Ahbap

Ahbap

Son dakika AHBAP haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AHBAP gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AHBAP haber sayfamızda...

Ahbap

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 940 ahbap haberi bulunmuştur.
Hatay’a 30 okul yaptıracaklar
Hatay’a 30 okul yaptıracaklar Deprem döneminde AHBAP Derneği’yle yardımlarda bulunan Haluk Levent, son olarak Hatay’a 30’a yakın okulun yapılmasına vesile olacak.
14.03.2024 Cadde
Haluk Levent, Hatay'da 30'a yakın okul yaptıracak!
Haluk Levent, Hatay'da 30'a yakın okul yaptıracak! 6 Şunat 2023'te Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerin ardından ünlü şarkıcı Haluk Levent, afet bölgesine en çok yardım götüren ünlülerden biri olmuştu. Levent'in yaptığı yeni bir iş birliği anlaşmasıyla depremde en büyük hasarı alan şehirlerden biri olan Hatay'a 30'a yakın okul açacağı ortaya çıktı.
14.03.2024 Cadde
CHP Genel Başkanı Özel: Milliyetçiliğimize laf ettirmem
CHP Genel Başkanı Özel: Milliyetçiliğimize laf ettirmem CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Bursa aday tanıtım toplantısına katıldı.
1.03.2024 Gündem
Can Bonomo: Bu kadar aşık olacağımı tahmin etmezdim!
Can Bonomo: Bu kadar aşık olacağımı tahmin etmezdim! Oyuncu Öykü Karayel ile mutlu birlikteliğini 2018'de evlilikle taçlandıran Can Bonomo, 2021'de oğulları Roman'ı kucağına almıştı. Her fırsatta Roman'a olan sevgisini dile getiren ünlü şarkıcı, "Oğlum inanılmaz bir şey" dedi.
28.02.2024 Cadde
Haluk Levent'i dolandırıcılıkla suçlayan Deniz Akkaya için hapis talebi
Haluk Levent'i dolandırıcılıkla suçlayan Deniz Akkaya için hapis talebi Sanatçı Haluk Levent hakkında sosyal medyadan ‘depremzedelerin parasını çalıyor', ‘nitelikli dolandırıcı' şeklinde paylaşımlar yapan eski manken Deniz Akkaya'ya yönelik iddianame hazırlandı.  Akkaya'nın 3,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
26.02.2024 Gündem
‘Müzik susmasın bağışlansın’
‘Müzik susmasın bağışlansın’ Haluk Levent, şehit haberleri ve felaketlerden sonra konserlerin ertelenmesine tepki gösterdi. Şarkıcı, “Müzik susmasın, konserden elde edilen gelir şehit ailelerine bağışlansın” dedi.
19.02.2024 Cadde
Memleket Partisi'nin İBB başkan adayı belli oldu
Memleket Partisi'nin İBB başkan adayı belli oldu Memleket Partisi'nin aday tanıtım toplantısı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin katılımıyla Eyüpsultan'da gerçekleştirildi. Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Cüneyt Oğuz olarak açıklandı.
17.02.2024 Gündem
Gürsel Tekin, CHP'den istifa etti
Gürsel Tekin, CHP'den istifa etti Eski CHP Milletvekili Gürsel Tekin partisinden istifa ettiğini duyurdu. Tekin, istifa açıklamasında partisi için çok sert ifadeler kullandı.
13.02.2024 Haberler
CHP'de Gürsel Tekin'in ardından peş peşe istifalar
CHP'de Gürsel Tekin'in ardından peş peşe istifalar Eski CHP Milletvekili Gürsel Tekin partisinden istifa ettiğini duyurdu. Tekin, istifa açıklamasında partisi için çok sert ifadeler kullandı. Öte yandan CHP'den iki istifa daha yaşandı.
13.02.2024 Gündem
CHP Hatay’ı teklif etti Haluk Levent reddetti
CHP Hatay’ı teklif etti Haluk Levent reddetti CHP’nin, Lütfü Savaş’ın adaylığını geri çekip çekmeyeceği merakla beklenen Hatay için müzisyen Haluk Levent’e teklif götürdüğü ancak reddedildiği ortaya çıktı. Parti Sözcüsü Yücel ise Levent’e kurumsal düzeyde bir teklif yapılmadığını söyledi.
13.02.2024 Gündem
CHP'de Hatay krizi! Lütfü Savaş'ın yerine adaylık teklif edilen Haluk Levent'ten cevap geldi
CHP'de Hatay krizi! Lütfü Savaş'ın yerine adaylık teklif edilen Haluk Levent'ten cevap geldi CHP'de Hatay adaylığıyla ilgili tartışma sürüyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a gelen tepkilerin ardından CHP'nin ünlü sanatçı Haluk Levent'e adaylık teklif ettiği ortaya çıktı. Ünlü sanatçı sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.
12.02.2024 Gündem
Şehit ailesine destek olan Hasan Can Kaya: İnsanlık görevimizdi!
