5 Yaş

5 Yaş

Son dakika 5 yaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 5 yaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 5 yaş haber sayfamızda...

5 Yaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.143 5 yaş haberi bulunmuştur.
Çocuklar için cinsiyet eşitliği
Çocuklar için cinsiyet eşitliği AstraZeneca Türkiye, toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemine vurgu yapmak amacıyla İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Itır Erhart ve Bilgi Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlknur Hacısoftaoğlu danışmanlığında İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesindeki BilgiGender iş birliğiyle sürdürdüğü “Benim Adım İnsan” projesini genişletiyor.
22.04.2024 Ekonomi
BM: Gazze'de sıcaklık ve kirlilik nedeniyle su yoluyla bulaşan hastalıklar yayılıyor
BM: Gazze'de sıcaklık ve kirlilik nedeniyle su yoluyla bulaşan hastalıklar yayılıyor Birleşmiş Milletler (UN) Gazze'de temiz suya erişim sıkıntısı ve artan sıcaklıklar nedeniyle su yoluyla bulaşan hastalıkların yayıldığını bildirdi.
15.04.2024 Dünya
Seferihisarlı  çocuklara  Oyun Sokağı
Seferihisarlı çocuklara Oyun Sokağı Seferihisar Belediyesi, Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağı’nı hizmete açtı.
30.03.2024 Ege
İkinci elde fiyat düşüşü durdu! İşte en çok ilan verilen 3 model
İkinci elde fiyat düşüşü durdu! İşte en çok ilan verilen 3 model İlan platformlarında ikinci el araçlar için şubat ayı verileri açıklandı. Yeni yılın ilk aylarından itibaren sıfır araç fiyatları yükselirken ikinci elde fiyatlar halen düşük kalmıştı. Araştırmaya göre şubatta fiyat düşüşü durdu. En çok ilana çıkan araç modelleri de belli oldu. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Gazze’de gıda krizi: Çocuklarda yetersiz beslenme iki katına çıktı
Gazze’de gıda krizi: Çocuklarda yetersiz beslenme iki katına çıktı Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) tarafından yürütülen araştırmalar sonucu Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki çocuklarda yetersiz beslemenin iki katına çıktığı ortaya kondu.
16.03.2024 Dünya
İsmail Yüksek Fenerbahçe'den sonra oynamak istediği takımı açıkladı! 'Çocukluk hayalim'
İsmail Yüksek Fenerbahçe'den sonra oynamak istediği takımı açıkladı! 'Çocukluk hayalim' Sarı-lacivertli futbolcu, İznik Belediyesi tarafından başlatılan 'Genç Tecrübeler Buluşuyor' projesi kapsamında çocuklarla buluştu. Son dönemdeki üstün performansıyla alkış toplayan İsmail Yüksek, Fenerbahçe'den sonra oynamayı hayal ettiği kulübü açıkladı.
12.03.2024 Fenerbahçe
Dünyada 1 milyar insan obez
Dünyada 1 milyar insan obez Dünya genelinde 1 milyardan fazla insanın obezite ile yaşadığı açıklandı. Yetişkinlerde obezite 1 kattan fazla arttı, 5-19 yaş aralığındaki çocuk ve gençlerde de 4’e katlandı.
2.03.2024 Gündem
‘Dünya çapında 1 milyardan fazla insan obez’: Son araştırma sağlıklı beslenme konusunda bize ne söylüyor?
‘Dünya çapında 1 milyardan fazla insan obez’: Son araştırma sağlıklı beslenme konusunda bize ne söylüyor? Bir araştırma, dünya çapında bir milyardan fazla insanın obez olduğunu öne sürdü.
1.03.2024 Dünya
Ateşkes yok tartışması var
Ateşkes yok tartışması var Gazze’de yeni ateşkes çabaları, güç dengeleri ve uyuşmazlıklar nedeniyle sonuçsuz kalıyor. BMGK’da Cezayir’inkini veto eden ABD’nin kendi tasarısının nasıl karşılanacağı merak konusu.
22.02.2024 Dünya
Bir günde dört noktaya ziyaret
Bir günde dört noktaya ziyaret Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, seçim çalışmaları kapsamında bir günde 4 farklı noktayı ziyaret etti, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.
