Sanat etkinliklerinde yeni dönem başladı
Sanat etkinliklerinde yeni dönem başladı 6 Eylül itibarıyla Türkiye, pandemi ile mücadelede yeni bir evreye geçti. Alınan kararlar doğrultusunda bu tarihten itibaren şehirler arası yolculuklarda ve kapalı mekân etkinliklerinde aşı ya da 48 saati geçmemiş PCR Testi zorunluluğu getirildi. Tüm dünyayı ektisi altına alan ve 2020 yılının Mart ayından bu yana Türkiye'de de sayısız etkinliğin iptal edilmesine neden olan salgın karşısında alınan bu yeni kararı kültür sanat dünyasının önde gelen isimleriyle konuştuk.
14.09.2021 Kültür Sanat
Aydın Dorsay Borusan Sanat Müdürü oldu
Aydın Dorsay Borusan Sanat Müdürü oldu Borusan Sanat, yeni sezon çalışmalarına Aydın Dorsay ile devam etme kararı aldı. 2006 yılından bu yana Borusan Sanat Genel Müdürü olarak görev yapan Ahmet Etem Erenli’nin Borusan Kocabıyık Vakfı Genel Koordinatörlüğü’ne gelmesiyle birlikte Borusan Sanat’ın yöneticilik koltuğunu Aydın Dorsay devraldı. Aydın Dorsay, 25 Ocak itibarıyla Borusan Sanat Müdürü olarak kuruma değer katmaya devam edecek.
26.01.2021 Kültür Sanat
Alternatif seslerin mekanı olmak mottomuz haline geldi
Alternatif seslerin mekanı olmak mottomuz haline geldi Borusan Müzik Evi 10. yılını kutluyor. İstiklal Caddesi'ndeki mekanında alternatif seslerden dünya müziğini farklı türlerde sanatçıları ağırlayan Borusan Müzik Evi Müdürü Aydın Dorsay ile mekanın on yılın konuştuk.
6.01.2020 Kültür Sanat