Bakasetas

Bakasetas

Son dakika bakasetas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bakasetas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bakasetas haber sayfamızda...

Bakasetas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.299 bakasetas haberi bulunmuştur.
İsmail Kartal: Kaliteli ve karakterli oyunculara sahibim!
İsmail Kartal: Kaliteli ve karakterli oyunculara sahibim! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçı öncesi konuştu.
22.04.2024 Fenerbahçe
Anastasios Bakasetas, Trabzonspor dönemini geride bıraktı!
Anastasios Bakasetas, Trabzonspor dönemini geride bıraktı! Panathinaikos'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Anastasios Bakasetas'ın performansı dikkat çekti.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu!
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu! Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Okan Buruk hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Pendikspor maçının ardından Arda Turan'ın sözlerine yanıt verdi.
22.04.2024 1.Lig
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı Fenerbahçe'de sergilediği performans ile Avrupa'nın birçok kulübünün dikkatini çeken İsmail Yüksek'in talipleri artıyor. Milli futbolcu için sarı-lacivertli ekibe gelen teklif ortaya çıktı.
22.04.2024 Fenerbahçe
Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici
Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici Panathinaikos'un yıldız oyuncusu Anastasios Bakasetas, 5-0'lık Lamia galibiyeti sonrası çok sert açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Panathinaikos, Lamia deplasmanında 5 golle galip!
Panathinaikos, Lamia deplasmanında 5 golle galip! Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi'nde Lamia'yı deplasmanda 5-0 mağlup etti.
21.04.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı
Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Olympiakos'un yıldızıyla ilgilendiği öğrenildi. Bordo-mavililerin gündemindeki yıldız futbolcunun bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı.
20.04.2024 Trabzonspor
Stefan Kuntz'tan sürpriz imza! Almanlar yeni takımını duyurdu
Stefan Kuntz'tan sürpriz imza! Almanlar yeni takımını duyurdu Son olarak A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Stefan Kuntz yeni bir maceraya atılıyor. Stefan Kuntz'un Bochum'un başına geçmesi bekleniyor.
8.04.2024 Almanya Bundesliga
Bakasetas'tan çarpıcı Fatih Terim sözleri! Yunanistan'da yine gündem oldu
Bakasetas'tan çarpıcı Fatih Terim sözleri! Yunanistan'da yine gündem oldu Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Aris'i deplasmanda 2-0 mağlup etti ve Yunanistan'da şampiyonluk iddiası sürdürdü. Yunan medyasının birçok kez eleştirisine maruz kalan Terim bu kez övgü aldı. Panathinaikos forması giyen Bakasetas da Fatih Terim hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
8.04.2024 Dünyadan Futbol
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert eleştiri: Anlaşılmaz karar!
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert eleştiri: Anlaşılmaz karar! Yunanistan Şampiyonluk Turu karşılaşmasında Panathinaikos, PAOK'a 3-2 kaybetti ve şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim maçın ardından hakem hakkında çok sert açıklamalarda bulunurken Yunan medyası tecrübeli teknik adamı eleştirdi.
1.04.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor'da yönetim düğmeye erken bastı!
Trabzonspor'da yönetim düğmeye erken bastı! Bu sezon Süper Lig’de zirve yarışından uzaklaşan ve elinde tek koz olarak Ziraat Türkiye Kupası kalan Trabzonspor’da yönetim transfer çalışmalarına erken başladı.
1.04.2024 Trabzonspor
Türkiye'nin gözü Gürcistan-Yunanistan maçında! Rakibimiz belli oluyor
Türkiye'nin gözü Gürcistan-Yunanistan maçında! Rakibimiz belli oluyor EURO 2024’te A Milli Takımımız'ın gruptaki son rakibi bu akşam belli olacak. Play-off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya gelecek.
26.03.2024 Milli Takım
Yunanistan, Kazakistan'ın umutlarını 5 golle yıktı!
Yunanistan, Kazakistan'ın umutlarını 5 golle yıktı! Yunanistan, EURO 2024 Elemeleri Play-Off C Yolu Yarı Final maçında Kazakistan'ı 5-0'lık skorla mağlup etme başarısı gösterdi.
21.03.2024 EURO 2024
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
21.03.2024 Diğer
Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler…
Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler… Süper Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren derbide Fenerbahçe, bugün saat 20.30’da Papara Park’ta Trabzonspor’a konuk oluyor. Kritik karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.
17.03.2024 Trabzonspor
Fatih Terim, Galatasaray'ın kalbini istedi! Sözleşmesi sona eriyor
Fatih Terim, Galatasaray'ın kalbini istedi! Sözleşmesi sona eriyor Süper Lig'de şampiyonluk hedefine odaklanan Galatasaray'da yıldız isme Fatih Terim talip oldu. Sözleşmesi sona erecek sarı-kırmızılı futbolcunun geleceği merak ediliyor.
14.03.2024 Galatasaray
Panathinaikos derbide Olympiakos'u devirdi! Fatih Terim, play-off'a galibiyetle başladı
Panathinaikos derbide Olympiakos'u devirdi! Fatih Terim, play-off'a galibiyetle başladı Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nun ilk maçında Panathinaikos deplasmanda Olympiakos'u 3-1 mağlup etti.
10.03.2024 Dünyadan Futbol
Fatih Terim ateş püskürdü! Yunanistan'da yine gündem oldu: Bahane arıyor
Fatih Terim ateş püskürdü! Yunanistan'da yine gündem oldu: Bahane arıyor Yunanistan Süper Ligi'nde normal sezon tamamlandı. Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos ligi 4'üncü sırada tamamladı. Yunan basını, OFI-Panathinaikos maçı sonrası Fatih Terim'in hakem hakkındaki açıklamalarına 'Bahane arıyor' başlığını attı.
4.03.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor'da Paul Onuachu ve Trezeguet fırtınası!
Trabzonspor'da Paul Onuachu ve Trezeguet fırtınası! Trabzonspor’u gol yollarında bu sezon 38 gole imza atan yabancı oyuncuları sırtlıyor. Paul Onuachu ve Trezeguet ikilisi 17 golle skor yükünü çeken isimler oldu, Visca da 4 gollük katkı sundu.
2.03.2024 Trabzonspor
Fatih Terim'den galibiyet sonrası Samet Akaydin sözleri
Fatih Terim'den galibiyet sonrası Samet Akaydin sözleri Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Aris karşısında elde edilen 2-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.
29.02.2024 Dünyadan Futbol
Panathinaikos, Aris Saloniki engeline takılmadı!
Panathinaikos, Aris Saloniki engeline takılmadı! Yunanistan Süper Ligi'nin 25'inci haftasında Panathinaikos, Aris Saloniki engelini 2-0'lık skorla geçti.
28.02.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray, Fatih Karagümrük hazırlıklarını tamamladı!
Galatasaray, Fatih Karagümrük hazırlıklarını tamamladı! Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde Fatih Karagümrük'ü konuk edecek Galatasaray'da hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla sona erdi.
28.02.2024 Türkiye Kupası
Alanyaspor'da Trabzonspor mesaisi başladı!
Alanyaspor'da Trabzonspor mesaisi başladı! Süper Lig'in 28'inci haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek Alanyaspor'da hazırlıklar başladı.
28.02.2024 Alanyaspor
Edin Visca'dan Bakasetas ve Abdülkadir Ömür cevabı!
Edin Visca'dan Bakasetas ve Abdülkadir Ömür cevabı! Trabzonsporlu futbolcu Edin Visca, Başakşehir'i 1-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından konuştu.
28.02.2024 Türkiye Kupası
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
28.02.2024 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Bakasetas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.