17.02.2024 Ege
‘Kısa Mola’  iyi geldi
‘Kısa Mola’ iyi geldi Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin engelli bireylere hizmet vermek için hayata geçirdiği Kısa Mola Merkezleri, 390 aileye 7 bin 520 kez hizmet verdi.
17.02.2024 Ege
İkinci el araçlar yüzde 50'den fazla kazandırdı! İşte en çok talep gören 5 model
İkinci el araçlar yüzde 50'den fazla kazandırdı! İşte en çok talep gören 5 model Geçtiğimiz yıl ikinci el araç fiyatları yüzde 56 oranında değer kazandı. Bu 12 aylık enflasyon ortalamasının da üzerinde gerçekleşti. Yani ikinci el araç piyasası geçtiğimiz yıl enflasyonun üzerinde kazanç sağladı.
30.01.2024 Ekonomi
Araç alacaklara önemli uyarı! Fiyatlar yüzde 25 düştü
Araç alacaklara önemli uyarı! Fiyatlar yüzde 25 düştü Geçtiğimiz yılın ilk yarısında sert yükseliş gösteren otomobil fiyatları ağustos ayı sonrasında düşüşe geçmişti. 2023 yılının son aylarında enflasyondan arındırıldığında otomobil fiyatlarında reel bazda düşüşler dikkat çekmişti. İkinci elde model yılına göre hangi araçlarda fiyat artışları daha fazla oldu? Yeni yılın gelmesiyle birlikte piyasada son durum ne?
27.01.2024 Ekonomi
İnci Taneleri Nergis kimdir? İnci Taneleri dizisinin Nergis'i Yasemin Baştan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
İnci Taneleri Nergis kimdir? İnci Taneleri dizisinin Nergis'i Yasemin Baştan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kanal D'nin yeni dizisi İnci Taneleri bu akşam seyirci ile buluşuyor. Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrollerinde yer aldığı İnci Taneleri bu akşam ilk bölüm ile ekranlarda olacak. Tanıtım filmleri ile dikkatleri üzerine çeken ve günlerce konuşulan İnci Taneleri oyuncuları ve karakterleri gündeme geldi. Bu isimlerden biri de başarılı oyuncu Yasemin Baştan'ın canlandırdığı Nergis karakteri oldu. Yasemin Baştan İnci Taneleri dizinde Nergis karakteri ile sevenleriyle buluşacak. Peki, İnci Taneleri Nergis kimdir? İnci Taneleri dizisinin Nergis'i Yasemin Baştan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte Güven Kıraç dizileri ve filmleri...
25.01.2024 Bilgi Rehberi
Hastanelerde yoğunluk hızla artıyor! Prof. Dr. Tevfik Özlü'den açıklama geldi
Hastanelerde yoğunluk hızla artıyor! Prof. Dr. Tevfik Özlü'den açıklama geldi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, şu sıralarda hem polikliniklere hem de acil servislere viral solunum yolu enfeksiyonu ile başvuran hasta sayısında ciddi artış olduğunu belirterek, “'Nezledir, griptir geçer’ denilir ve zatürree atlanırsa sonuç üzücü olabilir.
19.01.2024 Gündem
Sıfır ve ikinci elde en çok talep gören modeller belli oldu! Bayiler liste fiyatlarını güncelledi
Sıfır ve ikinci elde en çok talep gören modeller belli oldu! Bayiler liste fiyatlarını güncelledi 2023 yılının son 4 ayında sıfır ve ikinci elde görülen fiyat düşüşleri ile birlikte araç almak isteyenler açısından büyük fırsat oluşmuştu. Şu anda sıfır araçlarda halen kampanyalar sürerken, bazılarında ise bu kampanyalar sonlandı. Yeni yılın gelmesi ile birlikte bayiler liste fiyatlarında güncellemeye gitti.
