Air

Air

Son dakika Air haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Air gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Air haber sayfamızda...

Air

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.171 air haberi bulunmuştur.
SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de öğrencilerle bir araya geldi
SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de öğrencilerle bir araya geldi Türk Hava Kuvvetleri gösteri timi SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde öğrencilerle buluşarak tecrübelerini aktardı.
26.04.2024 Gündem
Norveçli havayolu şirketi Norwegian Air, artık İstanbul Havalimanı'na da uçuyor
Norveçli havayolu şirketi Norwegian Air, artık İstanbul Havalimanı'na da uçuyor Norveçli havayolu şirketi Norwegian Air, İGA İstanbul Havalimanı uçuşlarına başladı. İGA İstanbul Havalimanı’na uçan havayolu firması 102'ye çıktı.
17.04.2024 Ekonomi
THY rekora uçtu
THY rekora uçtu 2023’te gelirde 20.9 milyar dolar, kârda 2.9 milyar dolar, yolcuda 83.4 milyon kişi ile rekorlar dolu yılı geride bırakan THY, ‘güçlü büyümeye devam’ mesajı verdi.
5.04.2024 Ekonomi
Turizmde Türklerle atağa kalkıyor
Turizmde Türklerle atağa kalkıyor Turizmde atağa kalkan Özbekistan, Türk yöneticilerin deneyiminden yararlanıyor. Önemli oteller ve Air Samarkand, Türk yöneticilerle hızlı büyüyor.
31.03.2024 Ekonomi
Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti!
Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti! İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy'un pahalı saatlere olan tutkusu biliniyor. Esmersoy'un saat koleksiyonunda olan saatlerin fiyatları duyanları şaşkına çevirdi.
20.03.2024 Cadde
4. kez ‘Yılın Havalimanı’
4. kez ‘Yılın Havalimanı’ Dünya havacılık sektörünün prestijli yayınlarından ve havacılık sektörünün tüm ana kategorilerini ödüllendiren tek uluslararası etkinlik olan ‘Air Transport Awards’ta ödüller sahiplerini buldu. ‘Yılın Havalimanı’ ödülünün sahibi bu yıl da İGA İstanbul Havalimanı oldu.
19.03.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'na yeni ödül
İstanbul Havalimanı'na yeni ödül İGA İstanbul Havalimanı, “Air Transport Awards 2024”ten “Yılın Havalimanı” ödülüyle döndü. Havalimanı işletmeye başladığı 5 yıl içinde 4 kez aldığı ödülle büyük bir başarıya imza attı.
18.03.2024 Ekonomi
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi'
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi' Uçakta sigara içmek istediği için kabin görevlileriyle tartışan yolcuların haberleri zaman zaman gündemde kendine yer bulabiliyor. Günümüz hava yolu taşımacılığında yasak olsa da geçmişte bu durum biraz farklıydı. Hatta sigara içmenin yasaklanması, dünyanın en ilginç hava yolu şirketlerinden birinin ortaya çıkmasına bile neden oldu.
16.03.2024 Yaşam
Pilotlar 28 dakika uyuyakaldı! Skandal açıklama: Karım yüzünden oldu
Pilotlar 28 dakika uyuyakaldı! Skandal açıklama: Karım yüzünden oldu Endonezya'da Batik Air're ait bir yolcu uçağının iki pilotun bir uçuşun ortasında 28 dakika uyuyakaldı. Uçak kısa süreliğine rotasından saptı. Pilotlar açığa alınırken, Batik Air hakkında soruşturma başlatıldı.
11.03.2024 Dünya
Pilotları yarım saat uyuyan yolcu uçağı rotasından saptı; bakanlık soruşturma başlattı
Pilotları yarım saat uyuyan yolcu uçağı rotasından saptı; bakanlık soruşturma başlattı Raporda, uyuya kalan ikinci pilotun bir aylık ikizleri olduğu ve "karısının bebeklere bakmasına yardım etmek için uykusuz kaldığı" kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
11.03.2024 Dünya
Ruslardan ‘ucuz Türkiye’ye’ akın
Ruslardan ‘ucuz Türkiye’ye’ akın Rusya Tur Endüstrisi Birliği ATOR, Türkiye turlarının geçen yıla kıyasla yüzde 10 ile 20 arasında değişen oranlarda ucuzladığını açıkladı.
9.03.2024 Ekonomi
NATO'dan nefes kesen paylaşım! Türk F-16'ları Romanya semalarında
NATO'dan nefes kesen paylaşım! Türk F-16'ları Romanya semalarında NATO X sosyal medya hesabından Romanya semalarında 'intercept-önleme' tatbikatı icra edildiğini duyurdu ve çok sayıda fotoğraf paylaştı. Gövde gösterisinde Türkiye'ye ait F-16'lar öne çıktı.
7.03.2024 Dünya
Roca’dan Akıllı Klozet Teknolojisi
Roca’dan Akıllı Klozet Teknolojisi Tasarımı günümüzün ihtiyaçlarına göre yeniden yorumlayan Roca, In-Wash® In-Tank® akıllı klozet ile son teknolojiyi banyolara taşıyor.
26.02.2024 Mimarlık
Kuala Lumpur-Sabiha Gökçen seferini yapan ilk uçak Havalimanı’nda törenle karşılandı