Şehit ailesine destek olan Hasan Can Kaya: İnsanlık görevimizdi! Hasan Can Kaya önceki akşam Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Kaya, çıkışta geçtiğimiz günlerde Haluk Levent ile birlikte şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in çadırda yaşayan ailesine ev aldıklarına dair sorular karşısında mütavizi bir tavır sergiledi.
22.01.2024 Cadde
Haluk Levent sözünü tuttu
Haluk Levent sözünü tuttu AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, komedyen Hasan Can Kaya ile Pençe Kilit Hârekatı bölgesindeki çatışmada hayatını kaybeden sözleşmeli er Müslüm Özdemir’in depremzede ailesine ev aldıklarını açıkladı.
20.01.2024 Cadde
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi Eskişehir’de 25 yıllık belediye başkanlığı döneminin sonuna gelen ve yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen, aday tanıtım toplantısında partisi CHP’yi eleştirdi.
15.01.2024 Haberler
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi Eskişehir’de 25 yıllık belediye başkanlığı döneminin sonuna gelen ve yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen, aday tanıtım toplantısında partisi CHP’yi eleştirdi.
15.01.2024 Gündem
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ertelenen Süper Kupa finaliyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ertelenen Süper Kupa finaliyle ilgili ilk açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ödüller ile Türkiye'nin değerlerine sahip çıkıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ertelenen Süper Kupa finali ile ilgili olarak da açıklama yaptı.
30.12.2023 Gündem
Gazze için söylediler
Gazze için söylediler Haluk Levent, ‘Gazze Destek Konseri’ için sahne aldı. Etkinlikten elde edilen gelir, Gazze’deki çocuklara destek amaçlı kullanılacak.
19.12.2023 Cadde
Şarkılar Filistinli çocuklar için
Şarkılar Filistinli çocuklar için Haluk Levent bu akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde şarkılarını Gazze için söyleyecek! Ahbap Derneği’nin kurucusu olan ve pek çok yardım kampanyasına imza atan Levent’e gecede ünlü isimler de eşlik edecek.
17.12.2023 Kültür Sanat
'Sessiz sakin kuytu köşede ikna olursa evlenirim!'
'Sessiz sakin kuytu köşede ikna olursa evlenirim!' Oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz ekim ayında sır gibi sakladığı sevgilisinden bebek beklediğini duyurmuştu. İlk kez anne olmaya hazırlanan Vuslateri, "Ankara'ya yerleştiği" haberlerine açıklık getirirken, "Doğum öncesi düğün olacak mı?" sorsunu da cevapladı.
16.12.2023 Cadde
Erdoğan’dan MKYK’da yerel seçim değerlendirmesi: Listelerde ahbap dost izi olmayacak
Erdoğan’dan MKYK’da yerel seçim değerlendirmesi: Listelerde ahbap dost izi olmayacak Her ilde kazanabilecek isimleri adaylar göstereceklerini belirten Erdoğan, “Listelerde ahbap, dost, akraba ilişkisinin izi olmayacak” dedi. Erdoğan, hakem Meler’i yumruklayan Faruk Koca’nın ihraç süreci için ise “Bu davranışın bizde affı olamaz” dedi.
14.12.2023 Gündem
Haluk Levent, Gazze'ye destek için sahneye çıkacak
Haluk Levent, Gazze'ye destek için sahneye çıkacak Kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği ile imza attığı yardım çalışmalarıyla adından söz ettiren Haluk Levent, 17 Aralık’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde Gazze’ye destek konseri verecek.
13.12.2023 Cadde
Sanat listeleri neye yarar?
Sanat listeleri neye yarar? Sanat eleştirmeni Jerry Saltz’ın “saçmalık” dediği “yılın listeleri”ni alanında uzman isimlere sorduk... Manipülatif olduğunu söyleyenler çoğunlukta olsa da sanat gündemini takip etmeye yaradığını düşünen de var.
8.12.2023 Kültür Sanat
Haluk Levent'ten Gazze'ye destek konseri
Haluk Levent'ten Gazze'ye destek konseri Kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği ile yaptığı yardım çalışmalarıyla adından söz ettiren sanatçı Haluk Levent, 17 Aralık’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde Gazze’ye destek konseri vereceğini açıkladı.
30.11.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ahbap ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.