Aydınlı

Aydınlı

Son dakika aydınlı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aydınlı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aydınlı haber sayfamızda...

Aydınlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.337 aydınlı haberi bulunmuştur.
Tuzla'da motosikletlinin minibüse çarptığı anlar kamerada
Tuzla'da motosikletlinin minibüse çarptığı anlar kamerada Tuzla'da kask takmayan motosiklet sürücüsü, caddede dönüş yapan minibüse çarptı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
13.04.2024 Haberler
Aydınlı çiftçiye dev proje
Aydınlı çiftçiye dev proje Kentte, 20 dekar ve altında araziye sahip vatandaşların arazilerine gübre atım işlemleri Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerince drone’lar kullanılarak ücretsiz gerçekleştirilecek.
16.03.2024 Ege
'Kana kana su içmeyi Allah nasip edecek mi' dedi! Saatler sonra büyük mucize
'Kana kana su içmeyi Allah nasip edecek mi' dedi! Saatler sonra büyük mucize Antalya’da 10 yıldır diyaliz tedavisi gören ve böbrek bekleme listesinde bulunan emekli polis Hayati Yeniçeri'nin (52) hayatı, 'kadavradan uyumlu nakil çıktı' telefonuyla değişti.
19.02.2024 Haberler
'Kana kana su içmeyi Allah nasip edecek mi' dedi! Saatler sonra büyük mucize
'Kana kana su içmeyi Allah nasip edecek mi' dedi! Saatler sonra büyük mucize Antalya’da 10 yıldır diyaliz tedavisi gören ve böbrek bekleme listesinde bulunan emekli polis Hayati Yeniçeri'nin (52) hayatı, 'kadavradan uyumlu nakil çıktı' telefonuyla değişti.
19.02.2024 Gündem
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi 'Senden Önce', ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Cadde
'Senden Önce'nin yayın tarihi belli oldu! Hakan, Merve ve Sahra ile tanışmaya hazır mısınız?
'Senden Önce'nin yayın tarihi belli oldu! Hakan, Merve ve Sahra ile tanışmaya hazır mısınız? Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi 'Senden Önce'nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi, 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
8.02.2024 Cadde
Senden Önce 1. Bölüm 2. Fragman
Senden Önce 1. Bölüm 2. Fragman Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi 'Senden Önce'nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi, 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
7.02.2024 Magazin
Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya saunaya girdi! Geri sayım başladı
Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya saunaya girdi! Geri sayım başladı Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Cadde
'Senden Önce' için geri sayım başladı!
'Senden Önce' için geri sayım başladı! Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyen herkesi ters köşe yapmaya hazırlanan D Media imzalı dizi 'Senden Önce' için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın, otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Televizyon
'Senden Önce'nin Al Yazmalı'sı! Türkan Şoray'a benzerliği şaşırttı
'Senden Önce'nin Al Yazmalı'sı! Türkan Şoray'a benzerliği şaşırttı Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan 'Senden Önce', izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Aşk, sadakat ve ihanet ekseninde geçen dizinin setinden kamera arkası fotoğraflar ortaya çıktı. Paylaşılan fotoğraflarda Sinem Ünsal’ın Türk sinemasının Sultan'ı olarak bilinen Türkan Şoray’a benzerliği dikkat çekti.
1.02.2024 Cadde
'Senden Önce'nin afişi görücüye çıktı!
'Senden Önce'nin afişi görücüye çıktı! Dünya çapındaki başarısını kanıtlayan, 'Till Deaht’ın Türkiye uyarlaması olan 'Senden Önce' dizisi için heyecan gittikçe artıyor. Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan dizi ilk tanıtımıyla dikkatleri üzerine çekti.
17.01.2024 Cadde
Kadrosu merakı artırdı
Kadrosu merakı artırdı Kanal D’nin, başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan yeni dizisi ‘Senden Önce’nin cast çalışmaları tamamlandı.
