Bahar Gelir

Bahar Gelir

Son dakika Bahar Gelir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bahar Gelir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bahar Gelir haber sayfamızda...

Bahar Gelir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.204 bahar gelir haberi bulunmuştur.
90+3 Ege'de Futbol | Kaybedin ama vazgeçmeyin!
90+3 Ege'de Futbol | Kaybedin ama vazgeçmeyin! Mali ve sportif açıdan zor günler geçiren, 25 haftada 5, 3 beraberlik ve 17 mağlubiyetle düşme hattında yer alan Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, "Koşuyorlar, yarışıyorlar. Ne var ki ötesine geçemiyor gençler. Zamgalibiyetana ihtiyaçları olduğu kesin. Pes etmeden mücadeleye devam" dedi.
6.03.2024 1.Lig
Şansal Büyüka: Büyükler olmazsa nefes alamazsınız
Şansal Büyüka: Büyükler olmazsa nefes alamazsınız Şansal Büyüka, Süper Lig'de geride kalan haftayı Dobra Dobra'da değerlendirdi.
7.03.2023 Süper Lig
Maratona başlıyor
Maratona başlıyor Bahar Gelir, 2022 yazında yurdun dört bir yanında sevenleriyle buluşacak.
13.05.2022 Cadde
Bayan Kahkaha
Bayan Kahkaha Bahar Gelir, ‘Bahar Kapıda’ programındaki kahkahalarıyla ‘Bayan Kahkaha’ olarak anılmaya başladı...
9.02.2022 Cadde
‘Sen Olamazsın’ yayınlandı
‘Sen Olamazsın’ yayınlandı Bahar Gelir’in yeni çalışması, Hayrettin Güneş yapımcılığında, Grand Müzik etkiketiye tüm dijital platformlarda yerini aldı.
19.01.2022 Cadde
İddialı çalışma
İddialı çalışma Bahar Gelir’in, yapımcılığını Hayrettin Güneş’in üstlendiği single’ı ‘Sen Olamazsın’ Grand Müzik etiketiye tüm dijital platformlardaki yerini aldı.
14.01.2022 Cadde
Milyon dolar’lık sazı çaldı
Milyon dolar’lık sazı çaldı Bahar Gelir, ‘Bahar Kapıda’ programında bu hafta Sivaslı bağlama ustası Şentürk İyidoğan’ın atölyesini ziyaret etti.
16.11.2021 Cadde
‘Bahar Kapıda’ya ödül...
‘Bahar Kapıda’ya ödül... 3. Altın Kalite Ödülleri sahiplerini buldu.
7.08.2021 Cadde
Anadolu’ya Bahar Gelir!
Anadolu’ya Bahar Gelir! Bahar Gelir, yepyeni bir programla Kanal 7’de sevenlerinin karşısına çıktı.
8.07.2021 Cadde
Paragrafta Sessel Yineleme Nedir? Örnekler İle Sessel Yineleme
Paragrafta Sessel Yineleme Nedir? Örnekler İle Sessel Yineleme Hem şiir, gazel ve kaside gibi manzum eserlerde, hem de öykü ve roman gibi kurgusal metinlerde anlatımı güçlendirmek için birçok söz sanatı kullanılır. Sessel yineleme de bu sanatlardan biridir. Sese dayalı yinelemenin ikilemelerden en büyük farkı cümle ve paragraf içerisinde yan yana kullanılmamasıdır. Paragrafta sessel yineleme nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
27.04.2021 Eğitim
Adonis Nedir, Mitolojide Kimdir? Adonis Kası Nerede Bulur, Nasıl Geliştirilir?
Adonis Nedir, Mitolojide Kimdir? Adonis Kası Nerede Bulur, Nasıl Geliştirilir? Erkekler için bakımlı görünmesin yanında en önemli unsurlardan biriside kaslı bir yapıya sahip olmaktır. Günümüzün imkanları geliştiğinden dolayı kas yapmak için birçok alternatif yol bulunmaktadır. Merak edilen kaslardan biriside Adonis kasıdır. Sizler için Adonis nedir, mitolojide kimdir? Adonis kası nerede bulunur, nasıl geliştirilir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
15.03.2021 Eğitim
Baharın müjdeleyicisi Cemre düşme tarihleri | Cemre havaya ne zaman düşecek?
Baharın müjdeleyicisi Cemre düşme tarihleri | Cemre havaya ne zaman düşecek? Baharın müjdeleyicisi olarak bilinen Cemre düşme tarihleri vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Havaların ısınması ve doğa ananın yeniden canlanması olarak bilinen Cemre düşme tarihleri belli oldu. Cemrenin ilk havaya ikincisi suya ve en son ise toprağa düşer. Cemrelerin düşmesi ile doğa ana yeniden canlanır ve bahar gelir. Peki İlk cemre ne zaman havaya düşecek?
12.02.2021 Gündem
Bahar Gelir’in 'Bilsem ki' hayali gerçek oldu
Bahar Gelir’in 'Bilsem ki' hayali gerçek oldu Serdar Ortaç’ın 'Bilsem ki' şarkısını okumayı uzun yıllardır isteyen Bahar Gelir, dileğine kavuştu.
27.05.2020 Cadde
Soru İşareti (?) Nedir, Görevleri Nelerdir? Soru İşaretinin Kullanım Alanları Ve Cümle İçerisinde Örnekler
