Andre Santos

Andre Santos

Son dakika Andre Santos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Andre Santos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Andre Santos haber sayfamızda...

Andre Santos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.244 andre santos haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Fenerbahçe'de gelenek Arda Güler'le devam etti! Son 5 yılda dudak uçuklatan transfer geliri
ÖZEL | Fenerbahçe'de gelenek Arda Güler'le devam etti! Son 5 yılda dudak uçuklatan transfer geliri Arda Güler’in dünya devi Real Madrid’e gitmesinin ardından Fenerbahçe’nin son yıllardaki bonservis başarısı dikkat çekti. Sarı-lacivertli yıldızlar Avrupa’nın büyük ligleri başta olmak üzere birçok önemli transfer yaptı.
9.07.2023 Fenerbahçe
Tek yürek oldular! Futbolculardan anlamlı mesajlar ve destekler
Tek yürek oldular! Futbolculardan anlamlı mesajlar ve destekler Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrası futbol camiasının önemli isimleri tek yürek oldu.
9.02.2023 Futbol
Cristian Baroni'den derbi paylaşımı! Kavga itirafı olay olmuştu
Cristian Baroni'den derbi paylaşımı! Kavga itirafı olay olmuştu Tüm Türkiye Kadıköy'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi mücadelesine kilitlendi. Fenerbahçeli eski yıldız Baroni derbi öncesi paylaşımda bulundu. Baroni ayrıca akıllara kazınan derbi olayları arasında yer alan 'ısınma kavgası' ile ilgili itirafta bulunmuştu.
8.01.2023 Fenerbahçe
Cristian Baroni'den derbi itirafı! 'Arda Turan'ı bir anda ittim'
Cristian Baroni'den derbi itirafı! 'Arda Turan'ı bir anda ittim' Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Cristian Baroni verdiği bir röportajda Galatasaray derbisinde Arda Turan ile yaşadığı gerginliğin perde arkasını anlattı. Baroni'nin tartışmayla ilgili itirafı gündem oldu.
24.11.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de tarihi miras yeniden canlandı! Brezilya ekolü hatırlandı
Fenerbahçe'de tarihi miras yeniden canlandı! Brezilya ekolü hatırlandı Jorge Jesus yönetiminde 2022-23 sezonunda 5 Brezilyalı yıldızı kadrosuna katan Fenerbahçe, taraftarlarına farklı bir heyecan yaşattı. Didi’li, Parreira’lı, Zico’lu, Alex’li başarı dolu günlerin hatıraları Kadıköy’de yeniden canlandı.
7.08.2022 Fenerbahçe
Aykut Kocaman'dan Aziz Yıldırım ve Ali Koç açıklaması! 'Son zamanlarda çok sık ağlıyorum'
Aykut Kocaman'dan Aziz Yıldırım ve Ali Koç açıklaması! 'Son zamanlarda çok sık ağlıyorum' Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve teknik direktörü Aykut Kocaman, sarı-lacivertli kulüp, kariyeri, Ali Koç, Aziz Yıldırım, sportif direktörlük ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.04.2022 Fenerbahçe
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu Fenerbahçe'nin Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımından kadrosuna kattığı Attila Szalai, kulüp tarihinin ikinci Macar futbolcusu oldu.
18.01.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin 3. Arjantinlisi Diego Perotti
Fenerbahçe'nin 3. Arjantinlisi Diego Perotti Fenerbahçe'nin İtalya'nın Roma kulübünden transfer ettiği Diego Perotti, sarı-lacivertli takımın tarihindeki 3. Arjantinli futbolcusu oldu.
6.10.2020 Fenerbahçe
Trabzonspor transfer haberleri | ‘Marlon, Andre Santos’u andırıyor’
Trabzonspor transfer haberleri | ‘Marlon, Andre Santos’u andırıyor’ Brezilyalı ve Portekizli muhabirler, Trabzonspor’un yeni transferi Marlon’u Milliyet’e anlattı.
15.08.2020 Trabzonspor
Andre Santos: Fenerbahçe'de seks partisi yapmadık
Andre Santos: Fenerbahçe'de seks partisi yapmadık Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Andre Santos, İstanbul'da oynadıkları dönemde seks partisi yaptıkları iddialarını yanıtladı ve Aziz Yıldırım ile aralarında geçen görüşmeye de değindi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Bir Comolli sihri!
Bir Comolli sihri! CELAL UMUT EREN Fenerbahçe’de Eljif Elmas gururu yaşanıyor...
30.06.2020 Fenerbahçe
Balıkesirspor'a 6 puan silme ve transfer yasağı kapıda
