500

500

Son dakika 500 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 500 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 500 haber sayfamızda...

500

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 114.517 500 haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri yarın satışa sunuluyor! İşte fiyatlar
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri yarın satışa sunuluyor! İşte fiyatlar Trendyol Süper Lig'de cumartesi günü oynanacak dev karşılaşmanın biletleri yarın satışa çıkarılıyor.
25.04.2024 Fenerbahçe
31. DÖNEM POMEM sınav başvuru ücreti ödeme nasıl yapılır? Yeni dönem POMEM sınav tarihi & başvuru ücreti...
31. DÖNEM POMEM sınav başvuru ücreti ödeme nasıl yapılır? Yeni dönem POMEM sınav tarihi & başvuru ücreti... Polis Meslek Eğitim Merkezleri sınavı için başvurular alındı. Lisans mezunu (6.000) erkek ve (1.500) kadın olmak üzere toplam (7.500) öğrenci alımına ilişkin sınav başvuru ücretleri yatırılıyor. Polis Akademisi tarafından 31. dönem POMEM sınavı ne zaman yapılacak?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Faiz kararı belli oldu: Ekonomist Bayram'dan dolar ve altın için yeni tahmin
Faiz kararı belli oldu: Ekonomist Bayram'dan dolar ve altın için yeni tahmin Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki dolar ve altında beklentiler neler? Ekonomist Muhammet Bayram tahminlerini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar'
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar' Amerikalı yetkililer, Ukrayna’nın Washington’ın gizlice verdiği uzun menzilli füzeleri ülkeyi işgal eden Rus güçlerine karşı kullandığını teyit etti.
25.04.2024 Dünya
Profesöre, Paris yolunda hırsızlık şoku
Profesöre, Paris yolunda hırsızlık şoku Hatay’da yaşayan Profesör Dr. Mustafa Zortuk, tatil amaçlı gitmek istediği Paris yolculuğu öncesinde hırsızlık şoku yaşadı.
25.04.2024 Gündem
Kurşun izleri hala kapıda! 500 Türk'ün katledildiği 'ölüm çiftliği'
Kurşun izleri hala kapıda! 500 Türk'ün katledildiği 'ölüm çiftliği' Adana'da Camili köyü basılarak 500 Türk'ün katledilmesinin izleri bir çiftlikte hala dün gibi duruyor.
25.04.2024 Gündem
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı Yerli ve milli Bayraktar TB3'te 30. test uçuşu da başarıyla gerçekleşti. Baykar resmi sosyal medyasından uçuşu paylaştı. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
Bodrum'da sezonda günlük 1 milyon liraya kiralık villa
Bodrum'da sezonda günlük 1 milyon liraya kiralık villa Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.
24.04.2024 Haberler
Sürpriz hediye! Erdoğan talimat verdi: Kesinlikle bana unutturmayın
Sürpriz hediye! Erdoğan talimat verdi: Kesinlikle bana unutturmayın Ankara'da lösemiye yakalandıktan sonra resim yapmaya başlayan ve hastalığı yenen Buğlem Yılmaz (12), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, annesi Tenzile Erdoğan ile çekilen fotoğrafın karakalem çalışmasını hediye etti.
24.04.2024 Gündem
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı!
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı! Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
'Ters laleler' çiçek açtı! Zarar verenlere 244 bin 315 lira ceza
'Ters laleler' çiçek açtı! Zarar verenlere 244 bin 315 lira ceza Hakkari'de 'hüznün sembolü' olarak bilinen, koruma altındaki ters laleler çiçek açtı.
24.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali...
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali... Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 313 gündür haber alınamayan ve dün evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartları bulunan Korhan Berzeg’e (84) ait olduğu düşünülen kemik parçası, DNA analizi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Kemiğin Berzeg’e ait olup olmadığını belirlenmesi için de İngiltere’de yaşayan kızından DNA örneği alınacak.
