İstihare Namazı Nasıl Kılınır, Kaç Rekat? İstihareye Nasıl Yatılır? İstihare Duası Okunuşu ve Anlamı
İstihare Namazı Nasıl Kılınır, Kaç Rekat? İstihareye Nasıl Yatılır? İstihare Duası Okunuşu ve Anlamı İstihare namazı kişinin evlilik, iş veya herhangi bir şeyin hayırlı olup olmadığını anlamak içi kıldığı namazdır. Kişi kendisi hakkındaki gerçekleşmesi beklenen olayları merak ederek istihareye yatar. İstihare namazı toplam 2 rekattır. Özellikle uyumadan önce kılınması gerekir. Namaz sonlandırıldığında hemen istihare duası okunmalıdır. Kılınışı oldukça kolay olan bu namaz kadınlar veya erkekler tarafından kılınabilir. İstihare namazı nasıl kılınır? istihareye nasıl yatılır? İstihare duası ve anlamı ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
25.09.2023 Dini Bilgiler
Abdest nasıl alınır? Hangi durumlarda teyemmüm alınır?
Abdest nasıl alınır? Hangi durumlarda teyemmüm alınır? Mübarek Kandil gününde ibadet yapmak için hazırlananlar, öncelikle abdest nasıl alınır araştırıyor. Her ibadet öncesi temizlik önemlidir. Böylelikle abdest almak gerekir. İşte İslam alemi için büyük önem taşıyan abdest alma şekli...
7.03.2019 Gündem
Hemoroid nedir, Hemoroid nasıl tedavi edilir?
Hemoroid nedir, Hemoroid nasıl tedavi edilir? Halk arasında basur olarak bilinen hemoroid yaşam kalitemizi düşürüyor
6.05.2015 Genel Sağlık
Kadınlarda genital estetik operasyonlar
Kadınlarda genital estetik operasyonlar Refah düzeyinin artması, iletişim ve tıp teknolojilerinin gelişmesi, ameliyat ve sonrası ile ilgili sorunların azalması ve medyanın konuyla daha fazla ilgilenmesi dünyada estetik ameliyatların giderek artmasına neden olmuştur.
12.12.2014 Estetik
Vajina estetiği hakkında bilinmeyenler!
Vajina estetiği hakkında bilinmeyenler! Genital organlarla ilgili estetik ameliyatlar giderek artıyor. İşte bu konuda bilmek isteyecekleriniz...
7.07.2010 Kadın Sağlığı
İnsan yaşadığı yere benzer
İnsan yaşadığı yere benzer "Fabrikalarında çalıştım, hapishanelerinde yattım memleketimin... Memleketimi sevdim, insanlarını sevdim ama beni çok yıprattılar, hâlâ da seviyorum memleketimi. Hırsızı sevmem, uğursuzu sevmem. Alın teriyle, namusuyla çalışan insanları ve ağaçları severim"
1.05.2004 Pazar