Kuala Lumpur-Sabiha Gökçen seferini yapan ilk uçak Havalimanı’nda törenle karşılandı Sabiha Gökçen'den ilk uzun menzilli destinasyon 10 saat ile Malezya oldu. 9 Şubat 2024 tarihinde başlayan Kuala Lumpur (KLIA) - İstanbul (SAW) hattı haftada dört sefer yapılıyor. Batik Air’in bugüne kadarki en uzun menzilli uçuşuyla İstanbul’a gelen yolcular terminalde çiçek ve lokumla karşılandı.
10.02.2024 Vitrin
Karabağ’da 30 yıl sonra ilk seçim!
Karabağ’da 30 yıl sonra ilk seçim! Azerbaycan, cumhurbaşkanını seçmek üzere sandık başına gidiyor. Geçtiğimiz eylül ayındaki operasyon sonrası Bakü yönetimine geçen Karabağ’da da 30 yıl sonra ilk kez sandık kuruldu.
7.02.2024 Dünya
ABD’nin California eyaletini şiddetli fırtına vurdu: En az üç ölü
ABD’nin California eyaletini şiddetli fırtına vurdu: En az üç ölü ABD’nin California eyaletinde etkili olan atmosferik nehir fırtınası sonucu en az üç kişi ağaç devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.
6.02.2024 Dünya
Garajında Soğuk Savaş'tan kalma nükleer füze buldu!
Garajında Soğuk Savaş'tan kalma nükleer füze buldu! Yetkililer, aldıkları telefon karşısında şaşkına döndü. Soğuk Savaş yıllarında kullanılan nükleer füze, bir adamın garajında bulunmuştu. Garajın sahibi roketi bir müzeye bağışlamak istiyordu ve silahın ölen komşusuna ait olduğunu ve bir emlak satışından alındığını anlatıyordu.
3.02.2024 Dünya
OGM'nin filosuna 4 yeni yerli uçak geliyor
OGM'nin filosuna 4 yeni yerli uçak geliyor Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, 2023'te yerli 2 yangın söndürme helikopteri, 4 yangın söndürme uçağı ile 1 keşif uçağının eklendiği filoya bu yıl 4 uçak ve 1 helikopterin daha geleceğini söyledi. Karacabey, İnsansız Hava Araçları (İHA) ile yerli hava gücü sayısının 2024'te toplamda 19'a ulaşacağını belirtti.
25.01.2024 Ekonomi
Yalnız turistlere İstanbul tavsiyesi
Yalnız turistlere İstanbul tavsiyesi Yabancı turistlerin yorumlarına bakarak hazırlanan “Yalnız seyahat edenler için en iyi 20 Avrupa şehri” listesinde İstanbul üçüncü sırada yer aldı.
21.01.2024 Dünya
Aşk belgelendi! Birbirlerinin gözlerinin içine bakarak yürüdüler
Aşk belgelendi! Birbirlerinin gözlerinin içine bakarak yürüdüler Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipta, geçtiğimiz gece katıldığı galada İngiliz aktör Callum Turner’la samimi bir şekilde dans ederken görüntülenmişti. Yakın çevreleri tarafından yeni bir ilişkiye başladıkları söylenen ikilinin aşkı belgelendi.
16.01.2024 Cadde
Gambiya Milli Takımı’nın uçağı acil iniş yaptı
Gambiya Milli Takımı’nın uçağı acil iniş yaptı Afrika Uluslar Kupası’nda Fildişi Sahilleri'ne doğru yola çıkan Gambiya Milli Takımı’nın uçağı oksijen yetersizliği sebebiyle kalkıştan kısa bir süre sonra acil iniş yaptı.
13.01.2024 Dünya
Süper Lig'in iki yıldızı ölümden döndü! Gambiya uçağında korku dolu anlar, Beşiktaş'tan açıklama geldi
Süper Lig'in iki yıldızı ölümden döndü! Gambiya uçağında korku dolu anlar, Beşiktaş'tan açıklama geldi Gambiya Milli Takımı, Afrika Kupası için Fildişi Sahili'ne giderken ölümden döndü. Beşiktaş'ta forma giyen Omer Colley ve Ankaragücü'nde oynayan Ali Sowe'un de yer aldığı uçakta birçok futbolcu bilincini kaybedip bayıldı.
11.01.2024 Dünyadan Futbol
İşte Togg'un merakla beklenen yeni modeli! Dünya sahnesine çıktı
İşte Togg'un merakla beklenen yeni modeli! Dünya sahnesine çıktı Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, 2019 yılında ön gösterimini yaptığı doğuştan elektrikli ikinci akıllı cihazının güncel halini T10F ismiyle dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2024’te dünya kamuoyuyla paylaştı. T10F'nin özellikleri de belli oldu.
10.01.2024 Ekonomi
Gökyüzünde kan donduran plan! İşten atılınca katliam yaptı
Gökyüzünde kan donduran plan! İşten atılınca katliam yaptı Herkes için sıradan başlayan bir gündü. Biletlerini gişeden aldılar, bavullarını teslim ettiler ve kontrol noktasından geçerek uçaklarına bindiler. Tüm bu olağan akış içinde ise gözden kaçan bir detay, korkunç bir intikam planı vardı. İşte dünya havacılık tarihinde bile değişikliğe yol açan kan donduran olayın perde arkası.
4.01.2024 Yaşam
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film Dünyanın en iyi filmlerinin yer aldığı IMDb Top 250 film listesinde yerli ve yabancı filmler bulunuyor. Aksiyondan maceraya, bilim kurgudan fantastiğe, komediden drama kadar çeşit çeşit filmlerin yer aldığı listede dünya genelinde kültleşmiş durumda. Dünyanın en iyi filmleri IMDb Top 250 listesinde yayınlanmaktadır. İzlendiğinde kendine hayran bırakan filmler gelmiş geçmiş en iyi yapımlar arasında yer alıyor. Gelmiş geçmiş en iyi 250 film önerisi için “IMDb Top 250 Film Listesi 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Air ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.