24.04.2024 Gündem
Soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor
Soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bereketli Amik Ovası'nda soğan hasadı başladı. Sıcak havada zorlu şartlarda sökülen soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor.
24.04.2024 Ekonomi
Kısa vadeli dış borç stoku geriledi
Kısa vadeli dış borç stoku geriledi Şubat sonu itibarıyla, kısa vadeli dış borç stoku 2023 yıl sonuna göre %0,9 oranında azalışla 173,6 milyar ABD doları oldu.
24.04.2024 Uzmanpara
ABD Adalet Bakanlığı, cinsel taciz kurbanlarına 138,7 milyon dolar ödeyecek
ABD Adalet Bakanlığı, cinsel taciz kurbanlarına 138,7 milyon dolar ödeyecek ABD Adalet Bakanlığı, ulusal jimnastik takımının doktoru Larry Nasser’ın kurbanlarına 138,7 milyon dolar tazminat ödeyecek.
24.04.2024 Dünya
Taciz ateşi açan PKK'lı teröristler öldürüldü
Taciz ateşi açan PKK'lı teröristler öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
24.04.2024 Gündem
Tesla'nın ilk çeyrek net geliri düştü
Tesla'nın ilk çeyrek net geliri düştü Tesla'nın ilk çeyrek net geliri %55 düştü, ancak şirketin yeni ve daha uygun fiyatlı araçların üretimini hızlandıracağını açıklamasıyla seans sonrası işlemlerde hisse senedi fiyatı yükseldi.
24.04.2024 Uzmanpara
Mesaide müdür, tatilde çoban! Kravatı çıkarıp kepeneğini giyip dağlara çıktı
Mesaide müdür, tatilde çoban! Kravatı çıkarıp kepeneğini giyip dağlara çıktı Aydın’ın en çok sevilen kurum müdürlerinden biri olan Aydın İş ve İşçi Bulma Kurumu’nun Müdürü Rahmi Terzi, mütevazi yaşantısı ve özüne olan bağlığı ile görenleri şaşırtıyor. Yıllık iznini doğup büyüdüğü Kahramanmaraş’ta değerlendiren Terzi, çobanlık mesleğini sürdüren ailesine yardımcı oluyor.
24.04.2024 Gündem
Ali Yerlikaya duyurdu: 16 ilde Sibergöz operasyonları
Ali Yerlikaya duyurdu: 16 ilde Sibergöz operasyonları 16 ilde siber suçlulara karşı düzenlenen Sibergöz operasyonlarında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Operasyonların detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.
24.04.2024 Gündem
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem!
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren trafik sigortasında yeni dönem mayıs ayı itibarıyla başlıyor. Buna göre trafik sigortasında aylık artış maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki yeni dönem fiyatları nasıl etkileyecek? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye açıkladı. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel dün TBMM resepsiyonunda sürpriz bir şekilde bir araya geldi. Erdoğan, kendisinden görüşme talebinde bulunan Özel ile buluşması için “Haftaya görüşeceğiz” dedi.
24.04.2024 Gündem
Yasaklı ‘tarım ilacı’ hilesi boşa çıkarıldı
Yasaklı ‘tarım ilacı’ hilesi boşa çıkarıldı ‘Boya katkı maddesi ve kozmetikte kullanılacak’ beyanıyla Çin’den ithal edilen ancak şişelenerek bitki koruma ürünü haline getirilen 20 ton yasaklı maddeyi Tarım ve Orman Bakanlığı yakaladı.
24.04.2024 Ekonomi
Almanya Cumhurbaşkanına mangal başında vize ricası! 'Çözün bu işi'
Almanya Cumhurbaşkanına mangal başında vize ricası! 'Çözün bu işi' Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Türkiye-Almanya Dostluk Anlaşması’nın 100. yıldönümü dolayısıyla 3 günlük resmi ziyareti kapsamında önceki gün İstanbul’daydı.
24.04.2024 Gündem
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz'
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz' Özel sektördeki işinden istifa ederek topraksız tarım yapmaya başlayan Ziraat Yüksek Mühendisi Mesut Can, bu işin oldukça kazançlı olduğunu söylüyor. İşin ve pazarın iyi bilinmesi gerektiğine vurgu yapan Can, "20 bin marulu çöpe atanların da olduğunu da biliyorum" diyerek topraksız tarımdan yüzde 500 nasıl kar ettiğini anlattı.
24.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

500 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.