Balık Hali

Balık Hali

Son dakika balık hali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan balık hali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan balık hali haber sayfamızda...

Balık Hali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.071 balık hali haberi bulunmuştur.
Gürpınar’dan 49.087 ton balık geçti
Gürpınar’dan 49.087 ton balık geçti 2023-2024 balık av sezonu boyunca Gürpınar Balık Hali’nde 49 bin ton balık satışı gerçekleştirildi. Geçen yıla oranla balık miktarında yüzde 14 azalma görülürken bunun en büyük nedeni ise palamut kıtlığı.
23.04.2024 Ekonomi
Murat Kurum: Esnafın yüzü gülecek ki İstanbul'un yüzü gülsün
Murat Kurum: Esnafın yüzü gülecek ki İstanbul'un yüzü gülsün AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü Gürpınar Balık Hali'ndeki esnafla biraraya geldi.
24.03.2024 Haberler
Murat Kurum: Esnafın yüzü gülecek ki İstanbul'un yüzü gülsün
Murat Kurum: Esnafın yüzü gülecek ki İstanbul'un yüzü gülsün AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü Gürpınar Balık Hali'ndeki esnafla biraraya geldi.
24.03.2024 Gündem
Balık fiyatları Ramazan öncesine göre ucuz
Balık fiyatları Ramazan öncesine göre ucuz Karadeniz’de son zamanlarda sezonun en bereketli sezonu yaşanırken faklı balık çeşitleri tezgâhları süslüyor. Balıkçılar balık fiyatlarının Ramazan öncesine göre daha ucuz olmasına rağmen vatandaşın pek rağbet göstermediğini belirtirken en ucuz balık kilosu 40-50 TL’den satılan istavrit oldu. Trabzon Balık Hali’nde farklı balık çeşitleri tezgahları süslerken balıkçılar, satışların bugünlerde durgun olmasından yakınıyor.
19.03.2024 Ekonomi
Ramazanda tezgâhlar balık çeşitleriyle şenlendi
Ramazanda tezgâhlar balık çeşitleriyle şenlendi Trabzon'da Ramazan’ın ilk gününde tezgâhlarda balık çeşitliliği dikkat çekerken, balıkların en ucuzu kilosu 50 TL'den satılan istavrit olurken, en pahalısı ise kilosu bin 300liradan satılan kalkan oldu.
11.03.2024 Ekonomi
Balık imparatorluğu
Balık imparatorluğu Türkiye'de 18 tesisi bulunan, yurt dışında 3 farklı ülkede üretim tesisi işleten Group Sagun orkinostan çipuraya, levrekten somona Japonya'dan Amerika'ya kadar ihracat yapıyor. Şirketin kaptan köşkündeki Oğulcan Kemal Sagun ve Nazlıcan Sagun Çiftçi Türkiye'de balık tüketimini artırmayı hedefliyor.
11.03.2024 Milliyet Executive
Hamsi sezonu erken kapanıyor
Hamsi sezonu erken kapanıyor Denizlerde av yasağının başlayacağı 15 Nisan'a yaklaşılırken, hamsi avındaki düşüş sürüyor. Sezonu erken kapatmaya hazırlanan hamsi tezgahlarda her bir gün azalırken, yerini diğer balıklara bırakıyor.
26.02.2024 Ekonomi
Hamsinin bolluğundan eser kalmadı
Hamsinin bolluğundan eser kalmadı Karadeniz’de balıkçılık sezonunda bereketli hamsi avı yaşanırken, son günlerde bu bolluktan eser kalmadı.
7.02.2024 Ekonomi
Murat Kurum: İstanbul’un metro gitmeyen ilçesi kalmayacak
Murat Kurum: İstanbul’un metro gitmeyen ilçesi kalmayacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü'nde Doğu ve Güneydoğu Kanaat Önderleri ile bir araya geldi. Kurum; "İstanbul’un metro gitmeyen ilçesi kalmayacak" dedi.
3.02.2024 Haberler
Murat Kurum: İstanbul’un metro gitmeyen ilçesi kalmayacak
Murat Kurum: İstanbul’un metro gitmeyen ilçesi kalmayacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü'nde Doğu ve Güneydoğu Kanaat Önderleri ile bir araya geldi. Kurum; "İstanbul’un metro gitmeyen ilçesi kalmayacak" dedi.
3.02.2024 Gündem
2 gün avlanmama kararı aldılar
2 gün avlanmama kararı aldılar Karadeniz’de özellikle yılbaşından önce hamsi avında son yılların en bereketli sezon yaşanırken bu bolluk son günlerde düşüşe geçince tekneler iki gün hamsi avlanmasın kararı aldı.
18.01.2024 Ekonomi
Hamsinin yerini istavrit almaya başladı
Hamsinin yerini istavrit almaya başladı Karadeniz’de son yılların en bereketli hamsi sezonu geride kalırken, tezgâhlarda hamsinin yerini istavrit almaya başladı.
16.01.2024 Ekonomi
Hamside bolluk günleri geçti
Hamside bolluk günleri geçti Karadeniz’de son yılların en bereketli hamsi sezonu yaşanırken, yılbaşından sonra hamsi avı düşüşe geçti. Bu durum hamsi fiyatlarına da yansıdı.