19.01.2024 Ekonomi
Uyku, öğrenmeyi kolaylaştırıyor
Uyku, öğrenmeyi kolaylaştırıyor Düzenli uyku, çocuklarda kalıcı, hızlı öğrenmeyi sağladığı gibi akademik başarıyı artırıyor. Öğle uykusu da öğrenmeyi olumlu etkiliyor. Kaliteli uyku için sessizlik, ışık, oda sıcaklığı çok önemli. Elektronik cihazlar ise dikkati dağıtarak uykuyu bozuyor.
10.01.2024 Eğitim
İstanbul’da günde 300 hasta geliyor
İstanbul’da günde 300 hasta geliyor Kış mevsiminde artan enfeksiyonlar sebebiyle yoğun bakımlarda yer sıkıntısı yaşanmaya başlandı. Buna bir de acil durum hastaları, kronik son evre kanser hastaları, aylarca bakım görmesi gereken palyatif hastalar eklenince günde ortalama 200-300 hasta için yoğun bakım talebi oluştu.
6.01.2024 Gündem
Ne botoks ne dolgu, ağaç gibisi yok! Yeşil alan, 2.5 yaş gençleştiriyor!
Ne botoks ne dolgu, ağaç gibisi yok! Yeşil alan, 2.5 yaş gençleştiriyor! Yeni bir bilimsel araştırmaya göre, yeşil alanların yakınında yaşayan insanlar, biyolojik olarak 2.5 yaş daha genç görünme potansiyeline sahip.
2.01.2024 Dünya
Dünya nüfusu 75 milyon arttı
Dünya nüfusu 75 milyon arttı ABD Nüfus Sayımı Bürosu, dünya nüfusunun 2023’te 75 milyon arttığını ve 1 Ocak 2024 itibarıyla 8 milyara ulaşacağını duyurdu.
30.12.2023 Dünya
Yeni yıl öncesi araç almak isteyenler dikkat: Fiyatlar maliyetin altına indi!
Yeni yıl öncesi araç almak isteyenler dikkat: Fiyatlar maliyetin altına indi! Yaz ayları itibarıyla özellikle ikinci el piyasasında yaşanan düşüşlerin etkisiyle birlikte fiyat anlamında önemli değişimler yaşanmıştı. Özellikle eylül ve ekim aylarında da fiyatlarda gerileme sürdü ve otomobil almak isteyenler fiyatların daha da düşeceği öngörüsüyle beklemeye başladı.
23.12.2023 Ekonomi
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Türkiye’deki durumu açıkladı: ‘Zatürre arttı ama salgın yok’
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Türkiye’deki durumu açıkladı: ‘Zatürre arttı ama salgın yok’ Çin’de çocuklar arasında zatürre salgını yaşanırken Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, “Türkiye’de salgın boyutunda olmasa da zatürre vakalarında artış görülüyor” dedi.
28.11.2023 Gündem
'O gün Çağatay Ulusoy olmasaydı! Korkunç bir akşamdı'
'O gün Çağatay Ulusoy olmasaydı! Korkunç bir akşamdı' Hazal Kaya'nın, 'Adını Feriha Koydum' dizisinde başrolü paylaştığı ve sonrasında yakın dost olduğu Çağatay Ulusoy'la hiç bilinmeyen bir anısı yıllar sonra ortaya çıktı. Güzel oyuncu, 2019'da oğlu Fikret Ali'ye dokuz aylık hamileyken evlerinde çıkan yangında yaşadığı korku dolu anları anlattı.
23.11.2023 Cadde
Bu semptomlara dikkat! Prof. Dr. Özlü uyardı: Her yaşta ölümcül olabilir
Bu semptomlara dikkat! Prof. Dr. Özlü uyardı: Her yaşta ölümcül olabilir Karadeniz Teknik Üniversitesi’(KTÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Covid-19 pandemisi sırasında ölenlerin büyük kısmının zatürre gelişen olgularda meydana geldiğini belirterek uyardı.
12.11.2023 Gündem
Pazarlama evreni herkesi kapsıyor
Pazarlama evreni herkesi kapsıyor "Bireyselden kurumsala, tüm hedef kitleyi kapsayan, müşteri odaklı büyük bir ekosistem oluşturduk. Müşteri memnuniyetinde son 3 yılın en yüksek seviyesine ulaştık..."
10.11.2023 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

5 Yaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.