Ancona

Ancona

Son dakika ancona haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ancona gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ancona haber sayfamızda...

Ancona

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 353 ancona haberi bulunmuştur.
Fatih Karagümrük, Salvatore Sirigu ile anlaştı!
Fatih Karagümrük, Salvatore Sirigu ile anlaştı! Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün Salvatore Sirigu ile anlaştığı öğrenildi.
15.01.2024 Karagümrükspor
500 bin euroluk kaza! 2 lüks araç perte çıktı
500 bin euroluk kaza! 2 lüks araç perte çıktı İtalya'da meydana gelen lüks spor arabaların kazası dünyada gündem oldu. Söz konusu kaza sonrası birçok ekip olay yerine gelirken sürücülere ağır para cezası verildi.
7.03.2023 Dünya
İtalya'da geceliği 146 TL'ye kiralık köy!
İtalya'da geceliği 146 TL'ye kiralık köy! Kendi kalesi ve tiyatrosu olan bu köy, sıradağların eteklerinde yer alıyor, engebeli yeşil tepeleri ve beyaz başlıklı yüksek dağlarıyla tanınıyor. Şimdiyse bu İtalyan köyünü geceliği 146 TL'ye kiralayabilirsiniz.
26.11.2022 Dünya
İtalya'da 5.6 büyüklüğünde deprem
İtalya'da 5.6 büyüklüğünde deprem Adriyatik açıklarındaki sarsıntının merkez üssü, İtalyan şehri Fano'ya yalnızca 27 kilometre. Deprem İtalya'nın yanı sıra üç bölge ülkesini daha salladı.
9.11.2022 Dünya
Goran Pandev'den futbola veda kararı! 39 yaşında bıraktı
Goran Pandev'den futbola veda kararı! 39 yaşında bıraktı Makedon futbolunun efsane isimleri arasında yer alan Goran Pandev, 39 yaşında kariyerini sonlandırma kararı aldı. 39 yaşında yeşil sahalara veda eden Goran Pandev, "Geriye baktığımda yaşananlar bana gerçek gelmiyor" ifadelerini kullandı.
23.09.2022 Diğer
İtalya’da sellerde 10 kişi öldü: 2-3 saatte 6 aylık yağış
İtalya’da sellerde 10 kişi öldü: 2-3 saatte 6 aylık yağış İtalya'nın doğusundaki Marche bölgesinde aşırı yağışların yol açtığı sellerde 10 kişi hayatını kaybetti. Uzmanlar aşırı yağışların iklim değişikliğiyle bağlantılı sıra dışı bir meteorolojik olay olduğunu vurguluyor.
16.09.2022 Haberler
İtalya’da sellerde 10 kişi öldü: 2-3 saatte 6 aylık yağış
İtalya’da sellerde 10 kişi öldü: 2-3 saatte 6 aylık yağış İtalya'nın doğusundaki Marche bölgesinde aşırı yağışların yol açtığı sellerde 10 kişi hayatını kaybetti. Uzmanlar aşırı yağışların iklim değişikliğiyle bağlantılı sıra dışı bir meteorolojik olay olduğunu vurguluyor.
16.09.2022 Dünya
İtalya’da ölümcül fırtına: 7 ölü
İtalya’da ölümcül fırtına: 7 ölü İtalya’da etkili olan fırtına nedeniyle 7 kişi hayatını kaybetti.
16.09.2022 Dünya
İtalya’da canlı yayında kadın muhabire taciz
İtalya’da canlı yayında kadın muhabire taciz İtalya’da geçtiğimiz cumartesi günü Empoli-Fiorentina maçı sonrasında stadyum çıkışında canlı yayın yapan muhabir Greta Beccaglia, taraftarların fiziksel ve sözlü tacizine uğradı.
29.11.2021 Televizyon
Canlı yayında skandal! Görüntüler ülkeyi ayağa kaldırdı
Canlı yayında skandal! Görüntüler ülkeyi ayağa kaldırdı İtalya’da geçtiğimiz cumartesi günü Empoli-Fiorentina maçı sonrasında stadyum çıkışında canlı yayın yapan muhabir Greta Beccaglia, taraftarların fiziksel ve sözlü tacizine uğradı.
29.11.2021 Dünya
Fatih’e yazılan 5 bin mısralık şiir
Fatih’e yazılan 5 bin mısralık şiir İtalya’daki kütüphane arşivinde İtalyan bir şair tarafından Fatih Sultan Mehmet için yazılmış yaklaşık 5 bin mısralık Latince bir epik şiir keşfedildi
21.07.2021 Kültür Sanat
Achille Polonara resmen Fenerbahçe Beko'da
Achille Polonara resmen Fenerbahçe Beko'da Fenerbahçe Beko İspanyol ekibi Baskonia'dan ayrılan Achille Polonara'yı kadrosuna kattığını açıkladı.
“En üst noktaya gelmek için aşık olmak gerek”
“En üst noktaya gelmek için aşık olmak gerek” Aerobik cimnastik tek kadınlarda Türkiye’ye ilk dünya şampiyonluğunu getiren milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı, “Cimnastik hem yeteneğin hem de çalışmanın bir arada olması gereken bir branş. İkisi bir araya gelince evet başarı elde ediliyor ama en üst noktaya gelmek için yaptığınız işi sevmek, hatta aşık olmak gerek” diyor
6.06.2021 Pazar
İstanbul Boğazı'ndan 'apartman' geçti
İstanbul Boğazı'ndan 'apartman' geçti 4 katlı apartmanı andıran 3 adet blok platform taşıyan Panama bayraklı Christos LXI adlı römorkör İstanbul Boğazı'ndan geçti. Platformun geçişine Kıyı Emniyeti kurtarma römorkörü de eşlik etti.
