Andrzej Duda

Andrzej Duda

Son dakika Andrzej Duda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Andrzej Duda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Andrzej Duda haber sayfamızda...

Andrzej Duda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 202 andrzej duda haberi bulunmuştur.
Beyaz Saray'da NATO ziyareti! ABD'den Polonya'ya bin 798 adet füze satışına onay
Beyaz Saray'da NATO ziyareti! ABD'den Polonya'ya bin 798 adet füze satışına onay Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ve Polonya Başbakanı Donald Tusk, ülkelerinin NATO'ya katılmasının 25. yıl dönümünde Beyaz Saray'da ABD Başkanı Joe Biden ile buluştu.
13.03.2024 Gündem
Dünya savaşına kapı aralandı! 'NATO birlikleri cepheye sürülsün'
Dünya savaşına kapı aralandı! 'NATO birlikleri cepheye sürülsün' Avrupalı liderler birkaç ay önce kimsenin hayal dahi edemeyeceği 'tüyler ürpertici' hamleyi dile getirdi, Macron'un çıkışı kıtadaki birçok ülkeden destek aldı.
3.03.2024 Dünya
SON DAKİKA | Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor...
SON DAKİKA | Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor... Türkiye Kupası'nda kura çekim heyecanı yaşandı. Son 16 turu maçlarının ardından Çeyrek final ve Yarı final kuraları çekildi. İşte Süper Lig devlerinin rakipleri...
12.02.2024 Türkiye Kupası
Beşiktaş'ın yeni transferi Al Musrati sahaya çıkmadan Portekiz'i karıştırdı! 'Utanç verici bir durum'
Beşiktaş'ın yeni transferi Al Musrati sahaya çıkmadan Portekiz'i karıştırdı! 'Utanç verici bir durum' Libyalı yıldızın ara transfer döneminin son gününde Beşiktaş'a imza atması, Portekiz'de hem şaşkınlık yarattı hem de büyük tepkiyle karşılandı.
12.02.2024 Beşiktaş
Yusuf Yazıcı'dan sürpriz imza! Ünlü isimle anlaşmaya vardı
Yusuf Yazıcı'dan sürpriz imza! Ünlü isimle anlaşmaya vardı Bu sezon Lille formasıyla dikkat çeken bir performans ortaya koyan Yusuf Yazıcı yaz transfer dönemi sürpriz bir karara imza attı.
12.02.2024 Fransa Ligue 1
Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'dan Beşiktaş'a 5 milyon euroluk asist!
Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'dan Beşiktaş'a 5 milyon euroluk asist! Ernest Muçi’yi 15 milyon euroya yaklaşan tekliflere rağmen satmayan Legia Varşova’nın, Beşiktaş'ın Polonya Cumhurbaşkanı Duda’yı devreye sokması üzerine 10 milyon euroya razı olduğu ortaya çıktı.
12.02.2024 Beşiktaş
Doğuştan Beşiktaşlı Ernest Muci! 'Bir rüyanın gerçekleşmesi'
Doğuştan Beşiktaşlı Ernest Muci! 'Bir rüyanın gerçekleşmesi' Beşiktaş, son dakikada Legia Varşova’dan 10 numarası Ernest Muci’yi özel uçakla İstanbul’a getirdi. Doğum gününün 19.03 (19 Mart) olduğu dikkat çekerken, ensesinde Kartal dövmesi bulunan Arnavut futbolcu, "Bu benim için bir rüyanın gerçekleşmesi" yorumunu yaptı.
10.02.2024 Beşiktaş
Polonya’da eski İçişleri Bakanı ve yardımcısı tutuklandı, muhalefet sokağa indi
Polonya’da eski İçişleri Bakanı ve yardımcısı tutuklandı, muhalefet sokağa indi Polonya'da ana muhalefetteki Hukuk ve Adalet Partisi (PiS) destekçileri, eski İçişleri Bakanı Mariusz Kaminski ile Yardımcısı Maciej Wasik'in tutuklanmasını ve kamu yayın kurumlarındaki yönetim değişikliğini protesto etti.
12.01.2024 Dünya
Ukrayna savaşı alevlendi!
Ukrayna savaşı alevlendi! Son aylarda cephede iki tarafın da pozisyonlarını korumasıyla devam eden Rusya-Ukrayna savaşı, yılın son günlerinde yeniden alevlendi.
31.12.2023 Dünya
İngiltere'den Ukrayna'ya dev yardım! Resmen duyurdular
İngiltere'den Ukrayna'ya dev yardım! Resmen duyurdular İngiltere Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki sivilleri ve altyapıyı Rusya saldırılarından korumak amacıyla Ukrayna’ya yaklaşık 200 hava savunma sistemi gönderildiği belirtildi.
29.12.2023 Dünya
Polonya'da Donald Tusk hükümeti göreve başladı
Polonya'da Donald Tusk hükümeti göreve başladı Polonya'da Donald Tusk'ın başbakanlığında kurulan yeni hükümet, yemin ederek göreve başladı. Yeni kabinede Radoslaw Sikorski Dışişleri Bakanlığı'na getirilirken, Milli Savunma Bakanı ise koalisyon ortaklarından Wladyslaw Kosiniak-Kamysz oldu.
13.12.2023 Dünya
Polonya'da yeni Başbakanı Donald Tusk oldu
Polonya'da yeni Başbakanı Donald Tusk oldu Polonya'da parlamentodan güvenoyu alamayan Mateusz Morawiecki hükümetinin düşmesinin ardından, ülkenin yeni Başbakanı Donald Tusk oldu.
12.12.2023 Dünya
Polonya'nın yeni Başbakanı belli oldu! 'Herkes için muhteşem bir gün'
