40 Bin

40 Bin

Son dakika 40 bin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 40 bin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 40 bin haber sayfamızda...

40 Bin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 52.885 40 bin haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı, KKTC Başbakanı Üstel'i ağırladı! 'Tüm çalışmalar KKTC’nin istikbali için'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı, KKTC Başbakanı Üstel'i ağırladı! 'Tüm çalışmalar KKTC’nin istikbali için' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel'i ağırladı. Görüşmede, yürütülen ve planlanan işbirliği projeleri değerlendirildi. Cevdet Yılmaz, "Tüm bu çalışmalar ve projeler KKTC’nin istikbali ve refahı içindir." dedi.
3.05.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: 400 bin civarında inşaata başladık
Bakan Özhaseki: 400 bin civarında inşaata başladık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Malatya'da İl İstişare Toplantısı'na başkanlık yaptı. Toplantıya; Bakan Özhaseki'nin yanı sıra, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, milletvekilleri, kurum müdürleri ile STK temsilcileri katıldı.
3.05.2024 Gündem
Amasra'ya gelen Rus turist sayısı 20 ayda 4.9 kat arttı
Amasra'ya gelen Rus turist sayısı 20 ayda 4.9 kat arttı Kruvaziyer ile 2022 yılının Ağustos ayında ilk kez tanışan Bartın’ın Amasra ilçesine gelen turist sayısı 44 bin 319 kişiye ulaştı. 2022 yılında 9 bin 23 olan turist sayısı, 20 ayda 4.9 kat arttı.
2.05.2024 Ekonomi
Papaz Eriğinde hasat başladı
Papaz Eriğinde hasat başladı Türkiye'nin en önemli erik üretim merkezlerinden biri olan Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yetişen, bol sulu olması, iriliği, sertliği ve üzerindeki buğusuyla diğer erik türlerinden ayrılan Dumanlı Papaz Eriğinde hasat başladı. Geçen yıla göre rekoltenin daha yüksek olduğu Dumanlı Papaz Eriği Turgutlu’dan Türkiye’nin her yerine, Avrupa'ya, Dubai'ye ve Katar'a gönderiliyor.
1.05.2024 Ekonomi
Tavuk etine ihracat ayarı! Yıl sonuna kadar sınırlandırıldı
Tavuk etine ihracat ayarı! Yıl sonuna kadar sınırlandırıldı Tavuk ihracatı, iç piyasada hızlı fiyat artışı ve arz güvenliği nedenleriyle yıl sonuna kadar sınırlandırıldı. Sanayiciler, fiyat artışının enflasyonun altında olduğunu, kırmızı ete erişiminin zorlaşmasıyla tavuğa talebin yükseldiğini belirtiyor.
1.05.2024 Ekonomi
Karadeniz’de petrol umudu! Enerji Uzmanı açıkladı: ‘Devletimiz bir kaynak tespit etti’
Karadeniz’de petrol umudu! Enerji Uzmanı açıkladı: ‘Devletimiz bir kaynak tespit etti’ Türkiye Karadeniz’de enerji aramalarını sıklaştırdı. Şimdi ise gözler Doğu Karadeniz’de yapılacak olan petrol aramalarına çevrildi. Bakan Bayraktar geçtiğimiz haftalarda birkaç ay içerisinde petrol keşfi için sondaj yapılacağını bildirmişti. Peki Karadeniz’de beklenti ne? Sondaj çalışması ne kadar sürecek? İşte detaylar...
30.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira Beşiktaş’ta 7 bin 500 kişi yeni üyelik için kulübe başvuru yaptı. Üyelik bedelinin 5 bin liradan 20 bin liraya yükseleceği 31 Mayıs’a kadar bu sayının 10 bine ulaşması bekleniyor. Siyah-beyazlı kulüp 10 bin yeni üyeden 50 milyon lira gelir elde edecek
30.04.2024 Beşiktaş
PKK, Avrupa’nın başına bela oldu
PKK, Avrupa’nın başına bela oldu Batı ülkelerindeki hukuki boşluk ve muğlak politikalardan faydalanarak siyasal bir alan elde eden PKK/KCK terör örgütü, Avrupa’ya “dur” dedirtti. Son zamanlarda PKK/KCK yüzünden artan şiddet olayları nedeniyle Belçika ve Fransa’da eş zamanlı bir operasyon gerçekleştirilirken, 8 PKK/KCK’lı gözaltına alındı.
27.04.2024 Gündem
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim
Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim Müzik piyasasına 2004 yılında 'Zalim' şarkısı ile adım atan Yalın, profesyonel kariyerinin 20'nci yılında Beşiktaş Park'ta konser verecek. Dev organizasyon öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen popçu, dört senedir beklettiği yeni parçasını da konserde seslendireceğini söyledi.
24.04.2024 Cadde
‘Tam bir delilik’
‘Tam bir delilik’ Beşiktaş Stadyumu’nda 31 Mayıs günü yaklaşık 40 bin kişinin önüne çıkmaya hazırlanan Yalın, “Stadyum noktasına geleceğimi hayal bile edemezdim. Birkaç saatte 10 bin bilet sattık. Şu an 20 bine gelmek üzere… Tam bir delilik ve ortak olduğum için çok mutluyum” dedi.
