Akıllı

Akıllı

Son dakika akıllı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan akıllı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan akıllı haber sayfamızda...

Akıllı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28.669 akıllı haberi bulunmuştur.
Baykar paylaştı! Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet
Baykar paylaştı! Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet Türk havacılığının altın çağı! Baykar, sosyal medyasından hareketli ve sabit deniz hedefi atışlarının tam isabetle vurulduğunu duyurdu ve bir de video paylaştı.
7.05.2024 Gündem
Hırsızlıktan gözaltına alındılar! Eski voleybolcu ve sevgilisi hakkında karar
Hırsızlıktan gözaltına alındılar! Eski voleybolcu ve sevgilisi hakkında karar İzmir’de, hırsızlıktan gözaltına alınan, büyük kulüplerin erkek voleybol takımlarında 'smaçör' olarak oynadığı öğrenilen Ç.Ö. (38) ile sevgilisi olduğu iddia edilen öğretmen D.A.(38), adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
7.05.2024 Gündem
Yapay zeka firmalarının sayısı bin 195’e yükseldi
Yapay zeka firmalarının sayısı bin 195’e yükseldi İTO Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin “akıllı otomasyon teknolojileri” raporuna göre, Türkiye’de yapay zeka ürünleri geliştiren firmaların sayısı 2024’te 1.195’e yükseldi.
7.05.2024 Ekonomi
90+3 Ege'de futbol | Kanatlandılar uçuyorlar
90+3 Ege'de futbol | Kanatlandılar uçuyorlar Süper Lig'e yükselmeyi önceki hafta resmen ilan eden Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Futbol mevsiminin sadece izleyenin değil oynayanın da keyif aldığı sıra dışı bir gündü. Kötü yoktu. Daha iyiler vardı. Ama her şeyden öte bir takım vardı İzlenmesi keyif veren. Harikasın Göztepe’’ dedi.
7.05.2024 1.Lig
Anneler günü için Dreame’den muhteşem kampanya
Anneler günü için Dreame’den muhteşem kampanya Dreame, 12 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak Anneler Günü kampanyası kapsamında robot süpürge satın alımlarına özel Hair Glory, Hair Straightener veya Hair Gleam saç bakım ürünlerinden birini hediye ediyor.
6.05.2024 Advertorial
“İhracata değil, daha fazla döviz kazancı sağlayacak süreçlere ve iş birliklerine odaklanmalıyız”
“İhracata değil, daha fazla döviz kazancı sağlayacak süreçlere ve iş birliklerine odaklanmalıyız” Antalya’da gerçekleştirilen Ankara Sanayi Odası (ASO) 2024 Yılı 1’inci Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı’nda konuşan ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, “Artık ne pahasına olursa olsun ihracat değil, daha yüksek katma değerli ve daha fazla döviz kazancı sağlayacak süreçlere ve iş birliklerine odaklanmalıyız. 2023 yılında yaklaşık 25 trilyon dolar olan dünya ihracatından yüzde 1’ler civarında olan payımızı artırmanın zamanı gelmiştir” dedi.
6.05.2024 Ekonomi
Araç kiralayıp Bursa'dan İzmir'e geldiler! Eski voleybolcu ve öğretmen sevgilisinden şok plan
Araç kiralayıp Bursa'dan İzmir'e geldiler! Eski voleybolcu ve öğretmen sevgilisinden şok plan İzmir’de, büyük kulüplerin erkek voleybol takımlarında da 'smaçör' olarak oynadığı öğrenilen Ç.Ö. (38) ile sevgilisi olduğu iddia edilen öğretmen D.A.(38), bir elektronik mağazasından teşhir ürünü bilgisayarı çaldıkları suçlamasıyla gözaltına alındı. Öte yandan Ç.Ö. ve D.A.'nın Antalya ve Bursa'da da aynı suça karıştığı ileri sürüldü.
6.05.2024 Gündem
‘Canlı görüşmeyi seviyorlar’
‘Canlı görüşmeyi seviyorlar’ İskoçya’daki Glaskow Üniversitesi’nde, dokuz papağanın canlı görüntülü sohbetle önceden kaydedilmiş video arasındaki farkı anlayıp anlamayacakları incelendi.
5.05.2024 Dünya
'Zaman önemini yitirecek'
'Zaman önemini yitirecek' İstanbul Dijital Sanat Festivali’ne bu yıl ilk kez dahil olan moda bölümünün küratörlüğünü yürüten Niyazi Erdoğan, “Bu akıllı gelecekte, modanın en temel bileşeni zamanın artık önemini yitireceğini düşünüyorum. Daha hızlı süreçler devreye girerken, beklentim daha zamansız işlerin ortaya çıkması” diyor.
4.05.2024 Pazar
Çocukların telefonu nasıl daha güvenli hale getirilir? İnternet filtrelerini aktifleştirin
Çocukların telefonu nasıl daha güvenli hale getirilir? İnternet filtrelerini aktifleştirin Herkesin hayatında büyük öneme sahip olan akıllı telefonlar özellikle teknoloji çağında büyüyen çocuklar için bir bağımlılık meselesine dönüşüyor. Çocuğunun dijital alandaki güvenliğinden endişe eden ebeveynler ise bu duruma bir çare arıyor. İşte çocukların telefonunu daha güvenli hale getirmenin yolları.
4.05.2024 Ebeveyn
Sasa Obradovic: İçimizde büyük bir takım ruhu var!
Sasa Obradovic: İçimizde büyük bir takım ruhu var! Monaco Başantrenörü Sasa Obradovic, Fenerbahçe Beko maçından sonra konuştu.
Hepsiburada, binlerce hediyeyi Anneler Günü’nde teslim edecek!
