AÖO 1. dönem sınav sonuçları açıklandı mı? Açık Öğretim Ortaokulu 2. dönem kayıt yenileme ve sınav tarihi...
AÖO 1. dönem sınav sonuçları açıklandı mı? Açık Öğretim Ortaokulu 2. dönem kayıt yenileme ve sınav tarihi... Açık Öğretim Ortaokulu (AÖO) 1. dönem sınav sonuç tarihi belli oldu! Sonuçların ardından adaylar 2. dönem kayıt yenileme işlemi gerçekleştirecek ve akabinde ise sınavlara katılım sağlayacak. Milli Eğitim Bakanlığı AÖO 2. dönem sınavları ne zaman?
6.01.2024 Bilgi Rehberi
AÖO kayıt yenileme tarihi 2023-2024: MEB Açık Öğretim Ortaokulu 1. dönem sınavları ne zaman, yüz yüze mi olacak?
AÖO kayıt yenileme tarihi 2023-2024: MEB Açık Öğretim Ortaokulu 1. dönem sınavları ne zaman, yüz yüze mi olacak? Açık Öğretim Ortaokulu (AÖO) ilk kayıt ve kayot yenileme işlemleri devam ederken öğrenciler bir yandan da AÖO 1. dönem sınav tarihlerini araştırıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 yılı 1. dönem sınav takvimini paylaşmıştı. İşte, Açık Öğretim Ortaokulu 1. dönem kayıt yenileme ve sınav tarihleri...
10.10.2023 Bilgi Rehberi
Açık Öğretim Ortaokulu sınav sonuçları 2021 açıklandı! AÖO sınav sonucu sorgulama MEB
Açık Öğretim Ortaokulu sınav sonuçları 2021 açıklandı! AÖO sınav sonucu sorgulama MEB Açık Öğretim Ortaokulu sınavları çevrim içi olarak gerçekleştirilmişti. Binlerce aday AÖO (Açık Öğretim Ortaokul) sınav sonuçlarını bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı son dakika açıkladı. AÖL sonuçlarının ardından Açık Öğretim Ortaokulu 1. dönem sınav sonuçları da öğrencilerin erişimine açıldı. İşte, MEB Açık Öğretim Ortaokulu sınav sonuç sorgulama sayfası...
10.03.2021 Gündem
AÖL ve AÖO sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?
AÖL ve AÖO sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? Açıköğretim Lise ve Ortaokul 2. dönem sınavları gerçekleşti. Sınavın üzerinden günler geçerken tüm öğrenciler sonuçlara odaklanmış vaziyette... Bu nedenle sıklıkla AÖL ve AÖO sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? sorusuna cevap bulmaya çalışılıyor.
6.08.2020 Gündem
2. dönem AÖL sınavı ne zaman? Açıköğretim sınavları hangi tarihlerde?
2. dönem AÖL sınavı ne zaman? Açıköğretim sınavları hangi tarihlerde? Açıköğretim Lisesi sınavları corana virüs nedeniyle ertelenmişti. Bugün Milli Eğitim Bakanlığı müjdeli haberi öğrencilerle paylaştı. Bu gelişme sonrası ise 'AÖL sınavı ne zaman?' sorusu yoğun bir şekilde yöneltilmeye başlandı.
31.05.2020 Gündem