24.04.2024 Cadde
İstanbul'da rüşvete suçüstü! Vergi dairesinde şoke eden teklif
İstanbul'da rüşvete suçüstü! Vergi dairesinde şoke eden teklif İstanbul'da vergi borcu olan bir kişiyi, tehdit ederek rüşvet istediği öne sürülen vergi dairesinde görevli gelir uzmanı ve icra memuru suçüstü yakalandı.
23.04.2024 Gündem
İzmir'den Aydın'a akılalmaz yolculuk! Tanesi 40 bin TL’ye satacaktı, yakalandı
İzmir'den Aydın'a akılalmaz yolculuk! Tanesi 40 bin TL’ye satacaktı, yakalandı Osmanlı dönemine ait 39 gümüş sikke ile İzmir’den Aydın’a tanesini 40 bin TL’den satmaya getiren şüpheli yakalandı.
23.04.2024 Gündem
Elektrik ve gazda mayıs zammı yok
Elektrik ve gazda mayıs zammı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yapılmayacağını söyledi.
20.04.2024 Ekonomi
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi! Tam isabet
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi! Tam isabet Baykar TEBER Güdüm Kiti atış testi yaptı ve hedefi tam isabet vurdu. Bayraktar, AKINCI TİHA, Roketsan tarafından geliştirilen Teber Güdüm Kiti ile gerçekleştirdiği atış testini başarıyla tamamladı.
18.04.2024 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den göz kamaştıran pozlar!
Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den göz kamaştıran pozlar! Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un stil danışmanı eşi Başak Dizer, başarılı kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Ünlü stilist, son olarak yayınladığı beyazlar içerisindeki pozlarıyla göz kamaştırdı.
18.04.2024 Cadde
Milletler Ligi'nde şampiyon kasayı dolduracak! İşte Filenin Sultanları'nı bekleyen para ödülleri
Milletler Ligi'nde şampiyon kasayı dolduracak! İşte Filenin Sultanları'nı bekleyen para ödülleri Milletler Ligi'nin başlamasına sayılı günler kala turnuvada dağıtılacak para rakamları belli oldu. Filenin Sultanları'nın son şampiyon unvanıyla yarışacağı turnuvada kazananlar kasayı dolduracak.
18.04.2024 Voleybol
Kiralık yazlığa onayınız var mı? Yaz sezonu öncesi yazlık piyasasını mercek altına aldık
Kiralık yazlığa onayınız var mı? Yaz sezonu öncesi yazlık piyasasını mercek altına aldık Yazlık sezonu bu yıl yeni düzenleme ile açılıyor. Konutunu turizm amaçlı kiralamak isteyenler; bulunduğu binada tüm kat maliklerinden onay almak zorunda. Bu nedenle müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek.
18.04.2024 Ekonomi
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira Herkes küçük bir kasabaya yerleşerek arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmeyi hayal etmiştir. 20 yıldır çok iyi dost olan dört çift, bunu yapmanın yolunu buldu. Birbirlerine daha yakın yaşamak isteyen arkadaşlar uzun süre plan yaptıktan sonra kendilerine 10 dönümlük arazi üzerinde küçük bir köy inşa etti.
22.04.2024 Yaşam
Bakan Yerlikaya açıkladı: Bayram tatilinde 2 bin 101 düzensiz göçmen yakalandı
Bakan Yerlikaya açıkladı: Bayram tatilinde 2 bin 101 düzensiz göçmen yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatili boyunca mobil göç noktası araçlarıyla gerçekleştirilen 'Kalkan-20' denetimlerinde 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.
17.04.2024 Gündem
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
Biletler tükeniyor
Biletler tükeniyor Ajda Pekkan’ın, 12 Haziran’da Beşiktaş Stadyumu’nda vereceği konserin biletleri tükeniyor.
17.04.2024 Gündem
Gabar'da petrol nasıl çıkartılıyor? CNN Türk "Petrolün başkenti" Şırnak'ta!
Gabar'da petrol nasıl çıkartılıyor? CNN Türk "Petrolün başkenti" Şırnak'ta! Türkiye'nin petrol başkenti olarak anılan Şırnak Gabar'da günlük petrol üretimi 40 bin varilin üzerine çıktı. Yeni hedef ise 100 bin varilin üzerine çıkabilmek. CNN Türk ekipleri Gabar'da o çalışmaları görüntüledi.
16.04.2024 Gündem
Gabar'da petrol nasıl çıkartılıyor? CNN Türk "Petrolün başkenti" Şırnak'ta!
Gabar'da petrol nasıl çıkartılıyor? CNN Türk "Petrolün başkenti" Şırnak'ta! Türkiye'nin petrol başkenti olarak anılan Şırnak Gabar'da günlük petrol üretimi 40 bin varilin üzerine çıktı. Yeni hedef ise 100 bin varilin üzerine çıkabilmek. CNN Türk ekipleri Gabar'da o çalışmaları görüntüledi.
16.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

40 Bin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.