5.01.2024 Cadde
N ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: N Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
N ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: N Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin cinsiyetten sonra en çok üzerine düşündükleri konu isimlerdir. Kız bebek bekleyen anne ve baba adayları bebeklerine verecekleri isim konusunda derin bir araştırma içerisine girerler. Kızlarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler anlamlarına da dikkat ederler. Kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler nadir bulunan, keşfedilmemiş, duyulmamış, modern ve popüler isimleri tercih eder. İsim konusunda seçici davranan aileler modern çağa uygun ve popüler isimleri vermek ister. N harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “N ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
'Senden Önce'nin oyuncu kadrosu belli oldu
'Senden Önce'nin oyuncu kadrosu belli oldu Senaryosunu Başak Anigün kaleme aldığı, yönetmenliğini Feride Kaytan üstlendiği, yakında ekrana gelecek Kanal D’nin yeni dizisi 'Senden Önce'nin cast çalışmaları tamamlandı.
4.01.2024 Cadde
Kovid, kalp krizi ve böbrek yetmezliği! Emine hemşirenin kaderini 16 yıllık eşi değiştirdi
Kovid, kalp krizi ve böbrek yetmezliği! Emine hemşirenin kaderini 16 yıllık eşi değiştirdi Kayseri’de hemşire Emine Çelik (42), görevi başındayken yakalandığı koronavirüs sonrası gelişen kalp krizi ve böbrek yetmezliği nedeniyle uzun süre tedavi gördü. Geçen yıl böbrekleri iflas eden ve diyalize başlayan Çelik'e 16 yıllık eşi Yaşar Çelik (45) böbreğini bağışladı.
4.01.2024 Gündem
Altın alacaklara önemli uyarı
Altın alacaklara önemli uyarı Altın fiyatlarındaki artış ile birlikte sahtecilik de artarken bin 960 TL'yi bulan gram altın fiyatı sonrasında sarraflar vatandaşlara önemli tavsiyelerde bulundu. Aydınlı sarraflardan Serkan Kuyumcu, "Altın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli faktör güvendir. Güvenmediğiniz yerden altın alış-verişi yapmayın" dedi.
29.12.2023 Ekonomi
Üç markadan yeni koleksiyon
Üç markadan yeni koleksiyon Aydınlı Grup markaları Cacharel, U.S. Polo Assn. ve Pierre Cardin, 2023-2024 sonbahar-kış koleksiyonlarını tanıttı.
28.11.2023 Ekonomi
Antalya'da Ata'ya saygı uçuşu! Türk Yıldızları nefes kesti
Antalya'da Ata'ya saygı uçuşu! Türk Yıldızları nefes kesti Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Haberler
Antalya'da Ata'ya saygı uçuşu! Türk Yıldızları nefes kesti
Antalya'da Ata'ya saygı uçuşu! Türk Yıldızları nefes kesti Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Gündem
Tuzla'da iş yeri yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi
Tuzla'da iş yeri yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi Tuzla'da bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi tarafından yangın kontrol altına alındı. Yanan fabrika ve itfaiyecilerin çatıda yangına müdahalesi havadan görüntülendi.
30.09.2023 Gündem
Aydın’ın gururu oldu
Aydın’ın gururu oldu İstanbul’da düzenlenen WAKO Avrupa Kick Boks Şampiyonası minikler 28 kg. kategorisinde Avrupa ikincisi olan Aydınlı sporcu Revan Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
16.09.2023 Ege
9 gün sonra mağaradan çıkarılan ABD'li bilim insanı ilk kez konuştu!
9 gün sonra mağaradan çıkarılan ABD'li bilim insanı ilk kez konuştu! Mersin'in Anamur ilçesindeki Morca Mağarası'nda mide kanaması geçirerek mahsur kalan ve doktorların onay vermesiyle 9 gün sonra tahliye edilen ABD'li bilim insanı Mark Dickey'in tedavisi Mersin Şehir Hastanesi'nde devam ediyor. Dickey, "Bu mağara keşfinin yapılmasının en önemli sebebi bilim. Mağarada hiç ümitsizliğe kapılmadım. Morca Mağarası'na yeniden girmeyi çok isterim" dedi.
14.09.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Aydınlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.