4 Milyon

4 Milyon

Son dakika 4 MİLYON haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 4 MİLYON gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 4 MİLYON haber sayfamızda...

4 Milyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 105.219 4 milyon haberi bulunmuştur.
Tahkim Kurulu'ndan Süper Kupa kararı! Fenerbahçe derbide sahadan çekilmişti
Tahkim Kurulu'ndan Süper Kupa kararı! Fenerbahçe derbide sahadan çekilmişti TFF Tahkim Kurulu, Süper Kupa maçında sahadan çekilen Fenerbahçe'nin itirazı sonrası kararın onandığını açıkladı.
26.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor’un jokeri Batista Mendy!
Trabzonspor’un jokeri Batista Mendy! Trabzonspor’un sezon başında Fransa’nın Angres takımından transfer ettiği Batista Mendy, hem savunmada hem de orta sahada forma giyerek bordo-mavili takımın jokeri oldu.
26.04.2024 Trabzonspor
THY'den bir başarı daha! Tüm zamanların rekoru
THY'den bir başarı daha! Tüm zamanların rekoru Türk Hava Yolları'ndan bir başarı daha geldi. 83,4 milyon yolcuyla tüm zamanların rekorunu kırıldı.
25.04.2024 Gündem
BlackRock'ın Bitcoin ETF'ine para girişi durdu
BlackRock'ın Bitcoin ETF'ine para girişi durdu BlackRock'ın Bitcoin spot borsa yatırım fonuna (ETF) 71 gündür süren para girişi dün durdu.
25.04.2024 Uzmanpara
Münire Sultan’ın mushafına rekor fiyat
Münire Sultan’ın mushafına rekor fiyat Sotheby’s’te dün gerçekleşen İslam Dünyası ve Hindistan Sanatları Müzayedesi’nde, Osmanlı mücevherleri de dahil olmak üzere çok sayıda önemli eser yeni sahiplerine kavuştu.
25.04.2024 Kültür Sanat
Panathinaikos'tan hakem kararlarına İsrail göndermeli tepki!
Panathinaikos'tan hakem kararlarına İsrail göndermeli tepki! Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv serisi ilk maçındaki hakem kararlarına, İsrail ile Filistin arasında yaşanan olaylar üzerinden gönderme yaparak tepki verdi.
Nereden nereye! Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı
Nereden nereye! Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de top koşturan Alman futbolcu Max Kruse sürpriz bir kararla bölgesel lig ekibine transfer oldu.
24.04.2024 Dünyadan Futbol
Alperen Şengün en çok gelişim gösteren 3'üncü oyuncu seçildi!
Alperen Şengün en çok gelişim gösteren 3'üncü oyuncu seçildi! NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün en çok gelişim kaydeden 3'üncü oyuncu seçildi.
24.04.2024 NBA
Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in Larkin savaşı! 4 milyon dolara 'Evet' dedi
Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in Larkin savaşı! 4 milyon dolara 'Evet' dedi Uzun yıllardır Anadolu Efes'te forma giyen ve Fenerbahçe Beko'nun da transferi için dahil olduğu Shane Larkin sözleşme kararını verdi. Larkin 4 milyon dolara 'Evet' dedi
API petrol stokları geriledi
API petrol stokları geriledi Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları analistlerin beklentilerinin aksine geçen hafta düşüş gösterdi.
24.04.2024 Uzmanpara
Yalıtıma bahar geldi!
Yalıtıma bahar geldi! Türkiye’de 22 milyon konut varken; sadece 4.4 milyon adedi yalıtımla tasarruf ediyor. İlkbahar ve yaz ayları yalıtım uygulamalarının tercih edildiği zaman dilimi olarak bilinirken, buna uygun kredi imkânları da sürdürülüyor.
24.04.2024 Ekonomi
Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmen açıklandı
Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmen açıklandı Ankaragücü'nün sezon başında Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'ın son durumu belli oldu.
23.04.2024 Ankaragücü
Çin’de sel ve toprak kayması paniği
Çin’de sel ve toprak kayması paniği Çin'de şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymaları sebebiyle en az altı kişi yaralanırken, 11 kişi kayıp olarak kayıtlara geçti. Shaoguan, Guangzhou, Heyuan, Zhaoqing, Qingyuan, Meizhou ve Huizhou şehirlerinde ise en az 82 bin 500 kişi evlerinden tahliye edildi.
22.04.2024 Dünya
Güneşle donduracak ‘israf’ son bulacak
Güneşle donduracak ‘israf’ son bulacak Gıda israfına karşı dünyada aşevleri kurulmasına destek oldukları bilgisini veren Arçelik Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Akın Garzanlı elektrik şebekesinin sorunlu olduğu ülkelere yönelik, gıda israfına karşı güneş enerjisiyle çalışan bir buzdolabı çıkardıklarını da söyledi.
22.04.2024 Ekonomi
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış   Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Kartlarla yapılan toplam ödeme tutarı arttı
Kartlarla yapılan toplam ödeme tutarı arttı Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1.181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Uzmanpara
Galatasaray'dan Real Madrid'in yıldızına kanca! 34'lük savunmacı gündemde
Galatasaray'dan Real Madrid'in yıldızına kanca! 34'lük savunmacı gündemde Galatasaray'ın Real Madrid forması giyen 34 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki yıldızın bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı.
18.04.2024 Galatasaray
Galatasaray yıldızını Brezilya'da buldu! Arjantinli on numara gündemde
Galatasaray yıldızını Brezilya'da buldu! Arjantinli on numara gündemde Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların, Brezilya'da kariyerini sürdüren Arjantinli on numara ile ilgilendiği aktarıldı.
18.04.2024 Galatasaray
Türkiye'nin belki de en riskli yerlerinden bir tanesi! Şükrü Ersoy'dan deprem yorumu: Orada 3 tehlike var
Türkiye'nin belki de en riskli yerlerinden bir tanesi! Şükrü Ersoy'dan deprem yorumu: Orada 3 tehlike var Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy Tokat, Muğla ve Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CNN TÜRK canlı yayınına katılan Ersoy, 'Türkiye'nin belki de en tehlikeli yerlerinden bir tanesi' diyerek bölgeyi paylaştı ve orada beklenen 3 tehlikeyi açıkladı.
18.04.2024 Gündem
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi Sigara satışını yasaklayan yeni yasaya göre şu anda 18 olan sigara satış yaşı her yıl bir yaş artacak.
18.04.2024 Dünya
Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken AFAD tarafından veriler paylaşıldı.
18.04.2024 Gündem
API petrol stokları arttı
API petrol stokları arttı Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları önceki hafta yaşanan artışın ardından geçen hafta daha da yukarı geldi.
17.04.2024 Uzmanpara
Bakan Yerlikaya açıkladı: 5 ilde Sibergöz-31 operasyonu
Bakan Yerlikaya açıkladı: 5 ilde Sibergöz-31 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen Sibergöz 31 operasyonlarında 18 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: 5 ilde Sibergöz-31 operasyonu
Bakan Yerlikaya açıkladı: 5 ilde Sibergöz-31 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen Sibergöz 31 operasyonlarında 18 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den flaş Samet Akaydin kararı! İşte satın alma opsiyonu
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den flaş Samet Akaydin kararı! İşte satın alma opsiyonu Fatih Terim'in Panathinaikos'ta göreve başlamasının ardından Yunan ekibinin Fenerbahçe'den satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Samet Akaydin için karar verildi. Yunan basını milli futbolcunun satın alma opsiyonunu da duyurdu.
16.04.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

4 Milyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.