Hepsiburada, binlerce hediyeyi Anneler Günü’nde teslim edecek! Yaklaşan Anneler Günü ile beraber, e-ticarette Anneler Günü hediye alışverişi hareketlendi.
3.05.2024 Advertorial
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak Teknoloji alanında Türkiye'nin önde gelen karar vericileri ve kanaat önderleri, Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde ikinci kez bir araya gelecek.
3.05.2024 Teknoloji
Bayraktar TB3 2 test uçuşunu da başarıyla tamamlandı! Yerli motor ile rekor irtifa
Bayraktar TB3 2 test uçuşunu da başarıyla tamamlandı! Yerli motor ile rekor irtifa Bayraktar TB3, 34. ve 35. test uçuşu da başarıyla tamamladı. Yerli motor ile rekor irtifa gerçekleştirildi. Yeni gelişmeyi Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu.
2.05.2024 Gündem
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız!
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız! Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Yunan basınına özel röportaj verdi. Son günlerde hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılan Terim, "Panathinaikos'ta tarih yazacağız" ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Dünyadan Futbol
Bakan Uraloğlu: “Serbest geçiş sistemi’ni ülke genelinde yayacağız”
Bakan Uraloğlu: “Serbest geçiş sistemi’ni ülke genelinde yayacağız” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Akıllı Ulaşım Sistemleri ile ulaşımın daha güvenli ve konforlu sistemler bütünü haline geldiğini belirterek, Bakanlık olarak temel sorumluluk ve misyonlarının Türkiye’de tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan yerli ve milli kaynaklardan yararlanan yenilikçi, dinamik ve sürdürülebilir akıllı ulaşım ağı oluşturmak olduğunu söyledi. Ulusal AUS Mimarisi geliştirme çalışmalarını tamamladıklarının altını çizen Uraloğlu, AUS sistemlerinin uydu üzerinden de birbirleriyle haberleşmesini sağladıklarını açıkladı. Uraloğlu, “Türksat’la birlikte mobil ve sabit antenler ile Karada Hareket Halinde Uydu İletişim Antenleri geliştirdik” şeklinde konuştu.
2.05.2024 Ekonomi
Anne-babalar bu uyarı size!
Anne-babalar bu uyarı size! Fransa’da devlet için hazırlanan raporda çocukların 13 yaşına kadar akıllı telefon kullanmaması, 18 yaşına kadar sosyal medyaya girişlerinin yasaklanması istendi.
2.05.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Akıllı ulaşım sistemleri yerli ve milli hale geliyor
Bakan Uraloğlu: Akıllı ulaşım sistemleri yerli ve milli hale geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, akıllı ulaşım sistemleriyle ilgili bakanlık olarak önemli yatırımlar ve projeler gerçekleştirdiklerini söyledi.
1.05.2024 Ekonomi
'300 milyon euroluk finansmanı KOBİ'lerimize sunuyoruz'
'300 milyon euroluk finansmanı KOBİ'lerimize sunuyoruz' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "300 milyon avroluk bir finansmanı; dijital dönüşüm ve olgunluk değerlendirme analizi gerçekleştirerek, dijital dönüşüm ihtiyaçlarını tespit eden ve yol haritasını oluşturan KOBİ'lerimizin hizmetine sunuyoruz" dedi.
30.04.2024 Ekonomi
Samsung faaliyet karını 10 kat artırdı
Samsung faaliyet karını 10 kat artırdı Samsung Electronics, yapay zeka teknolojilerinin yaygınlaşmasının bilgisayar bellek çipleri piyasalarında toparlanmaya yol açmasıyla dördüncü çeyrekte faaliyet karının 10 kat arttığını bildirdi.
30.04.2024 Uzmanpara
Uçağın camında UFO belirdi! Ne olduğu tespit edilemedi, şehrin üzerinde şok görüntü
Uçağın camında UFO belirdi! Ne olduğu tespit edilemedi, şehrin üzerinde şok görüntü ABD'nin New York eyaletinin tam üzerinde siyah silindire benzeyen bir UFO kaydeden genç kadın dünya medyasında ses getirdi.
29.04.2024 Dünya
Dev derbide Volkan Bayarslan'ın kırmızı kart kararı doğru mu? Eski hakemlerden cevap geldi
Dev derbide Volkan Bayarslan'ın kırmızı kart kararı doğru mu? Eski hakemlerden cevap geldi Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Derbinin tartışmalı kararlarını eski hakemler yorumladı.
28.04.2024 Fenerbahçe
‘Festival Çocuk’la doğada buluşma
‘Festival Çocuk’la doğada buluşma İzmir’in eğlencesi en bol çocuk festivali “Festival Çocuk”, Akıllı Teknoloji Uzmanı Bilicra Ana sponsorluğunda, 12 Mayıs Pazar günü Çiçekliköy Moment Tabiat Park’ında kapılarını 8. kez açmaya hazırlanıyor.
27.04.2024 Ege
Bayraktar TB3 adım adım geliyor! Bir test daha başarıyla tamamlandı
Bayraktar TB3 adım adım geliyor! Bir test daha başarıyla tamamlandı Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3 32. uçuş testini de başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medyasından uçuş testini paylaştı.
26.04.2024 Gündem
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, CNN Türk'ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi.
26.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Akıllı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.