23.04.2021 Gündem
Dev yolcu gemisinin yarı gövdesi İstanbul Boğazı'ndan böyle geçti
Dev yolcu gemisinin yarı gövdesi İstanbul Boğazı'ndan böyle geçti Karadeniz'den İstanbul Boğazı'na giriş yapan, diğer parçalarıyla İtalya'da monte edilecek olan dev yolcu gemisinin yarı gövdesi römorkör eşliğinde yaklaşık 3 saatte Marmara Denizi'ne açıldı
12.01.2021 Haberler
Mutasyon geçirmiş koronavirüs İtalya'da da ortaya çıktı
Mutasyon geçirmiş koronavirüs İtalya'da da ortaya çıktı İtalya'da, İngiltere ile herhangi bir teması olmayan bir hastada yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) daha bulaşıcı türü (Vui 202012/01) tespit edildi.
23.12.2020 Dünya
İtalya’da limanda patlama
İtalya’da limanda patlama İtalya’nın Ancona şehrinde bulunan limanda gerçekleşen patlamanın ardından yangın çıktı. Yangının büyük maddi hasara neden olduğu belirtildi.
16.09.2020 Dünya
Beyin ameliyatı olurken zeytin dolması yaptı
Beyin ameliyatı olurken zeytin dolması yaptı İtalya'da 60 yaşında bir kadın, beyin tümörü ameliyatı sırasında ülkeye özgü kızartılarak tüketilen zeytin dolmaları hazırladı.
10.06.2020 Dünya
İrem'in İtalya kariyerine corona virüs engeli
İrem'in İtalya kariyerine corona virüs engeli İtalya 1. Voleybol Ligi takımlarından Lardini Filottrano'da forma giyen İrem Çor, "İtalya'da oynamak benim hayalimdi. Benim için biraz kısa süren bir tecrübe oldu" dedi.
1.07.2020 Voleybol
Dünya çirkinler başkenti Piobbico
Dünya çirkinler başkenti Piobbico Piobbico, kuzeydoğusunda Alplerin eteklerinde yer alan küçük ama bir o kadar da tarihi bir kasaba. Tarih boyunca Monte Nerone ve Metaurus gibi savaşların yapıldığı bölgeye çok yakın olan Piobicco günümüzde farklı bir yönüyle dikkat çekiyor. Bu küçük kasaba dünya çirkinler başkenti unvanına da sahip.
22.03.2020 Tatil
İtalya'nın köprüleri teker teker çöküyor
İtalya'nın köprüleri teker teker çöküyor İtalya'da son 3 yılda 5 köprü ve viyadüğün çökmesi, bu yapıların güvenliğine ilişkin tartışmaları beraberinde getirdi.
26.11.2019 Dünya
İtalyan mahkemenin 'mağdur erkeksi, tecavüze uğramış olamaz' kararına öfke
İtalyan mahkemenin 'mağdur erkeksi, tecavüze uğramış olamaz' kararına öfke Şüphelilerin mahkemeden elini kolunu sallayarak çıkması, ülkeyi ayağa kaldırdı. Kararı 'utanç verici' olarak niteleyen protestocular, "Hepimiz Vikingiz" yazılı pankartlar taşıdı. İtalyan basını ise haberi "Şok karar: Tecavüze uğrayamayacak kadar çirkin", "Üç kadın hakimden şoke edici karar: Erkeğe benziyor, tecavüz olamaz", "Kadınlardan nefret eden hakimler" gibi başlıklarla verdi.
12.03.2019 Dünya
İtalya’da gece kulübünde panik
İtalya’da gece kulübünde panik İtalya’da bir gece klübünde düzenlenen rap konseri sırasında çıkan izdiham sonucu 5’i çocuk 6 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı.
9.12.2018 Dünya
İtalya’da gece kulübünde panik ve izdiham: 6 ölü, 120 yaralı
İtalya’da gece kulübünde panik ve izdiham: 6 ölü, 120 yaralı İtalya’nın doğusundaki kıyı şehri Ancona’da bir gece kulübünde yaşanan izdihamda 6 kişi hayatını kaybederken, 120 kişi de yaralandı. 10 yaralının durumunun ağır olduğu bildirildi. Repubblica gazetesinde yer alan haberde, Lanterna Azzura isimli gece kulübünde, biber gazı şişesi yüzünden yaşanan panik ve izdihamda, 5 çocuk ve bir kadının hayatını kaybettiği belirtildi. Ancona itfaiye idaresinin sözcüsü 60 kişinin hastaneye kaldırıldığını söyledi. İtfaiye sözcüsü, "Kurbanların binayı terk etmesine yardım ettik. Gece kulübünde 6 kişi hayatını kaybetti. Şu anda olay mahallinde güvenlik görevlileri olayın çıkış sebebini araştırıyor. Bize 60 kişinin hastaneye kaldırıldığı söylendi. Olay bir kişinin biber gazı kullanmasıyla başlamış” dedi. İzdihamın yaşandığı gece kulübünde yaklaşık bin kişinin bulunduğu belirtildi. Olayın gece yarısı meydana geldiği kaydedildi.
11.09.2019 Haberler
Inter, Spalletti'yle 3 yıl uzattı
Inter, Spalletti'yle 3 yıl uzattı İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekibi Inter, teknik direktör Luciano Spalletti'nin sözleşmesini 2021'e kadar uzattı.
1.07.2020 İtalya Serie A

Benzer Haber Etiketleri

Ancona ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.