Soru İşareti (?) Nedir, Görevleri Nelerdir? Soru İşaretinin Kullanım Alanları Ve Cümle İçerisinde Örnekler Soru işareti (?) cümle kurarken gereklilik taşıyan bir noktala işaretidir. Soru işaretinin farklı kullanım amaçları ve yerleri vardır. Bu noktala işaretinin detayları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırma yapmaktadır. Soru işareti nerelerde kullanılır? İlgili cümleler nelerdir? TDK soru işareti hakkında açıklamalar nelerdir? Konu ile ilgili tüm detayları derledik.
24.04.2020 Teknoloji
Bahar Gelir’den ‘Padişah’
Bahar Gelir’den ‘Padişah’ Bahar Gelir, müzik direktörlüğünü Selami Şahin’in yaptığı ‘İlla da’ albümünün üçüncü video klibini ‘Padişah’
25.04.2019 Cadde
Bahar gelir de gezilmez mi?
Bahar gelir de gezilmez mi? Baharın müjdecisi cemreler havaya, suya ve toprağa düştü. Doğa nasıl bir sürpriz yapar bilinmez ama güneşli günler başladı. Bütün kış eve kapanıp kalanlar için şimdi gezme zamanı Bavulları hazırlayın ve Batı’dan Doğu’ya en güzel bahar rotalarını takip edin. Uzağa gitmeye gerek yok, Türkiye bu konuda en güzel hazinelere sahip
10.03.2019 Gündem
Simge Sağın, Tekirdağ’da sahne aldı
Simge Sağın, Tekirdağ’da sahne aldı Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Şarköy Bağbozumu ve Üzüm Festivali etkinlikleri kapsamında şarkıcı Simge Sağın sahne aldı.
10.09.2018 Cadde
Simge Sağın, Tekirdağ’da sahne aldı
Simge Sağın, Tekirdağ’da sahne aldı Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Şarköy Bağbozumu ve Üzüm Festivali etkinlikleri kapsamında şarkıcı Simge Sağın sahne aldı.
10.09.2018 Cadde
'Doğuş'a çok kırılmıştım'
'Doğuş'a çok kırılmıştım' Bahar Gelir'in müzik direktörlüğünü Selami Şahin’in yaptığı 'İlla da' isimli albümünde söz ve müziği Doğuş’a ait olan 'Aşkzade' şarkısına Tamer Aydoğdu yönetmenliğinde klip çekildi.
17.04.2018 Cadde
Orhan Gencebay'ı büyüleyen ses
Orhan Gencebay'ı büyüleyen ses 'İlla da' albümüyle müzikseverlere 'merhaba' diyen Bahar Gelir, geçtiğimiz günlerde bir mekanda karşılaştığı Orhan Gencebay'ı söylediği şarkı ile kendisine hayran bıraktı.
14.09.2017 Cadde
İranlı şarkıcıyla kebapçıda imza atacak
İranlı şarkıcıyla kebapçıda imza atacak Selami Şahin’in 'İlla Da' isimli albümünde müzik direktörlüğünü yaptığı Bahar Gelir, İranlı şarkıcı Mohammad Moein’den düet teklifi aldı.
10.07.2017 Cadde
"Tudor özgür mü?"
"Tudor özgür mü?" Kimsenin günahını almak istemem, kanıtlama şansım da şu an itibariyle yok. Ama yönetim müdahalesi ile on bir belirleniyorsa “geçmiş olsun”... Galatasaray doğruyu bulmak, sonra da başarıyı yakalamak istiyorsa, kalan 6 maç için, en ufak bir müdahalede bulunmadan Tudor’a özgürlük tanımalı.
30.06.2020 Galatasaray
Bahçeli'den Erdoğan ve Davutoğlu'na flaş cevap
Bahçeli'den Erdoğan ve Davutoğlu'na flaş cevap Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e Devlet Şeref Madalyası tevcih töreninde yaptığı konuşmaya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den yanıt geldi
11.08.2015 Siyaset
Akaryakıt, alkol, tütün sektörlerinde e-Fatura zorunluluğu
Akaryakıt, alkol, tütün sektörlerinde e-Fatura zorunluluğu FIT Solutions CTO'su Koray Gültekin Bahar, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın 2010 yılında bir tedbir düzenleyerek şirketlerin kullanabilmesi ile ilgili bir düzenleme başlattığını, 2011 yılında ise 20.000 mükellefi ilgilendiren bir düzenlemenin devreye girdiğini belirtti. Koray Gültekin Bahar “Çıkan yasa ile beraber akaryakıt, alkol, tütün gibi sektörlerde e-faturaya geçilmesinin zorunlu hale geldi.2015 yılı faaliyet gösteren 20.000 şirketin e-defter düzenlemesine başlayacak” dedi. Türkiye'nin bir dönüşüm sürecine girdiğini belirten Gültekin, 2016 yılı ile beraber e-arşiv sisteminin zorunlu hale geleceğini yıllık 5 milyon ve üzeri ciro yapan e-ticaret sitelerinin bu düzenlemeye uymak zorunda olacağını ifade etti.
11.09.2019 Haberler
Polat: Tek suçlu benim
Polat: Tek suçlu benim Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Divan Kurulu’ndaki sert eleştiriler üzerine başarısızlığın faturasını kendisine kesti, “Bizim değerlendirmemizi sadece profesyonel futbolla yapıyorsanız, hiç aramayın, tek suçlu benim” dedi
12.05.2010 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Bahar Gelir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.