Balıkesirspor'a 6 puan silme ve transfer yasağı kapıda Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok, Nuno Coelho ve Andre Santos'a olan borçlardan dolayı CAS'tan 6 puan silme ve transfer yasağı ile kaşı karşıya. Kulüp Yöneticisi Kemal Büyükakın, bu oyunculara olan borçları nedeniyle 2 ay süre verildiğini ve bu süre içinde borçların ödenmemesi durumunda kulübe transfer yasağı ve 6 puan silme cezası gelebileceğini açıkladı. Öte yandan Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak ise pazar günü konuk olacakları Boluspor maçından 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Andre Santos: 'Türkiye’deki fanatizm çok daha yüksek'
Andre Santos: 'Türkiye’deki fanatizm çok daha yüksek' Fenerbahçe’nin eski sol beki Andre Santos, Türkiye ve Brezilya’daki derbi atmosferlerini değerlendirip, çarpıcı ifadeler kullandı.
1.07.2020 Futbol
'Bu ne hal İsmail!'
'Bu ne hal İsmail!' Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki ilk maçında deplasmanda Dinamo Zagreb'e deplasmanda 4-1 mağlup oldu. Maçın ardından Ali Ece, Tivibuspor'da sarı lacivertli takımın beklerini ve kadro tercihlerini eleştirdi.
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Andre Santos, Boluspor'a veda etti
Andre Santos, Boluspor'a veda etti Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor ile sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Andre Santos, "Şu an hedefim bir sezon daha oynayabilmek. Bunun da Türkiye'de olacağını düşünüyorum." dedi.
1.07.2020 1.Lig
Boluspor - Gazişehir Gaziantep: 1-3
Boluspor - Gazişehir Gaziantep: 1-3 Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanş maçında Gazişehir Gaziantep deplasmanda Boluspor'u 3-1 yendi. İlk maçı da 1-0 kazanan Gazişehir Gaziantep finale yükseldi ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un rakibi oldu.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Boluspor-Denizlispor: 1-0
Boluspor-Denizlispor: 1-0 Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, konuk ettiği Denizlispor'u 1-0 yendi.
1.07.2020 1.Lig
Andre Santos'tan Volkan Demirel açıklaması!
Andre Santos'tan Volkan Demirel açıklaması! Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un takım kaptanı Andre Santos ile Burak Asan hedeflerini anlattı. Bolusporlu futbolcular, tek hedeflerinin Süper Lig'e yükselmek olduğunu dile getirdi.
1.07.2020 1.Lig
Fenerbahçe'den şok mağlubiyet! 6-2...
Fenerbahçe'den şok mağlubiyet! 6-2... Fenerbahçe, milli takım arasında oynadığı hazırlık maçında Spor Toto 1. Lig ekibi Boluspor'a 6-2 mağlup oldu.   Boluspor, 14. dakikada Burak Asan, 31. dakikada Andre Santos ve 45. dakikada penaltıdan Sefa Yılmaz'la rakip fileleri havalandırdı. Fenerbahçe ise ilk yarıdaki tek golünü 26. dakikada Aatıf Chahechouhe'nun ayağından buldu.   İkinci yarıda ise 51. dakikada Guido Koçer, 83. dakikada Mutlu Güler, 86. dakikada ise Emre Gültekin'le 3 gol daha bulan Boluspor'a Fenerbahçe, 80. dakikada Jose Fernandao'nun tek golüyle karşılık verebildi.
24.03.2018 Futbol
Boluspor - Fenerbahçe: 6-2
Boluspor - Fenerbahçe: 6-2 Fenerbahçe, milli takım arasında oynadığı hazırlık maçında Spor Toto 1. Lig ekibi Boluspor'a 6-2 mağlup oldu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Andre Santos yakalandı
Andre Santos yakalandı Kariyerinde Fenerbahçe ve Arsenal'de de forma giyen, şu sıralar Boluspor'da...
1.07.2020 1.Lig
Balıkesirspor Baltok - Boluspor: 0-2
Balıkesirspor Baltok - Boluspor: 0-2 Spor Toto 1. Lig'in 26. hafta maçında Boluspor deplasmanda Balıkesirspor Baltok'u 2-0 yendi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Boluspor: 3 - MKE Ankaragücü: 1
Boluspor: 3 - MKE Ankaragücü: 1 Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında Boluspor, sahasında MKE Ankaragücü'nü 3-1 yendi.
1.07.2020 1.Lig
Neymar, Bolulu berbere selam gönderdi
Neymar, Bolulu berbere selam gönderdi Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Neymar, yakın arkadaşı Bolusporlu Andre Santos'un Bolu?daki berberi Hüseyin Tayşi'ye videolu selam gönderdi.
28.02.2018 Futbol
Altınordu - Boluspor: 1-5
Altınordu - Boluspor: 1-5 Spor Toto 1. Lig'in 24. hafta maçında Boluspor deplasmanda Altınordu'yu 5-1 yendi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri

Benzer Haber Etiketleri

Andre Santos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.