11.01.2024 Ekonomi
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsi, yeni yılda da tezgâhları süslemeye devam ediyor. Trabzon Balık Hali’nde 2023 yılının son gününde kilosu 60 TL’ye satılan hamsi, yeni yılın ilk gününde 10 TL, gerileyerek 50 TL’ye inerken en çok tercih edilenler arasında yerini almayı sürdürdü.
1.01.2024 Haberler
Hamsinin fiyatı geriledi
Hamsinin fiyatı geriledi Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsi, yeni yılda da tezgâhları süslemeye devam ediyor. Trabzon Balık Hali’nde 2023 yılının son gününde kilosu 60 TL’ye satılan hamsi, yeni yılın ilk gününde 10 TL, gerileyerek 50 TL’ye inerken en çok tercih edilenler arasında yerini almayı sürdürdü.
1.01.2024 Ekonomi
Hamsinin fiyatı 35 TL’ye geriledi
Hamsinin fiyatı 35 TL’ye geriledi Karadeniz’de son 25 yılın en bereketli hamsi sezonu yaşanırken özellikle bugün itibariyle bu bolluk tavan yaptı. Hamsinin yanı sıra istavrit, mezgitte bol miktarda tezgâhlarda yerini alırken fiyatları da önceki günlere oranla geriledi.
20.12.2023 Ekonomi
Hamsinin kilosu tezgahlarda 25 TL'ye düştü
Hamsinin kilosu tezgahlarda 25 TL'ye düştü Denizlerde av yasağının 1 Eylül itibariyle sona ermesiyle “Vira Bismillah” denize açılan tekneler son yılların en bereketli hamsi sezonunu yaşıyor. Yaklaşık 1 aydan beri tezgâhlarda hamsi fiyatları hemen hemen aynı seviyelerde seyrederken, Trabzon Balık Hali’nde kilosu 25-35 TL arasında değişiyor.
9.12.2023 Ekonomi
Hamsi fiyatlarında fırtına artışı
Hamsi fiyatlarında fırtına artışı Özellikle Karadeniz bölgesini etkisi altına alan fırtına başta hamsi olmak üzere diğer balık çeşitlerinin avlanmasını olumsuz etkiledi. Trabzon Balık Hali’nde son günlerde 3 kilogramı 100 TL’ye satılan hamsi bugün itibariyle kilosu 50 TL’den satılırken, Karadeniz'de çıkan fırtınanın bunda etkili olduğu belirtildi.
20.11.2023 Ekonomi
İstanbul'un iki ilçesinde yangın paniği! Ekipler olay yerinde
İstanbul'un iki ilçesinde yangın paniği! Ekipler olay yerinde Beylikdüzü Gürpınar Balık Hali'nde depoda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında iki baraka kullanılamaz hale geldi. Ataşehir'de ise hurda deposunda çıkan yangında, alevler kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını, bitişiğindeki binaya sıçramadan söndürdü.
19.11.2023 Gündem
Hamsinin kilosu 35 TL'ye düştü
Hamsinin kilosu 35 TL'ye düştü Geçtiğimiz günlerde yüksek fiyatlara satılan hamsinin Trabzon açıklarında bol miktarda avlanması balıkçının yüzünü güldürürken, 3 kilo hamsinin 100 liraya satıldığı öğrenildi.
8.11.2023 Ekonomi
Hamside bereketli sezon
Hamside bereketli sezon Sezon başında genellikle Batı Karadeniz’de avlanan hamsinin bugünlerde Trabzon açıklarında bol miktarda avlanması balıkçının yüzünü güldürürken, fiyatı da önceki günlere oranla geriledi.
31.10.2023 Ekonomi
Hamsi lezzetlendi lüferde akın var
Hamsi lezzetlendi lüferde akın var Son 10 gündür boğazda lüfer akını olduğunu belirten balıkçılar, ‘Boğaz’ın prensi’ denen bu balığı tanesi 200 liradan satıyor. Kilosu 80 TL olan Marmara hamsisinin ise aşırı lezzetli olduğuna dikkat çekiliyor.
31.10.2023 Ekonomi
Hamsi fiyatı inişli çıkışlı seyrediyor
Hamsi fiyatı inişli çıkışlı seyrediyor Hamsinin fiyatı günden güne değişirken, havaların tekrar ısınmaya başlaması ile avı olumsuz etkilediğinden fiyatı da artıyor.
24.10.2023 Ekonomi
Balık mezadında kasalar dolusu hamsi kapış kapış satıldı
Balık mezadında kasalar dolusu hamsi kapış kapış satıldı Samsun'da balık halinde gece 03.00'te yapılan mezatta kasalar dolusu hamsi kapış kapış satıldı.
11.10.2023 Ekonomi
Elektrikli bisikletteki balıkçının denize düşme anı kamerada
Elektrikli bisikletteki balıkçının denize düşme anı kamerada İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde balık taşıyan elektrikli bisikletin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücünün son anda kurtulduğu, arkasındaki yolcunun da balıklarla birlikte denize düştüğü anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
23.09.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Balık Hali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.