Polonya'nın yeni Başbakanı belli oldu! 'Herkes için muhteşem bir gün' Polonya’da parlamentodan güvenoyu alamayan Mateusz Morawiecki hükümetinin düşmesinin ardından, ülkenin yeni Başbakanı Donald Tusk oldu. Tusk hükümetinin 13 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Andrzej Duda tarafından onaylanması bekleniyor.
11.12.2023 Dünya
Binler Gazze için sokağa çıktı! 'Bir kurbana daha hayır'
Binler Gazze için sokağa çıktı! 'Bir kurbana daha hayır' Polonya’nın başkenti Varşova'da Polonyalılar, havanın eski 4 derece olmasına aldırış etmeden Filistin’e destek gösterisi düzenledi. İngiltere'de de Gazze'ye destek gösterileri düzenlendi.
25.11.2023 Haberler
Binler Gazze için sokağa çıktı! 'Bir kurbana daha hayır'
Binler Gazze için sokağa çıktı! 'Bir kurbana daha hayır' Polonya’nın başkenti Varşova'da Polonyalılar, havanın eski 4 derece olmasına aldırış etmeden Filistin’e destek gösterisi düzenledi. İngiltere'de de Gazze'ye destek gösterileri düzenlendi.
25.11.2023 Dünya
Polonya'da hükümet kurulamadı! Duda, görevi Morawiecki'ye verdi
Polonya'da hükümet kurulamadı! Duda, görevi Morawiecki'ye verdi Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, hükümeti kurma görevini devretti.
14.11.2023 Dünya
Polonya'da seçim sonuçları belli oldu
Polonya'da seçim sonuçları belli oldu Genel seçimlerin yapıldığı Polonya'da ilk sonuçlara göre yüzde 36,8 oy alan iktidardaki Hukuk ve Adalet Partisi (Prawo i Sprawiedliwosc-PiS) 8 yıl sonra hükümeti kurmak için parlamentoda yeterli çoğunluğu sağlayamadı. Seçim barajını aşarak parlamentoya girmeye hak kazanan partilerden hiçbirinin Jaroslaw Kaczynski'nin lideri olduğu PiS ile koalisyon kurmaya yanaşmayacağı belirtilirken, Donald Tusk'un başbakanlığında yeni bir koalisyon hükümeti kurulmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.
16.10.2023 Dünya
Polonya'da 2 kişiyi öldüren füze Ukrayna'ya ait çıktı
Polonya'da 2 kişiyi öldüren füze Ukrayna'ya ait çıktı Polonya'da Kasım ayında Przewodow köyüne düşerek 2 kişiyi hayattan koparan füzenin aylar sonra Ukrayna tarafından fırlatıldığı ortaya çıktı.
26.09.2023 Dünya
Polonya-Ukrayna tahıl krizi dünyayı nasıl etkileyecek?
Polonya-Ukrayna tahıl krizi dünyayı nasıl etkileyecek? Polonya, tahıl anlaşmazlığı nedeniyle Ukrayna'ya silah yardımını durduracağını açıkladı. Oysa Polonya, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası Kiev yönetiminin en sadık destekçilerinden biriydi. Polonya-Ukrayna ilişkileri tahıl ihracatı sorunu nedeniyle büyük bir engelle karşılaştı. Peki bu kriz dünyayı nasıl etkileyecek?
22.09.2023 Dünya
İsrail Başbakanı Netanyahu’yu kabul etti
İsrail Başbakanı Netanyahu’yu kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78’inci Genel Kurulu temasları çerçevesinde New York’taki Türkevi’nde yaptığı ikili görüşmelere dün de devam etti
20.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yoğun diplomasi trafiği! NATO ile kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yoğun diplomasi trafiği! NATO ile kritik görüşme Birleşmiş Milletler zirvesi kapsamında New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği sürüyor.
19.09.2023 Gündem
ABD'de 2. gün: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği
ABD'de 2. gün: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için New York'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarına bugün de devam edecek. Erdoğan, Amerikalı iş insanları ve düşünce kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelecek, diplomatik temaslarda da bulunacak.
18.09.2023 Gündem
Yedi liderle ikili görüşmeler yapacak
Yedi liderle ikili görüşmeler yapacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta bulunacağı sürede yedi lider ile ikili görüşme gerçekleştirecek.
17.09.2023 Gündem
Polonya ordusundan gövde gösterisi! Bir ilk gerçekleşti: Bayraktar sahnede
Polonya ordusundan gövde gösterisi! Bir ilk gerçekleşti: Bayraktar sahnede Polonya’da Silahlı Kuvvetler Bayramı ülke çapında törenlerle kutlandı. Polonya ordusunun gövde gösterisine dönüşen törende sürpriz bir gelişme yaşandı.
15.08.2023 Haberler
Polonya ordusundan gövde gösterisi! Duda'dan 'Bayraktar TB2' vurgusu
Polonya ordusundan gövde gösterisi! Duda'dan 'Bayraktar TB2' vurgusu Polonya’da Silahlı Kuvvetler Bayramı ülke çapında törenlerle kutlandı. Polonya ordusunun gövde gösterisine dönüşen törende sürpriz bir gelişme yaşandı.
16.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Andrzej Duda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.