashville çıkışlı ikili yeni albümlerinde Beck ve Noel Gallagher’dan da destek alarak popüler rock şarkılarına imza atıyor. Fabiana Palladino’nun ‘80’ler etkisindeki ilk albümüne dikkat.
7.04.2024 Kültür Sanat
Trabzonspor'da John Lundstram operasyonu! Kıymete bindi
Trabzonspor'da John Lundstram operasyonu! Kıymete bindi Bordo-mavililerin hedefindeki Rangers’ın orta sahası için kulübü sözleşme yenilemek için bastırıyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek 30 yaşındaki futbolcunun mukavelesinin uzaması için Rangers tüm şartları zorluyor.
6.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'un istediği Lundstram için Rangers'tan hamle
Trabzonspor'un istediği Lundstram için Rangers'tan hamle Yıldız oyuncuya Trabzonspor'un ilgisinin yoğunlaşmasının ardından İskoç temsilcisi, Lundstram ile sözleşme uzatmak için bütün şartlarını zorluyor.
5.04.2024 Trabzonspor
Yalın’dan 3’te 3
Yalın’dan 3’te 3 Doğum gününde sahne alan Yalın’a pasta sürprizi yapıldı. Sanatçı, mumlarını 5 bin hayranıyla birlikte üfledi.
2.04.2024 Cadde
Yalın: Şarkılarımı içimdeki çocuğa söylüyorum
Yalın: Şarkılarımı içimdeki çocuğa söylüyorum Ünlü popçu Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20'nci yılını üçüncü kez Volkswagen Arena'da sevenleri ile birlikte kutladı. Biletleri bir ay önce tükenen konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yalın, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

31 Mayıs ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.